Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

igra je mnogo bolja u mpu od mw2. tacka

evo ja pikam, a pikao sma i mw2 i sve prethodnike

ali i dalje postoji ono seckanje. mada opet zavisi ni ono nije svuda, negde ga ima negde ne, zavisi i do servera i od mape... vlajda ce srediti

sp nisam ni stigao da ogram, nemam vremena ovih dana, tek sam mp isprobao u dva tri navrata... stekanja sa snajpom gotovo da nema
tu i tamo ima spamovanja granatama, ali sam to nabasao na jednoj mapi (od recimo 20ak)
spamovanja bombarderima nema
spamovanja helikopterima nema, nuklearki fala bogu nema... generalno ginuo sam dosta jer ima likova dosta koji su preko 30 lvl, i njihove puce su ipak imba u odnosu na mene 6-7 lvl ;)

nego video sam i mozda dva servera, private, zaklucana koja su i opisu imala i cracked, tako da..

Užasna mapa, mnogo mi se ne sviđa...
Inače imaš li ti steam id ili jok?

U izradi je lijek za MP. Ljudi užurbano rade na alterops.net i rin.ru. Evo ja sam već ubacio botove pa isprobavam mape.

Jel provalio neko da u glavnom meniu, kada oboris pogled ka dole i pritiskas space brzo, lik se oslobadja i mozes da setas po onoj sobi gde si zatvoren i trazis kodove imas i neke mini igre. :D

Jel provalio neko da u glavnom meniu, kada oboris pogled ka dole i pritiskas space brzo, lik se oslobadja i mozes da setas po onoj sobi gde si zatvoren i trazis kodove imas i neke mini igre. :D

Hahaha, ovo sam tek sad provalio, zanimljivo :)

steam id mocnijogurt

Da li se zna kako da load - ujem igru,probao sam sa nekom varijantom ..'d..'a..'d...ali mi ne radi tako,nista se ne pojavljuje
:(
hvala

meni se tako pojavljivalo na narodnoj verziji, resume game

What's the point ovoga, zar igra nije kupljena da bi se igrao a ne da bi varao.

danas su apdejtovani serveri protivu ovoga i jos nekih chiteva valjda...

"We deployed a server patch to address rankup exploits and some other cheating. Ranked servers have been restarted."

ostavite svoje steam id ili me dodajte "ThePecko" ako hoce neko da igra zombies mozda :p

Jesu leak-ovani dedicated server fajlovi?
Bez njih, tesko da mogu nesto da urade...
Ovo nisu predvideli ni autor a ni izdavac CoD 6, Infinity Ward i Activision. Naime, MW2 sad ima dedicated servere, ali ne preko iwnet-a i steam-a, vec kod alteriw.net-a.

Isti ljudi sad rade CoD BO, po istom principu, u pitanju je alterops.net. Radovi su u toku. A sve ovo nema nikakvih dodirnih tacaka sa dedicated server fajlovima autora i izdavaca igre, Treyarch i Activision.

Имам велике проблеме са графиком, текстуре су на нивоу вулфенштајна 3д, игра чудно сецка, као да лагује, и тако...

Ovo nisu predvideli ni autor a ni izdavac CoD 6, Infinity Ward i Activision. Naime, MW2 sad ima dedicated servere, ali ne preko iwnet-a i steam-a, vec kod alteriw.net-a.

Isti ljudi sad rade CoD BO, po istom principu, u pitanju je alterops.net. Radovi su u toku. A sve ovo nema nikakvih dodirnih tacaka sa dedicated server fajlovima autora i izdavaca igre, Treyarch i Activision.

Fora je u tome sto su uz svaku instalaciju MW2 dolazili i ''host'' fajlovi, posto je svako mogao da bude ''server''. Tako da je alterIW ekipa to iskoristila da napravi svoju verziju dedicated servera.

Nisam siguran da Black Ops poseduje tako nesto?

На трећој се можда најбоље виде проблеми...

И на крају бонус:

Нашао си неки печ? Може линк или пм? Колко сам успео да прочитам тек је у изради.

Izasao najnoviji patch. Evo i ekskluzivni intervju. :d

[YOUTUBE]gbOpFllN5as&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Meni je seckanje u MP-u ubilo zelju za igranjem. :(

stvarno su pajseri sto su dozvolili da toliki broj igraca ima probleme. igra je zapravo daleko ispred mw2, sa svakim igranjem to uvidjam
kazu da se dobija veliki boost ako se smanje texture sa extra na nigh, ili da se proba bez senki sto je totalno bezveze u 2010. godini
nuclear, jesi li menjao drivere ?

http://www.youtube.com/watch?v=Mwco-KH6mpI&hd=1
presmesno :D

Poslednja izmena:
:d:d Kakav kralj ovaj Rus ili sta je vec...VRH!!!:d:d:D

@TheBear

:d meni nikako nije jasno o kakvim "nijansama" izmedju MW2 i BO ti pricas? BO izgleda kao da je prethodnik MW2 a ne obrnuto...grafika je dosta losija! Cak mi i MW1 izgleda bolje od BO!

Nazad
Vrh Dno