Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Pronasao sam resenje za probleme sa lagom i seckanjem! Kada pokrenete igru pritisnite ctrl+alt+del i u task manageru nadjite proces BlackOps.exe, desni klik na njega i idite na set priority i podesite ga na low! To je to! Sa masinom iz potpisa igram sa detaljima na max, ukljucenim vsyncom i AA na 2x u 1920x1080 rezoluciji bez traga laga i seckanja

Radi, ista podeševanja, samo je rezolucija 1680x1050, mašina iz podpisa. Nezgodno je samo što moraš svaki put da ga podešavaš kada ulaziš u igricu ali nema veza, mnogoooo je bolje kakko je bilo:wave:

Probao jednu MP partiju. Ni l od laga. Igrao na nemačkom serveru Hardcore Team Deathmatch, 30-40 se kretao pin, jedan igrač je imao 80 i to je to, 9vs9, neka snežna mapa, nemam pojma. Odraše me, poslednje što sam igrao je Battlefield BC2 :) **** ga ne ide ovo i ono. Večeras ću više igrati sada nemam vremena, call of duty :D mora radim ***.... A da, nije ni seckalo niti kočilo, mada meni ne koči ni secka ni skidrow verzija niti je kočilo u sp-u. Tako da ono :) uživancija. Inače pola moje liste na steamu igra cod bo :D

Pronasao sam resenje za probleme sa lagom i seckanjem! Kada pokrenete igru pritisnite ctrl+alt+del i u task manageru nadjite proces BlackOps.exe, desni klik na njega i idite na set priority i podesite ga na low! To je to! Sa masinom iz potpisa igram sa detaljima na max, ukljucenim vsyncom i AA na 2x u 1920x1080 rezoluciji bez traga laga i seckanja

I meni je ovo pomoglo...Secne po neki put,ali sada je igrivo...Hvala...:banana:

Meni nepomaze nista, pao je uninstall, reloaded crack sam probao, sve sto ste navodili i dalje je prisutno seckanje, svejedno je da li je sve na high ili low, strasno, cekam pravu zakrpu, pa cu je ponovo instalirati

Meni nepomaze nista, pao je uninstall, reloaded crack sam probao, sve sto ste navodili i dalje je prisutno seckanje, svejedno je da li je sve na high ili low, strasno, cekam pravu zakrpu, pa cu je ponovo instalirati

Stvarno ne kontam meni je igra besprekorno radila na moj masini u full-u izgleda da samo neko ili ima ili nema srece :crash:

U cemu je caka u tom seckanju? Jel to samo na dual core zeza? Meni na quad i gtx260 prosto leti, AA8x, 1080p, sve na high.

Ni meni ništa ne pomaže na mašini iz potpisa, sa bilo kojim setovanjima kvaliteta grafike potpuno je neigrivo.

Probaj instalirati fraps da vidis koliko fremova imas :)

Ako je neko uzeo original black ops a ne svidja mu se a interesuju ga originali predhodnih delova(MW;MW2) nek mi se javi na PP :)

Igra je ok, ovo je svakako mnogo bolje od Medal-a, ali da... postoji problem nekakvog pomalo neobicnog seckanja. Kazem pomalo neobicnog jer se ne odnosi na svaki frejm, vec na svaki 5-6, sto je u krajnjoj liniji neobicna stvar. Ne secam se da sam ovaj tip seckanja video skoro negde u nekoj igri i to je zasigrurno posledica lose optimizacije. Nista drugo... Sve u svemu, bez AA, a sve full na mojoj masini igrljivo, premda svakako to moze puno bolje...

FPS je ovde prilicno umanjen u odnosu na MW2, za sta su verovatno krivi ovi budzeni postprocess efektici, a za koje opet ne postoji varijanta da se iz menija pojedinacno izgase (nesto me bas mrzi da jurim neki cfg ako ga uopste i ima negde da je dostupan).

Smetalo mi je inace zestoko skriptovanje odredjenih sekvenci, ali izlgeda da se bez ovoga ne moze u ovakvim igrama koje imaju taj sinematicki prizvuk. Neprijatelji su malo zamorni na momente, a saborci umesto da pucaju u najlogicnije i najblize mete, to ne rade vec gadjaju negde bezveze. Tako da je ovde svakako izostala adekvatnija kooperacija i sinhronizacija samog tima (kad li ce neko vise da napise krsteni Ai?!)...

Prica, solidna. Potrudili su se da bude zanimljiva koliko god je to ova tema dozvoljavala. Inace prica nije originala, vec se ovo neko vrlo lepo dosetio da iskopa iz naftalina. Secam se da sam jos kao klinac negde polovinom 80tih gledano nekoliko filmova na ovu temu, znaci o ruskim spavacima koje neko trigerom putem telefona ili radio signala aktivira u datom trenutnku i po potrebi...

