Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Kakva glupa igra !
COD 1 je bio iskarikiran wwII i bio je zabavan, prosto je neverovatno kako su do ovoga degradirali....

Poslednja izmena od urednika:
Meni je ovo na nivou ili bolje od MW2. Mozda nema lepih, okicenih urbanih deonica, ali misije i lokacije su poprilicno raznovrsnije od onih u prethodnim CoD igrama, a i prica je koliko-toliko "kompleksnija i mracnija", a nema ni marinaca i americkog patriotizma, koji, vidim, mnoge opasno iritira. :)

E sad, to sto od MW1 nisu nista unapredili po pitanju gejpleja je druga prica. :)

Kao sto rekoh u prethodnom postu...problema sa stucanjem i lagom nisam imao, osim u sinematicima koji su stucali sve vise kako je igra odmicala.

Jel ovaj "nastavak" radio isti tim koji je radio "World at War"?

Poslednja izmena:
pda sad sam izcitao malo, tipa sa jednim ukljucenim jezgrom neki tip prijavljuje da ima 10 fps, sa 2 - 30 fps, sa 3 - 50fps, sa 4 isto 50 fps :)

Sta mislite jesu li to namerno napravili, vestacki pokusavaju povecati prodaju quad procesora, iako za to ne postoji prava potreba,aaa ?

Tj. namerno prave probleme na duo strani da bi mali lovator posto poto kupio quad..

Sad sam pronasao toplu vodu

Ima li neki patch ili fix koje sredjuje low FPS,ako nema kad izalazi?

Probao sam igru, i vidi se da nije tako ispeglana kao MW2 ali je i dalje to mocni COD. Nemam problema sa lagom sva sreca

Meni je dobra kao i svaki CoD do sada,nista mi MW2 nije mnogo bolji od ovoga.... Ima igra svojih momenata svakako i novih stvari, nije bas da nema nista novo...

Meni se nije svideo, nekako me nije privukao feel hladnog rata. Barem ovako kako su ga oni predstavili. Gameplay, grafika itd. same old. Ali me je nasmejao bas sam kraj. Covece, to je bila dobra fora :D. Necu negirati cinjenicu da nesto od cinematica je dobro rezirano, ali ne vadi igru.

Jel isprobao neko Skid... lek za otkljucavanje zombi moda. Igra se smrzne pri izlasku iz igre bilo zombija ili singleplayer... vratio sam stari exe i sve je normalno

Prica o tome da se uvek Treyarch igre razlikuju od IW igara po fazonu, naracije, price i samog "feelinga" koji ga cini takvim kakvim jeste.
I koliko se secam dvocevka ima 30-ak godina tako da nema sanse da ti bude sin.

Sta je toliko smesno, osim pravopisa :)

Obrnua sam igru i stucanja je jedino bilo u FMV sinematicima izmedju misija.

Ista priča. Nigde nisam doživeo štucanje, seckanje, probleme. Neverovatno mi je da sam tolika talija ako zaista postoje silni problemi.

Inače, igra me najviše nervira - upravo u tim sekvencama, ulasku u menije i slično. Izvrti mi 4 slike u sekundi, od najsvetlije bele do tamno sive i natrag, odvratno po oči. A ništa čovek nije u stanju da razazna šta se uopšte nalazi na slikama. Neverovatno. Retko kada me je nešto toliko iritiralo.

P.S. zombiji u singlu...su krš :) U singlu, jer su besmisleni.

Meni se onako i jeste i nije svideo. Sve zavisi od nivoa. Mnogo jurnjave, mnogo krvi, bez dqa se stigne da se uziva u ruskoj zimi.

Sve zavisi od nivoa. Mnogo jurnjave, mnogo krvi, bez dqa se stigne da se uziva u ruskoj zimi.

bravo,slazem se,i meni to smeta,nema ni u kom delu-idemo laganini.
sto se tice nivoa meni je i dalje neprevazidjen nivo u Prypiat-u,iz CoD-a 4.

Najbolji COD do sad uzivo sam bas:banana::D:D:D

Ovo i dalje pijano, sve stuca sa update!
Tuzno je das gomilo evrica za komponente i isprsis se za orginal igru i... i nemam reci!
Pazi koja je to neozbiljnost!
Platio sam da, da to ide ko podmazano, eee kad se setim nelegalnih igara koje danas ovde zabranjuju da se spominje, to je sve islo ko podmazano!!!!!!
U prosjake ce da me oteraju ove orginal igre :d .

zurili d aje izbace a nisu sve sredili ;)

Igra je blago razočarenje.

Pa bas i nije da je razocarenje, nije nista mega specijalno cak unapredenje u odnosu MW2 - CoD:BO je manje nego izmedju MW1 i MW2.

Mada priznajem sto se tice kampanje, veci hype sam osecao za MW2 nego ovo. MW2 cim sam presao poceo sam ponovo da jos jednom pohvatam detalje price, u tu je sve straightforward. A kraj je ono pravi americki, ja cekam
Kad sam izranjao bice jos neko rokanje, neka zavrzlama, a oni doneli za sekund celu flotu, jos dobro da nisu prikazali i docek i dodelu medalje

Izashao reloaded lekfiks.

On
one of our systems the difference in FPS was approximately 50%. Because
the game has a frame limiter in place, it is best noticeable on less
powerful PCs.

Pa javite kako radi.

Pronasao sam resenje za probleme sa lagom i seckanjem! Kada pokrenete igru pritisnite ctrl+alt+del i u task manageru nadjite proces BlackOps.exe, desni klik na njega i idite na set priority i podesite ga na low! To je to! Sa masinom iz potpisa igram sa detaljima na max, ukljucenim vsyncom i AA na 2x u 1920x1080 rezoluciji bez traga laga i seckanja

Pao uninstall. I sa fixom, igra nepodnosljivo secka.

Ne mogu da razumem kako neko ko, je pre godinu dana zaradio vise od pola milijardi dolara na kvalitetno odradjenu akcionu pucacinu, sme da dopusti da se ovako nesto desi, da igra neverovatno sttuteruje, apsolutno sve pocevsi od intro snimka. Failovali su i prosli put kao sa World At War-om - igra se loaduje dok snimak ide, a sve ukupno secka do bola sto jako kvari utisak. K'o da nemaju para ni statistiku da bar probaju najucestalije kombinacije hardvera i softvera za PC. Recite mi da sam glup, ali ponekad stvarno ne razumem zasto izbacuju igre kad imaju ovakve fatalne probleme?

Nazalost nisi jedini. Ovo je stvarno dno dna. Kako izvesti od enginea koji je u prethnodim igrima radio ok da ovako katastrofalno radi je nesto za najgoru osudu. A cini mi se da je to nazalost postao trebd da skoro svakim drugim, trecim multiplatformskim naslovom...

Nazad
Vrh Dno