Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Nek mi neko da lek za multi.. ako uopste postoji.. :):wave:

Nema ga još,ali radi se na njemu!Sa druge strane razmišljam da pazarim original,MW2 mi se nije svidjao zbog varanja većine igrača!Ne odigraju nijednu partiju ko svet,a oni već level 70!

Prešao SP i onako, nije loše ali očekivao više. COD je ionako u MP na svom terenu. Nisam imao nikakvih problema sa igrom, kao što vidim da neki imaju.

ajde ohladite glave bre, ovo je obicna igra, kome se igra neka igra kome se ne igra nek zaobidje topik :D

evo malo razonode !

http://www.youtube.com/watch?v=xRftU9URsS8

Nisam se skoro ovako dobro smejao. :D

Sa sajta PTCa
(субота, 13. нов 2010, 06:54)
anonymous [нерегистровани]
Sramota

Da je neka druga zemlja napravila igricu ubijanje amerikanaca i njihovog Predsednika, u mnogim zapadnim zemljama, a narocito u Srbiji, igricu bi zabranili. Od amerikanaca nista ne cudi.
Vi koji kupujete takive igrice, SRAM VAS BILO.

Poslednja izmena:
Ništa čudno, pa samo pre mesec dana je bila frka u UK zbog talibana u MOH, pa su ovi iz EA morali promeniti naziv talibanima u mp-u da bi igra mogla izaći. Tako da je ovaj komantar sasvim realan...

http://www.totalvideogames.com/Meda...rges-UK-Government-Minister-UPDATE-15583.html

The Defense Secretary, Liam Fox has spoken out about EA's controversial Medal of Honor game, calling it "un-British", "tasteless", and "shocking" while calling on UK retailers to "ban" the game when it comes to market this October.

A zatim su i podlegli pritiscima...

Medal of Honor's Taliban Renamed To 'Opposing Force'
http://www.giantbomb.com/news/medal-of-honors-taliban-renamed-to-opposing-force/2599/

Poslednja izmena:
MP objašnjava.... mnogo mnogo bolje nego MW2.... Ded serveri su za sada super, ima kilo servera iz nemačke i francuske i holandije, ping ide do 50 max... lepota :)

Imali ko problema sa zakivanjem igre,znaci ne seckanjem(toga posle update-a nema) nema u jednom trenutku igra zakuje i pomaze samo gasenje iz task manager-a?Da nije nesto do ovog crack-a koji ide uz update.

Dajte taj update , link meni ne raid neki koji sam nasao ...

Džabe pričaš, obrisaće svejedno. Na tu temu jednostavno nema nikakvog smisla raspravljati, ljudi imaju određena pravila i odnos prema pirateriji i to ne da nije izmenjivo već nije ni podložno raspravi.

Džabe pričaš, obrisaće svejedno. Na tu temu jednostavno nema nikakvog smisla raspravljati, ljudi imaju određena pravila i odnos prema pirateriji i to ne da nije izmenjivo već nije ni podložno raspravi.

G@W je lepo rekao. Benchmark podržava proizvođače igara i legalnu akviziciju njihovog softvera. Svi drugi oblici, sankcionisani. :)

Poslednja izmena:
Primetio sam da je i moj post obrisan a imam legalnu igru i pitao sam coveka gde je nasao taj update da bi mogao da se igram kao covek za svojih 6174 din koje sam dao za podrazane prozivodjace koji su prodali kosku ljudima umesto mesa. ;)

Pa legalna igra koristi steam, tako da ti je igra već updateovana ;)

Neznam sta su update-ovali kad radi isto tj. lose.

Ja sam instalirao i update i stavio priority na low ono i dalje secka,sta je problem?:wall:

To je zavera kako bi puno ljudi vrsilo update hw-a... A ima ljudi koji rade stvari tako... U fazonu - A, vise ne mogu sve da teram na max? Vreme je za update... - I iako BsO nema neku eye candy grafiku ipak je ocajno optimiziran.

Da ima ljudi koji rade update HW-a ali u ovom slucaju je isti problem sa seckanjem i na MAX detaljima i na LOW.

Tako je... Onda ce seckati samo na High...

Sramota su oni, samo zarad profita rade sada, nista se vise ne pravi kako bi zaista zadovoljilo igrace, vec kao heroin - traje kratko i odmah ti treba jos - ako nema - ti ludis - a kad stigne igras BILO STA...

Time ja OTVORENO KAZEM da je igra shit..:D

Smara single player, sve neka jurnjava oko tebe, neka brzina, frka i panika, eksplozije oko tebe, neprijatelji se respawnuju na nekim deonicama. Vise je nekako interaktivni film/animacija nego igrica. Sta znam, lepo je, ali nije to to :p Kao da igram rail shooter :p

e sta ti je radoznalost, da da ''ono što je ubilo mačku''. Instalirao update, i sada mi secka, a pre toga radilo mi savršeno:D Znao sam da će se to desiti, al' đavo mi mira neda:D

ja stavi original, pustio mp, ne secka nista

poz

MP se popravlja, na nekim serverima i daje ima stucnja, uglavnom idem na nemacke i za sad je ok.
Jedinu anomaliju sto sam primetio, na kraju kada se prikazuje poslednje ubijanje, najcesce kada ginu od bombe, telo ko da je od gume rastegne se (sigurno neka zezalica sa fizikom). Srecom u igri sve odlicno radi, nema tih anomalija.

Meni je jednom jedan server *****avao, i to neki holandski sinoć, HC mod je bio, odakle znam, baš je lagovalo. Jedan na serveru imao 999 ping, užas...

Meni radi igrica oko 60fps ali ume da pada iz momenta u moment na 25fps,jel to ok sa tim novim updateom ili mene jos nesto azfrkava,sve sam instalirao i stavio priority na low?

Pala malo cena, ima za 5.999 PC/6.999 PS3 na nekim mestima.

Meni radi igrica oko 60fps ali ume da pada iz momenta u moment na 25fps,jel to ok sa tim novim updateom ili mene jos nesto azfrkava,sve sam instalirao i stavio priority na low?

Normalno je, i kod mene se dosta popravilo sa tim updateom ali zna se dogoditi da bez razloga padne fps i opet vrati na 60.
***-a takva igra, neoptimizirana.

Nazad
Vrh Dno