Kazem opet zanimljiva ideja i dosetka, sasvim pristojno realizovana za ovaj zanr. Sve u svemu sto se mene tice ovo je ok igra, kojoj nazalost ovo seckanje umanjuje zasluzenu vrednost.

Poslednja izmena:
C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "Black ops" /low

ovo dodtati ispred targeta u w7 i uvek ce da bidne low

Sada sam instalirao na c particiju na wd black 1 tb hard disk i igra mi secka samo na pocetku u baru onom i kada izadjem napolje par metara na pocetku igre samo kada se naglo okrecem i brzo onda secne ,posle seckanje se izgubi i vise ga nema nimalo do kraja igre i radi isto kao prethodni deo igre!!! Misli da i nema nekog baga jer da ima seckalo bi svima....mislim da je samo prezahtevna sto se tice memorije sistemske... Inace igricu sam presao juce i po meni grafika je ista kao i predhodnom serijalu...nema neke razlike...izgleda da su koristili iste teksture......

Poslednja izmena:
Apdejtuju servere ili šta već. Ne radi ok već par sati, samo se desetak pojavljuju

Pronasao sam resenje za probleme sa lagom i seckanjem! Kada pokrenete igru pritisnite ctrl+alt+del i u task manageru nadjite proces BlackOps.exe, desni klik na njega i idite na set priority i podesite ga na low!

taman sam poludeo od seckanja i dosao na forum da pljunem po igri, kad videh ovo. probao - radi. nema vise seckanja, sad moze da se igra kakao treba :) mada, i dalje je previse zahtevna za ono sto nudi...

Pomaze !!!!!! sada je bez seckanja!!!:banana:cheers

C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "Black ops" /low

ovo dodtati ispred targeta u w7 i uvek ce da bidne low

Pojasni ovo molim te. Jel si mislio desni klik na ikonicu pa propertis pa tu u target dodati ono?

Poslednja izmena:
Pomaze !!!!!! sada je bez seckanja!!!:banana:cheers

Pojasni ovo molim te. Jel si mislio desni klik na ikonicu pa propertis pa tu u target dodati ono?

da tlo *** zurio sam pa me mrzelo da kucam :(
da evo kako meni izgkleda target

C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "Black ops" /low "E:\Skull\Call of Duty - Black Ops\BlackOps.exe"

ehehe
sad sam ubacio update
masina iz potpisa sve na max aa 8x leti sa 60fps gtx je na 800mhz
hvala skidrow za fix :D

e odo da se igram ovo sam sam izasao iz igre da vam javim za poboljsanja
sad mogu da igram kao covek
nema da secka to je sad ono pravo ;)

Poslednja izmena:
da tlo *** zurio sam pa me mrzelo da kucam :(
da evo kako meni izgkleda target

C:\Windows\System32\cmd.exe /c start "Black ops" /low "E:\Skull\Call of Duty - Black Ops\BlackOps.exe"

:wave:cheers

Probao takodje. Definitivno radi :p

Bedak mi je sto sam vec odigrao igru, heh...

Stigao sam do one misije u Vietnamu, razrusen grad puno crvenila, koliko ima do kraja jos?

To napokon update, a sada igra klizi sve na high sa svim ukljucenim, toooo, masina iz potpisa

Situacija posle update 1.

Malo je bolje ali i dalje neigrivo. Nezavisno od podesavanja konstantno seckanje je i dalje prisutno. Takodje sam probao i stavljanje procesa na low.

Ne znam što se uopšte cimam oko ove igre. Žao mi je ljudi koji imaju isti problem kao ja a platili su pošteno.

Jel moze neko glupavom meni da detaljno objasni kako da updateujem igru? Moze i na pp.

Pojavio se i multiplayer za nas "ostale"!Kažu da radi!

Situacija posle update 1.

Malo je bolje ali i dalje neigrivo. Nezavisno od podesavanja konstantno seckanje je i dalje prisutno. Takodje sam probao i stavljanje procesa na low..
Bas me cudi da se toliko ljudi zali na taj game-breaking stutter.

Ja sam instalirao kod burazera i mene, i obojici radi odlicno. Takodje, ortaku je igra radila ok, ali su one sekvence izmedju misija strasno seckale, i taj problem je resio instalacijom ovog patcha...

Verujem da imas najnoviji DirectX\drajvere?

Posle update-a i postavljanja prority na low konacno moze ljudski da se igra i da ne secka...Pa sada sve iz pocetka... :) :bottle::bottle::bottle:

Jel moze netko da okaci taj patch,jer ja ga skinuo i ima tri fajla.Koja od tri fajla instalirati.Sve sam probao i nista opet isto sa seckanjem.

ja ima link u kom je i lek a verujem da je to zabranjeno ovde kaciti ;)

Nazad
Vrh Dno