Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

posla malo privikavanja, mogu da kazem da je multi sa ovim skakutanjem, duplim skokom, fast strejfom i svime time mnogo dinamiciniji i interesantniji

steta sto nisu izspeglali stare boljke

Nisam smeo da napišem to u rivjuu za sajt jer bi me old skul dedikejteri pojeli, ali ovo je bre kao Quake. Mislim, naravno, nije 100%, ali nekako ispod svog tog premaza i sloja istaknutog na vrhu budi mi upravo taj osećaj, kao kada smo u multiju igrali Quake dok smo bili klinci, samo sa drugačijim oružjima. :)

jel moze igrica da radi na Athlonu X2 7750+ 3GB memorije i atijevom grafickom 5670 512MB DDR5

mozes da probas da je pokrenes svakako

Ljudi imam problem - igra mi radi odlično na high setovanjima u FHD-u sa najnovijim nVidia drajverima ali posle nekog vremena (nekad odma nekad posle pola sata) igra zamrzne i resetuje komp ili to moram manualno da uradim!

Zabrinuo sam se da nije grafa krenula u vecna lovista ili da mi se sistem greje i sl. ali sam sumnje otklonio kada sam nekoliko sati u nekoliko dana odigrao još par zahtevnijih igara i sve mi radi ok. Igra je "narodna" verzija pa ne znam jel to može da ima neke veze... :-(

Ljudi imam problem - igra mi radi odlično na high setovanjima u FHD-u sa najnovijim nVidia drajverima ali posle nekog vremena (nekad odma nekad posle pola sata) igra zamrzne i resetuje komp ili to moram manualno da uradim!

Zabrinuo sam se da nije grafa krenula u vecna lovista ili da mi se sistem greje i sl. ali sam sumnje otklonio kada sam nekoliko sati u nekoliko dana odigrao još par zahtevnijih igara i sve mi radi ok. Igra je "narodna" verzija pa ne znam jel to može da ima neke veze... :-(

Ne brini za grafu, ta grafa nece nikada da ti crkne :) Verovatno baguje narodna verzija igre, nema sta drugo ako ti rade ostale igre.

Ljudi pao sam u veliku dilemu... Imam oko 40eur na raspolaganju, sta uzeti:
CoD AW, FarCry 4, Dragon Age Inquisition ili AC Unity, sta vredi tih para i kupovine, naravno MP takodje da vredi necemu, ne bih da dajem tolike pare, a da samo igram SP(za to postoji TPB). Znam kakav je MP za AW i FC4, ali za ova dva druga naslova ne znam... Postujem ovde da ne bih otvarao novu temu, svaka preporuka dobrodosla! :D

Ne brini za grafu, ta grafa nece nikada da ti crkne :) Verovatno baguje narodna verzija igre, nema sta drugo ako ti rade ostale igre.
Pa uradio sam clean install driver-a i nabavio drugu verziju instalirao neke patch-eve valjda ce sad da sljaka...

Pa uradio sam clean install driver-a i nabavio drugu verziju instalirao neke patch-eve valjda ce sad da sljaka...

Probaj, ne znam sta da ti kazem. Mene mislim da zeza ram, trenutno imam 4gb, ali uskoro cu da ubacim jos 4 pa cu da vidim.
Bilo kako bilo, ne sumnjaj na kartu :)

Ljudi pao sam u veliku dilemu... Imam oko 40eur na raspolaganju, sta uzeti:
CoD AW, FarCry 4, Dragon Age Inquisition ili AC Unity, sta vredi tih para i kupovine, naravno MP takodje da vredi necemu, ne bih da dajem tolike pare, a da samo igram SP(za to postoji TPB). Znam kakav je MP za AW i FC4, ali za ova dva druga naslova ne znam... Postujem ovde da ne bih otvarao novu temu, svaka preporuka dobrodosla! :D
Nezahvalno je da pitaš kakav je multiplayer nečega što nije ni izašlo.
Ako je konfiguracija iz profila, imaš premalo RAM-a, ja bih više brinuo da ga dogradim.

