*** kolko ste urnisali temu sa svom tom tehničkom pričom o podešavanjima i problemima... Jel moze neko da napiše pošten review, od A do Š ili cu to ja morati da uradim kad skinem i instaliram i predjem igru
Priča je jadna, blago rečeno. Tipičan copy/paste. Spacey se jedva pojavljuje. Ima zabavnih misija, quick time events su povremeno zabavni. Kraj je tako mlak i nikakav. Tehnički problemi kvare utisak. I najveća težina je šetnja parkom.*** kolko ste urnisali temu sa svom tom tehničkom pričom o podešavanjima i problemima... Jel moze neko da napiše pošten review, od A do Š ili cu to ja morati da uradim kad skinem i instaliram i predjem igru
*** kolko ste urnisali temu sa svom tom tehničkom pričom o podešavanjima i problemima... Jel moze neko da napiše pošten review, od A do Š ili cu to ja morati da uradim kad skinem i instaliram i predjem igru
Zasto ga ne bi ti napisao? Svi jedva cekamo dambirajev review!
Šta, treba sada da pišu sastave?*** kolko ste urnisali temu sa svom tom tehničkom pričom o podešavanjima i problemima... Jel moze neko da napiše pošten review, od A do Š ili cu to ja morati da uradim kad skinem i instaliram i predjem igru
Priča je jadna, blago rečeno. Tipičan copy/paste. Spacey se jedva pojavljuje. Ima zabavnih misija, quick time events su povremeno zabavni. Kraj je tako mlak i nikakav. Tehnički problemi kvare utisak. I najveća težina je šetnja parkom.
da li igra radi bolje na W7 ili W8,W8.1?
Probaš beta drajvere nove i zakrpiš igru na najnovije. Pa se nadaš. I na mojoj je seckalo i zato otišla u đubre.Hoce neko mi reci sta da uradim da na mojoj masini iz potpisa pokrenem makar na low a da ne secka ? Znam da mogu da pokrenem, rezolucija 1280x1024.
Probaš beta drajvere nove i zakrpiš igru na najnovije. Pa se nadaš. I na mojoj je seckalo i zato otišla u đubre.
Imaš jaču grafičku kartu. Moja je ekvivalent 7870.Onda tebi opasno nešto ne valja...ja sa ''slabijom'' mašinom guram sve na MAX i ne secne ni jednom...osim po neki intro ali in game ništa....
Imaš jaču grafičku kartu. Moja je ekvivalent 7870.
Probaš beta drajvere nove i zakrpiš igru na najnovije. Pa se nadaš. I na mojoj je seckalo i zato otišla u đubre.
Imaš jaču grafičku kartu. Moja je ekvivalent 7870.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari