jel moze igrica da radi na Athlonu X2 7750+ 3GB memorije i atijevom grafickom 5670 512MB DDR5
Meni je još na ssd pa traje čitavu večnost, mogu da mislim kako je nekome kome je igra na hdd.Majko slatka koje snje od igre dal je moguce posle svakog podesavanja mora da ucitava igru ponovo , ajde da ucita brzo nego SMARA bar 3 4 min???? Igra je djubre.
Majko slatka koje snje od igre dal je moguce posle svakog podesavanja mora da ucitava igru ponovo , ajde da ucita brzo nego SMARA bar 3 4 min???? Igra je djubre.
Meni je još na ssd pa traje čitavu večnost, mogu da mislim kako je nekome kome je igra na hdd.
...Grafika kao iz 2005-te
ne moze da pokrene probao sam
BRze sam je izbrisao nego sto sam instaliraoDa je igra poput Krize 3 pa da i vrijedi cekati ucitavanje nivoa po 5 minuta. Ovako, control panel, uninstall
Grafika kao iz 2005-te, doduse je Half Life 2 je sije u svakom pogledu, tako da je i 2005-ta daleko za nju.
Iskljuci opciju Shader Preload u igri.
ne znam koja su ti podešavanja ali ne vidim nikakva presijavanja kojih mora biti.
Grafika je dobra što se tiče likova, a ostalo je uglavnom jadno, naročito kad se uzmu u obzir hardverski zahtevi. Ghost još više. I to je zato što mrtvog konja od engin-a pokušavaju da ulepšaju.
BF3 ima sveukupno bolju grafiku, bolju optimizovanost, manje zahteve, i izašao je pre tri godine.
Eih ne moze da pokrene... Moze 100 posto, nego mu fali nesto u sistemu, dx ili nzm sta...
Dodje meni drugar i kaze da mu je slab laptop za stronghold 3... Ja pogledam, kad ono sve windows update drajveri, nema dx, nema net framework, nista nista... Namestim sve, radi igra.
Takav je slucaj i sa tvojim komsom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari