Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Meni izbacuje da je directx problem i da procitam readme! Nisam dugo nista instalirao od igrica ali imam steam i poslednji driver za grafiku i lek i update od sekaca ali opet ne mogu da je startujem.Uradio sam i update directx sa microsofta i opet nista. deinstalirao i instalirao par puta.Sta sam propustio?

Blackbox verzija za sad sve okej. Nema MP. SP je po meni dobar ima novina taman da ne kazete jao jos jedan CoD.

Majko slatka koje snje od igre dal je moguce posle svakog podesavanja mora da ucitava igru ponovo , ajde da ucita brzo nego SMARA bar 3 4 min???? Igra je djubre.

Majko slatka koje snje od igre dal je moguce posle svakog podesavanja mora da ucitava igru ponovo , ajde da ucita brzo nego SMARA bar 3 4 min???? Igra je djubre.
Meni je još na ssd pa traje čitavu večnost, mogu da mislim kako je nekome kome je igra na hdd.

BRze sam je izbrisao nego sto sam instalirao :) Da je igra poput Krize 3 pa da i vrijedi cekati ucitavanje nivoa po 5 minuta. Ovako, control panel, uninstall :) Grafika kao iz 2005-te, doduse je Half Life 2 je sije u svakom pogledu, tako da je i 2005-ta daleko za nju.

Meni je na ssd i icotava oko 3 minuta opusteno odradim 3 serije vezbi hahahah

BRze sam je izbrisao nego sto sam instalirao :) Da je igra poput Krize 3 pa da i vrijedi cekati ucitavanje nivoa po 5 minuta. Ovako, control panel, uninstall :) Grafika kao iz 2005-te, doduse je Half Life 2 je sije u svakom pogledu, tako da je i 2005-ta daleko za nju.

Hhehehhhh šta sve čovek napriča u jednoj rečenici...

Meni je igra bila ok, i odigracu opet po koju misiju kad mi stigne druga grafika, dok ne nabavim MP. Ucitavanje izmedju misija smara samo zato sto nema skip onog filma, ali dobro sta sad. Grafika u igri je meni zadovoljavajuca skroz.

Poslednja izmena:
Prešao sam igru i sasvim je pristojna...grafika je dobra i nemam nekih zamerki,osim dužine igre.Mnoogo je kratka za toliki vremenski razmak između MW i pređašnjeg.Ali ovako sasvim pristojno za laku zabavu vikendom...

grafika je meni na medium veoma dobra. mogu misliti na ultra!

Pa ispranije teksture od ovoga ne sjecam se da sam skoro vidio. Nabrijali su grafiku na faci Spejsija i odmah je grafika wow ili kad pokaze shake par puta u igri. A zidovi zgrada izgledaju kao stopi kad se pocne topiti na 42C.

Prilozi

• 209650_2014-11-02_000ntuuz.jpg
    209650_2014-11-02_000ntuuz.jpg
    526.7 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
ne znam koja su ti podešavanja ali ne vidim nikakva presijavanja kojih mora biti.

Zigicu grafika smesna na extra ;-) evo ja ti oazem jer je na extra i igram ;-)

ne znam koja su ti podešavanja ali ne vidim nikakva presijavanja kojih mora biti.

Igrao sam sve na maks sa AA. A par dana prije toga sam obrnuo Crysis 3 i Witcher 2 i kad sam ovo pokrenuo, kao da sam se vratio 15 godina u nazad. Mozda je to stvar ukusa, ali meni grafika izgleda toliko isprano i nedovrseno. Kao da su na pola posla stali i pustili igru.

Grafika je dobra što se tiče likova, a ostalo je uglavnom jadno, naročito kad se uzmu u obzir hardverski zahtevi. Ghost još više. I to je zato što mrtvog konja od engin-a pokušavaju da ulepšaju.
BF3 ima sveukupno bolju grafiku, bolju optimizovanost, manje zahteve, i izašao je pre tri godine.

Grafika je dobra što se tiče likova, a ostalo je uglavnom jadno, naročito kad se uzmu u obzir hardverski zahtevi. Ghost još više. I to je zato što mrtvog konja od engin-a pokušavaju da ulepšaju.
BF3 ima sveukupno bolju grafiku, bolju optimizovanost, manje zahteve, i izašao je pre tri godine.

U pravu si...priča je ok i ima potencijala za nastavak.Ali 7,4Gb zauzete memorije a pri tom osim likova da nije ostatak ispeglan :O stvarno neozbiljno.Mada i ovako je ok..samo je dostaljudi uskraćeno HW zahtevnošću...

Komsija sa grafickom r7 260x , 8gb rama , 1150 i G3220 ne moze da pokrene igru . Do sada je serijal Cod mogao da se igra sa takvim konfiguracijama . Kod mene sa A8 7600 moze da se igra ali je mnogo bolje kada mu ubacim r7 260 . Inace povremeni pad sa 50-60 odjednom u trenutku na 15-20 frejma pa odma skace na 45-50 ......jedino sto sa ovim AMD zadnjih drajverom je nesto malo ispeglanije . Inace moja ima 34 Gb sa pacem . Nije bas tolika katastrofa pomalo cecne ali retko tako da verovatno zavisi i od verzije jer moja masina i nije nesto za tezak gaming. Na prvu loptu posto jos nisam stigao do kraja cini mi se grafika ipak najbolja do sada i za nijansu je bolja od COD Ghosta.

Dok CoD nisu usrali, bio je reper za grafiku zajedno sa optimizacijom. Jad i čemer na šta je spao serijal, koji sam toliko voleo, prvi je bio fenomenalan.
CoD 4 kad se pojavio, grafika je bila odlična, gora od Crysis, ali mnogo manje zahtevna, radila pristojno na slabijim mašinama, i izgledala relativno pristojno i kad se smanje detalji.
Ovo u zadnje vreme što je počelo od ****nog Black Ops je sramota.

Eih ne moze da pokrene... Moze 100 posto, nego mu fali nesto u sistemu, dx ili nzm sta...
Dodje meni drugar i kaze da mu je slab laptop za stronghold 3... Ja pogledam, kad ono sve windows update drajveri, nema dx, nema net framework, nista nista... Namestim sve, radi igra.
Takav je slucaj i sa tvojim komsom.

Neće CoD da se pokrene na dual-core, mislim da je zaključan.

Eih ne moze da pokrene... Moze 100 posto, nego mu fali nesto u sistemu, dx ili nzm sta...
Dodje meni drugar i kaze da mu je slab laptop za stronghold 3... Ja pogledam, kad ono sve windows update drajveri, nema dx, nema net framework, nista nista... Namestim sve, radi igra.
Takav je slucaj i sa tvojim komsom.

Ivice , i ja nisam mogao da poverujem i reko da je nesto lose podeseno kada ono sveu fulu , sistem - windows 8 , net framework 4.52 , dx , amd R7 drajver poslednji .Bice da je ovo sto pise Dark Magician . U principu nebitno jer ko zeli da se igra mora i da malo vise izdvoji .

Nazad
Vrh Dno