@TheBear
:d meni nikako nije jasno o kakvim "nijansama" izmedju MW2 i BO ti pricas? BO izgleda kao da je prethodnik MW2 a ne obrnuto...grafika je dosta losija! Cak mi i MW1 izgleda bolje od BO!
Управо сам инстлирао најновије. Инстлирао сам и апдејт, делује ми да се фпс побољшао, текстуре су боље, али опет све то изгледа нискобуџетно. Док су неке одличне (нпр текстуре мог оружја, руке...).s
nuclear, jesi li menjao drivere ?
MW2 je grafički dosta ispred BO. Za BO je korišćen modifikovani engin koji je korišćen u WaW, pošto ovi iz Infinity Ward-a momcima iz Treyarch nisu hteli da dostave engin koji je rađen za MW2...
Igrao sam SP ali me smorilo koliko secka... to je strashno... Instalirao sam i onaj skidrow update stavio priority na low ali i dalje secka... I COD4 i COD6 mi radi odlichno skoro sve na high u FullHD... COD4 igram online odkako je izashla i ide prosecno oko 130FPS u 1920x1080 sve na low ( necu u MP da razgledam prirodu )...
Procesor je C2D @ 4.0 GHz, grafika 4890 sa 1GB DDR5 memorije i to debelo clockovana, 6 GB sistemske memorije a igra secka najstrashnije ma shta joj radio... stavio sam sve na low i rez 1280x720 i dalje secka :wall: Shta da radim ?![]()
A jes ti siguran u to? Ja lično ne vidim baš neku specijalno veliku razliku između BO i MW2, čak ni u endžinu (držim obe instalirane). I jedna i druga igra su dosta nafilovane detaljima, možda možemo pričati o ponekoj teksturi tu i tamo koja ovde izgleda bolje ili lošije, ali u mojim očima je to sve skupa: same shit (figurativno rečeno)...![]()
MW2 je grafički dosta ispred BO. Za BO je korišćen modifikovani engin koji je korišćen u WaW, pošto ovi iz Infinity Ward-a momcima iz Treyarch nisu hteli da dostave engin koji je rađen za MW2...
pa ne bi bila toliko bitna da prosli cod nije imao bolju.. a najveci problem je neoptimizacija koja je kriminalna i za bombardovanje izdavaca
a inace cod2 je najjaca,pa tek onda mw1..
A jes ti siguran u to? Ja lično ne vidim baš neku specijalno veliku razliku između BO i MW2, čak ni u endžinu (držim obe instalirane). I jedna i druga igra su dosta nafilovane detaljima, možda možemo pričati o ponekoj teksturi tu i tamo koja ovde izgleda bolje ili lošije, ali u mojim očima je to sve skupa: same shit (figurativno rečeno)...![]()
ja ne znam zasto ne instaliras originalan update radice ko sat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari