Pa izasao je
Pala malo cena, ima za 5.999 PC/6.999 PS3 na nekim mestima.
Brate ala je igra lose optimizovana! Znaci krsh od igre! Uninstall. Sreca nisam je platio mnogo.
Kad? Gde?
Tako je... Onda ce seckati samo na High...
Sramota su oni, samo zarad profita rade sada, nista se vise ne pravi kako bi zaista zadovoljilo igrace, vec kao heroin - traje kratko i odmah ti treba jos - ako nema - ti ludis - a kad stigne igras BILO STA...
Time ja OTVORENO KAZEM da je igra shit..![]()
gde ima za te pare?
ne lupaj,bice multiplayer
Ova igra leti na krilima stare slave. Daleko lošija igra od MW i MW2.
gde ima za te pare?
Igra je jedna obična prava linija. Znači ni levo ni desno samo pravo ideš i nema problema. Fora je ispaliti što više metaka i imati pušku sa što većim šaržerom. Mozak staviti na minimum. Koliko da kontroliše oči i ruke. Nemam pojma na osnovu čega je ova igra dobila visoke ocene na nekim sajtovima. Igrivost je na nuli. Nije čak ni zanimljiva.
Neko napisa da je bolja od poslednjeg MOH-a. Pa to li je teško ostvariti? MOH je slična igra, gotovo na istu foru.
I ja se pitam.I pri tom obara sve prodajne rekorde... C,c,c... kude ide ovaj svet.
Uh, jesi li igrao možda malo MP?
sirNemanjapro
To sam ja rekao nekoliko strana u nazad kada su me nekoliko njih napali i rekli da lupam gluposti ;-)
Nije uopste toliko losija od MW2, MW je vec bolji sto se SP tice, ali Black Ops j dosta dobar u Multiju koliko sam video...
Zombies. Neocekivano, ali najzanimljivi deo ovogodisnjeg COD paketa.
SP je dosadan, po prvi put u serijalu nemam volje da ga zavrsim.
Moguće je... ja ne mogu da sudim o tome pošto nisam probao...Heh, primetio sam da obicno kad po igrama ubace ove barbi fazone sa menjanjem opreme i odeće, pa još ako ima i multija, prodaja odmah ode u nebo...
Nadam se samo da se ovo "dosta dobar" ne odnosi isključivo na taj deo!
Ne postoji lek za MP i nece ga biti.Nek mi neko da lek za multi.. ako uopste postoji..:wave:
ne postoji i nece postojati, 99%
Ali radice MP kao sto radi i MW2 MP. Radovi su u toku. Ime sajta je alterops.net.ne lupaj,bice multiplayer
Mozda se to odnosi na Cracked mapu?nego video sam i mozda dva servera, private, zaklucana koja su i opisu imala i cracked, tako da..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari