Jaoo tu sam i ja izgubio sat vremena sigurnoFazon je sto se dole konstantno spawnuju ( sto poprilicno nervira ) tako da gotovo nemas sanse da pridjes neopazeno. Zato sa rucnog topa ocisti nadolazecu ekipu pa onda kad vidis da su se razredili,trci do onog mesta koje je oznaceno za objective a onda brzo bezi u najblizi stek jer ces u suprotnom biti izresetan sa 5 strana.. Nakon toga ide slicna situacija i opet je poenta odraditi prethodno :d
Jel ima vesti o multi plejeru,jel moze nekako da se igra. :S:
Mozes i sa tih,ali je najbolje da pucas sa onog sa dzakova na sredini,a onda kad ocistis nadolazecu ekipicu i kad vidis da su se razredili brzo trcis do oznacenog mesta,pa onda brzo u prvi stek nebitno koji inace padas jer stize novi talas :d A sledeci deo je isto na taj fazon samo malo lakseCekaj nisam te razumeo, jel najbolje sa leve strane da priidjem ili? I jel mislis na one rucne topove sto su postavljeni u kucicama ili? I jel si ti mislio da odem do objektiva tj do te obelezene tacke i onda da se vratim nazad na sigurno ili mogu nekako da se stekam u toj kucici i gde? Ja sam sa leve strane prisao jednom medjutim nista se nije desavalo a bas sam dugo bio u toj kucici i na kraju me opet izrokase. Poludeh i izgorih od te misije...
Ali ja nemam igricu na steamu,imam skidrow
Nikad nije naodmet pratiti temu, i to pazljivo, http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2361066&postcount=549. Moras malo da sacekas, patch mora da prodje obradu.Ali ja nemam igricu na steamu,imam skidrow
jel moze posebno da se skine patch?
Sajt iz linka, postoji sam 1 verzija, lecena, uz nju stize sve sto je potrebno. Na istom mestu ima i odgovarajuci patch 1 koji radi i eliminise seckanje, a 2. patch ocekuje se uskoro.Bem ga, ja nisam ni uspeo da poteram ovo s****e, el ima neka preporuka koju verziju skinuti? I ti silni lekovi?
dali igra moze da se startuje opste na single core procesoru, video sam nekog lika na yt kako pokazuje intel prescott 3,2ghz single core i 8400gs, kada je instaliram uopste nema onog player direktorijuma, a kada pokusam da pokrenem igru nista se nedesava, uzme 30tak megabjta rama, i cuti, probao sam sam skidworks lekicem ali nista????
cpu je intel celeron d3,2ghz i nvidia 9600gt ddr3, 2gb rama... , na ovome su mw i mw2 radili odlicno u 1024 a ovo ni da krene...
Počeli su da banuju sa steam-a one koje su koristili onu console komandu za xp i isto takve servere. Watch out, banovali mi ortaka iz Izraela, lik se drkao sa tim.
Mozes i sa tih,ali je najbolje da pucas sa onog sa dzakova na sredini,a onda kad ocistis nadolazecu ekipicu i kad vidis da su se razredili brzo trcis do oznacenog mesta,pa onda brzo u prvi stek nebitno koji inace padas jer stize novi talas :d A sledeci deo je isto na taj fazon samo malo lakse![]()
VAC to smatra cheatom, i banuje redom, samo sto koristi delayed ban, tako da nece svi biti banovani u isto vreme...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari