Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Meni World at War izgleda najgore, po teksturama i dizajnu...

meni i mw i waw i mw2 i bo izgledaju isto

dok ih igram i dok prsti sve u mp-u, da ih razgledam ne pada mi napamet

Poslednja izmena:
@TheBear

:d meni nikako nije jasno o kakvim "nijansama" izmedju MW2 i BO ti pricas? BO izgleda kao da je prethodnik MW2 a ne obrnuto...grafika je dosta losija! Cak mi i MW1 izgleda bolje od BO!

Ti ako ne vidis razliku izmedju BO i MW1 ne znam sta da ti kazem, pogledaj lica likova, vegetaciju i osvetljenje u BO i MW1, sva tri nastavka su graficki napredovala od MW1, ali stvarno izmedju MW2 i BO skoro je isto sve nema neke razlike, jedino eto sto sam ja primetio je da je lose vatra uradjena u BO, secam se u MW2 misiju kad lete iskre po vazduhu i gori avion mnogo je lepse vatra izgledala i mzoda BO deluje malo ispranije sto se boja tice ali to niej neki nedostatak.

Poslednja izmena:
MW2 je grafički dosta ispred BO. Za BO je korišćen modifikovani engin koji je korišćen u WaW, pošto ovi iz Infinity Ward-a momcima iz Treyarch nisu hteli da dostave engin koji je rađen za MW2...

Sad videh pojavio se multi za narodne verzije, naravno offline sa botovima.

s
nuclear, jesi li menjao drivere ?
Управо сам инстлирао најновије. Инстлирао сам и апдејт, делује ми да се фпс побољшао, текстуре су боље, али опет све то изгледа нискобуџетно. Док су неке одличне (нпр текстуре мог оружја, руке...).

Igrao sam SP ali me smorilo koliko secka... to je strashno... Instalirao sam i onaj skidrow update stavio priority na low ali i dalje secka... I COD4 i COD6 mi radi odlichno skoro sve na high u FullHD... COD4 igram online odkako je izashla i ide prosecno oko 130FPS u 1920x1080 sve na low ( necu u MP da razgledam prirodu )...

Procesor je C2D @ 4.0 GHz, grafika 4890 sa 1GB DDR5 memorije i to debelo clockovana, 6 GB sistemske memorije a igra secka najstrashnije ma shta joj radio... stavio sam sve na low i rez 1280x720 i dalje secka :wall: Shta da radim ? :(

Poslednja izmena:
MW2 je grafički dosta ispred BO. Za BO je korišćen modifikovani engin koji je korišćen u WaW, pošto ovi iz Infinity Ward-a momcima iz Treyarch nisu hteli da dostave engin koji je rađen za MW2...

A jes ti siguran u to? Ja lično ne vidim baš neku specijalno veliku razliku između BO i MW2, čak ni u endžinu (držim obe instalirane). I jedna i druga igra su dosta nafilovane detaljima, možda možemo pričati o ponekoj teksturi tu i tamo koja ovde izgleda bolje ili lošije, ali u mojim očima je to sve skupa: same shit (figurativno rečeno)... ;)

Igrao sam SP ali me smorilo koliko secka... to je strashno... Instalirao sam i onaj skidrow update stavio priority na low ali i dalje secka... I COD4 i COD6 mi radi odlichno skoro sve na high u FullHD... COD4 igram online odkako je izashla i ide prosecno oko 130FPS u 1920x1080 sve na low ( necu u MP da razgledam prirodu )...

Procesor je C2D @ 4.0 GHz, grafika 4890 sa 1GB DDR5 memorije i to debelo clockovana, 6 GB sistemske memorije a igra secka najstrashnije ma shta joj radio... stavio sam sve na low i rez 1280x720 i dalje secka :wall: Shta da radim ? :(

Ista situacija i kod mene. Ostaje nam da sačekamo novi patch na kome navodno rade.

Presretach leba ti stavi to pod quote molim te

@rama
To si jedno šezdesethiljadeputa rekao do sada :)

A jes ti siguran u to? Ja lično ne vidim baš neku specijalno veliku razliku između BO i MW2, čak ni u endžinu (držim obe instalirane). I jedna i druga igra su dosta nafilovane detaljima, možda možemo pričati o ponekoj teksturi tu i tamo koja ovde izgleda bolje ili lošije, ali u mojim očima je to sve skupa: same shit (figurativno rečeno)... ;)

+1

nego sta,bo u odnosu na mw2 ima osakacenu grafiku,za malo mozda ali se primeti.

^^ Naravno, BO mi je bolji u MP od MW2, ali je grafika bolja u MW2...obrni okreni, ali MW1/COD4 je najbolji MP u serijalu do sada!

Jel vam je stvarno grafika toliko bitna za ovakvo mp napucavanje?

Jok, samo kazemo da je slabija, i ako je novija igra...meni je bolji MP od prethodnog...

Lepo ja rekoh cekace se patch dve do cetri nedelje.

pa ne bi bila toliko bitna da prosli cod nije imao bolju.. a najveci problem je neoptimizacija koja je kriminalna i za bombardovanje izdavaca:mad:

a inace cod2 je najjaca,pa tek onda mw1..

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem! Imam skor 50:16 HC HQ mod i bacim bombu ubijem trojicu svojih, *****i kampuju i kikuje me server/admin....

pa sto ubijas svoje, sta si ti umislio, mozda si ubio nekog ciji je server :)

igra nije graficki neoptimizovana, ocigledno jer problemi postoje ne zavisno od kofiguracije. ocigledno je tu nesto oko net coda *****ato. secka cim se zapuca malo

ali i to zavisi od servera do servera, na nekim ne secka nista bas

inace najavljen je patch do ovog vikenda, valjda ce ga zavrsiti

Poslednja izmena:
Da ne bih iscitavao sada ceo forum, treba mi samo jedna info. :)
Da li misije mogu da se prelaze u cooperative modu?

Fala na odgovoru!

kad ce za nas siroku masu biti dostupan MP ima li kakvih najava,ja nevidoh?

kad ce za nas siroku masu biti dostupan MP ima li kakvih najava,ja nevidoh?

Vrh Dno