Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Brate ala je igra lose optimizovana! Znaci krsh od igre! Uninstall. Sreca nisam je platio mnogo.

Tako je... Onda ce seckati samo na High...

Sramota su oni, samo zarad profita rade sada, nista se vise ne pravi kako bi zaista zadovoljilo igrace, vec kao heroin - traje kratko i odmah ti treba jos - ako nema - ti ludis - a kad stigne igras BILO STA...

Time ja OTVORENO KAZEM da je igra shit..:D

Hahaha pa niko ovde nije ni mislio da ces ti nesto drugo reci za igru,stvarno si zabavan lik :D

ne lupaj,bice multiplayer

ajde videcemo, kao sto i posle vise od 6 meseci ima za recimo bad company ili sada za mohu... a tamo cak ima bar 20 server provajdera pa je i lakse da serverski fajlovi procure (sto cak i jesu odavno ali ipak niko nije napravio krekovane, a i da jeste, ni jedan server provajder ne bi smeo da ih postavi, kao nekad za bivse naslove recimo lowpings.net i sl.), a ovako samo 1 oficijelni, nema sanse...

i nemoj da poredis i da se nadas, izaslo za mw2 pa ce i za ovo, mw2 je p2p igra, i uz dosta peripetija i skoro godinu dana posle izlaska kada su je skoro svi izgustirali uspeli su da naprave tzv dedikejted servere, ali koji se hostuju kod obicnih ljudi a ne server kompanija, pa su i pingovi uglavnom losi, i takoreci mu dodje isto kao p2p kada recimo taj igrac koji sada drzi dedikejted bude host (i to pretpostavljam modifikacijom exe fajla da ne koristi graficki mod, ali mislim da nema rcon toolsa i sl, mada mozda su i to nesto skarabudzili)...

tako da, ko hoce da iole lagodno i ozbiljnije igra mp, mora da kupi igru, a ko hoce da se zeza i nada, neka ceka pa mozda ko zna kad i doceka...
a mi legalni cekamo modove, neki ljudski promod, pa da se konacno igraju warovi posle cetvorke...

Ljudi ja sam zabo na ovoj misiji:

I igram je buukvalno 1 h i ovome kraja nema samo naviru vojnicu WTF????
Ja sam jedno 2 sata igrao i nekako sam prosao tamo desno u onu spaljenu sumu a onda uzbrdo. Nisam aktivirao burice (bih ja da sam znao) :D

Igra je jedna obična prava linija. Znači ni levo ni desno samo pravo ideš i nema problema. Fora je ispaliti što više metaka i imati pušku sa što većim šaržerom. Mozak staviti na minimum. Koliko da kontroliše oči i ruke. Nemam pojma na osnovu čega je ova igra dobila visoke ocene na nekim sajtovima. Igrivost je na nuli. Nije čak ni zanimljiva.
Neko napisa da je bolja od poslednjeg MOH-a. Pa to li je teško ostvariti? MOH je slična igra, gotovo na istu foru.

Ova igra leti na krilima stare slave. Daleko lošija igra od MW i MW2.

I pri tom obara sve prodajne rekorde... C,c,c... kude ide ovaj svet.

Igra je jedna obična prava linija. Znači ni levo ni desno samo pravo ideš i nema problema. Fora je ispaliti što više metaka i imati pušku sa što većim šaržerom. Mozak staviti na minimum. Koliko da kontroliše oči i ruke. Nemam pojma na osnovu čega je ova igra dobila visoke ocene na nekim sajtovima. Igrivost je na nuli. Nije čak ni zanimljiva.
Neko napisa da je bolja od poslednjeg MOH-a. Pa to li je teško ostvariti? MOH je slična igra, gotovo na istu foru.

Zato su nastavci u principu loša stvar... Elem, u pravu si... ovo što si napisao je suva realnost. Bolja je od MOH-a to stoji, ali... nema tu mnogo razmišljanja. Ali pazi na osnovu kojih parametara i referenci (ako izuzmemo grafiku, animaciju i tome sl.) bi danas jedan moderan šuter ovog kalibra trebalo da bude ocenjen? Šta bi on to trebalo da sadrži uopšte i kako da bude koncipiran?

A što se tiče opet priče o linearnosti, hm... pa tu imamo samo finese! Svi do jednog šuteri danas su u krajnjoj liniji jako linearni. U principu, dve ponuđene alternativne krivine ne čine da jedna igra bude ne linearna, to je nadam se svima jasno...

Poslednja izmena:
sirNemanjapro
Ova igra leti na krilima stare slave. Daleko lošija igra od MW i MW2.

To sam ja rekao nekoliko strana u nazad kada su me nekoliko njih napali i rekli da lupam gluposti ;-)

Nije uopste toliko losija od MW2, MW je vec bolji sto se SP tice, ali Black Ops j dosta dobar u Multiju koliko sam video...

Zombies. Neocekivano, ali najzanimljivi deo ovogodisnjeg COD paketa.
SP je dosadan, po prvi put u serijalu nemam volje da ga zavrsim.

Nije uopste toliko losija od MW2, MW je vec bolji sto se SP tice, ali Black Ops j dosta dobar u Multiju koliko sam video...

Moguće je... ja ne mogu da sudim o tome pošto nisam probao...Heh, primetio sam da obicno kad po igrama ubace ove barbi fazone sa menjanjem opreme i odeće, pa još ako ima i multija, prodaja odmah ode u nebo...

Nadam se samo da se ovo "dosta dobar" ne odnosi isključivo na taj deo!

Zombies. Neocekivano, ali najzanimljivi deo ovogodisnjeg COD paketa.
SP je dosadan, po prvi put u serijalu nemam volje da ga zavrsim.

Jesi li igrao multiplayer?

Moguće je... ja ne mogu da sudim o tome pošto nisam probao...Heh, primetio sam da obicno kad po igrama ubace ove barbi fazone sa menjanjem opreme i odeće, pa još ako ima i multija, prodaja odmah ode u nebo...

Nadam se samo da se ovo "dosta dobar" ne odnosi isključivo na taj deo!

Taj dosta dobar deo se odnosi na odličnu kustomizaciju i levelovanje i otključvanje, kao i gameplay i to što je lag free, igram već tri dana i prosto ne mogu da se otresem od laptopa...

Poslednja izmena:
Nek mi neko da lek za multi.. ako uopste postoji.. :):wave:
Ne postoji lek za MP i nece ga biti.
ne postoji i nece postojati, 99%
ne lupaj,bice multiplayer
Ali radice MP kao sto radi i MW2 MP. Radovi su u toku. Ime sajta je alterops.net.
Ako moze da se navodi alteriw.net http://forum.benchmark.rs/search.php?searchid=6933519, onda zasto ne bi moglo alterops.

igra je mnogo bolja u mpu od mw2. tacka

evo ja pikam, a pikao sma i mw2 i sve prethodnike

ali i dalje postoji ono seckanje. mada opet zavisi ni ono nije svuda, negde ga ima negde ne, zavisi i do servera i od mape... vlajda ce srediti

sp nisam ni stigao da ogram, nemam vremena ovih dana, tek sam mp isprobao u dva tri navrata... stekanja sa snajpom gotovo da nema
tu i tamo ima spamovanja granatama, ali sam to nabasao na jednoj mapi (od recimo 20ak)
spamovanja bombarderima nema
spamovanja helikopterima nema, nuklearki fala bogu nema... generalno ginuo sam dosta jer ima likova dosta koji su preko 30 lvl, i njihove puce su ipak imba u odnosu na mene 6-7 lvl ;)

nego video sam i mozda dva servera, private, zaklucana koja su i opisu imala i cracked, tako da..

najverovatnije ce biti da si u pravu :d

[YOUTUBE]wPhCtjMIDmM[/YOUTUBE]

:laugh:

What's the point ovoga, zar igra nije kupljena da bi se igrao a ne da bi varao.

Vrh Dno