Poslednja izmena:
Jedna plocica od 8gb stize za vikend ili pocetkom sl nedelje, tako da cu imati 10gb, a i igram se na hd ready rezoluciji, tako da tu sam bar miran... Ali ako bi ti npr uzimao, koju bi uzeo od ove 4 igrice ??

Koji *****izam od igre majko moja!? Instaliram na SSD-u, ostane 20gb slobodno. Pokrenem igru, kaze nema prostora za bla bla nesto da kesira ili sta vec.

RLD i koristim

@edit - tj update1 RLD sa lekom RLD u njemu

Poslednja izmena:
Do lekića je...imaš na par strana u nazad o tome...

Jedna plocica od 8gb stize za vikend ili pocetkom sl nedelje, tako da cu imati 10gb, a i igram se na hd ready rezoluciji, tako da tu sam bar miran... Ali ako bi ti npr uzimao, koju bi uzeo od ove 4 igrice ??
Za MP od navedenih CoD ili FC4, ali bih čekao da vidim prvo kakav je u FC4 pre odluke.

Do lekića je...imaš na par strana u nazad o tome...

Iscitao sam 15 zadnji strana i nema. SAmo se jednom spominje da RLD rjesava. Kod mene je update1 RLD i lekic RLD i nece.

@edit na tvrdom disku radi, imam oko 200-300 gb slobodno. Na SSD-u imam 20gb i nece.

Poslednja izmena:
Hvala, probacu kad dodjem kuci.

Nisam smeo da napišem to u rivjuu za sajt jer bi me old skul dedikejteri pojeli, ali ovo je bre kao Quake. Mislim, naravno, nije 100%, ali nekako ispod svog tog premaza i sloja istaknutog na vrhu budi mi upravo taj osećaj, kao kada smo u multiju igrali Quake dok smo bili klinci, samo sa drugačijim oružjima. :)

pa tako nekako, ovo je otprilike najblize kvejku sto cod moze da bude :)

kad malo udjes u fazon lepo se prepoznaje na kojim mapama koji tip puske dominira
ima tu milion nijansi sminke (nepotrebne?)

i dalje mi nije jasno cemu ovaj matchmaking

a sto me najvise iznenadjuje zbog tolike dinamike i mogucnosti u igri stekarenje sa snajperom je nemoguca misija!! (dobr ne bas nemoguca ali ih nema toliko da smara kao do sada)

Evo konacno i ja krenuo da igram ovo i mogu reci da je solidno optimizovano uzevsi u obzir koliko se ovde njih zali. Odlicno radi sve na full i sa SSAAx2, bukvalno jedini problem koji mozda eventualno postoji gde fps opadne je onaj pomenuti do Atijevih drajvera gde je fps debelo zavistan od procesora jer to isto i kod sebe vidim kada upalim SMAAx2Tx i SSAAx2, bukvalno na mestima gde fps opadne razlika izmedju ova dve filter i AA tehnike je bas minimalna, sto ukazuje na ono sto je Digital Foundry test otkrio - da treba sto jaci procesor za ATI karte (trenutni drajver issue). Sem toga, igra je bas dobro optimizovana i nikakvih bagova ni problema nisam video u ovih prvih par misija. Grafika je na momente bas sjajna a i zvuk je konacno napredovao i u mnogo cemu raskrstio sa prethodnim delovima.

Multi sam samo par mapa odigrao i mogu reci da je veoma brz, mozda je trenutno i najbrzi shooter koji je izasao u skorije vreme. Ne bih bas poredio sa kvejkom kao sto gore porede jer i dalje nema bas neke veze sa njim sa onim boost-om (mozda vise sa Unreal-om), ali da je brz i veoma agresivan, tacno je. Takodje po kretanju i atmosferi ne podseca me uopste ni na Titanfall kao sto mnogi porede, tako se bar meni cini za ovo malo vremena sto sam probao. Generalno sta znam, deluje zanimljivo zbog brzine i napucavanja po svim osama, ali treba to jos da se igra, da se vidi koliko ce da se ureze i ostavi utisak.

Nazad
Vrh Dno