Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Ja od starta imam problem.. Ne mogu da nastavim igru!! Ne vredi ni ono udjes izadjes i stvori se resume.. To kod mene ne postoji... :p Pokusavam i dalje da to resim ali mi ne ide..

Probao ovaj fix i nema poboljsanja....Isto secka...samo sto posle instalacije ovog patch-a nece da izadje iz igrice,nego zabode crni ekran i tako stoji...Kod mene ne radi,, :( Cekamo i dalje...:wall:

Sad se setih, trebalo bi da se dobije dodatna ikonica na desk..

Call of Duty Black Ops- shecky

Pokreni nju, i onda ima poboljsanja.. Ako odes na standardnu ikonu nema poboljsanja.. zaboravio sam da to navedem..

Meni je zadnji put zabo crni ekran pri izlasku iz igre..

Sreca da imam i WinXP pored Win7 inace nebi ni igrao, secka na low sve, ko luda. Na WinXP podesio da igra nestuca na ovom mom fosilu od grafe i moram priznati da sam bio skeptican sto igru nije radio Infinity Ward ,ali prijatno sam iznenadjen.
Nije onaj feel kao kad igras MW ali je neki drugaciji isto dobar, i fala bogu sto AI ne spamuje sa onim granatam to me je izludjuvalo ponekad na MW. Misije su solidno raznolike, ima bas brutalnih scena... ono preporuka ko voli shootere.

Moja ocena realna ocena 8.5 samo zbog bugova i malo siromasnije muzicke podloge.

Sad se setih, trebalo bi da se dobije dodatna ikonica na desk..

Call of Duty Black Ops- shecky

Pokreni nju, i onda ima poboljsanja.. Ako odes na standardnu ikonu nema poboljsanja.. zaboravio sam da to navedem..

Meni je zadnji put zabo crni ekran pri izlasku iz igre..

Ta ikona upucuje na BlackOps.exe jednako kao i originalna tako da je tu cisto iz kozmetickih razloga. Probao i ne smanjuje seckanje.

dajte mi ocenu na skali od 1 do 10... ne morate bas da obrazlozite, ali zanima me sta mislite sveukupno o igri... vredi li uopste igrati, ili je igra prosto fantasticna?

Moje misljenje za pricu i MP dajem 9 od 10
Za ne ispeglanost tj. bagove koji dolaze za 6499 din. dajem 0

meni igra radi dobro,a i svidja mi se,posle mucenja sa moh,ovo je pravo osvezenje...

Ni ja nemam nikakvih problema sa igrom (masina iz potpisa i w7 32) tu i tamo primetim da malo secne,ali nikako u toj meri koliko se ljudi zale,sve ovo vazi za solo,mp nisam probao :)

Alo ljudi problem sa igrom imamo mi koji koriste dual core procesore bilo amd ili intel, quad nemaju probleme, ovaj patch od sekija ti je samo ustvari promenjen config, to kod nekog prolazi nekog ne, cekamo pravi patch, meni igra malo secka dovoljno da me nervira, i bolje mi radi sve na maximum sa svim ukljucenjima, nego minimum sto nema logike, fps mi ide od 0 do 90, i tu nastaje problem, cekamo patch i radi se na njemu, izasao je skidrow zombie mod crack i on mi nesecka, ali to ne igram hehe

*** stvarno je pitanje kako su izbacili ovakvu igru... doduse na konzolama nema problema (mada su smanjili rezoluciju kod njih) ... ali ovo na pc-u za sada sve prsti i skripi... tja

igra li neko original ?

na ps3 koliko znam ima istih problema kao na PC-u a na PC-u se problemi samo pojavljuju za procesore kao što je tvoj i amdove, mislim to je već apsolvirano. Samo je žalosno to što Treyarch nije obratio pažnju da još uvek većina igrača ima c2d mašine, tako da su ih sjebali. Mada izbacili su patch, evo 3 dana nakon release date-a, što je skroz ok

Igaću nadam se večeras ;)

pda sad sam izcitao malo, tipa sa jednim ukljucenim jezgrom neki tip prijavljuje da ima 10 fps, sa 2 - 30 fps, sa 3 - 50fps, sa 4 isto 50 fps :)

mada realno uvalili su im kosku, morali su da budze engine od WaW-a jer im nista nije bilo dostupno od IW koji je zapalio i oko onog spora, sve do pred kraj razvoja igre kada je vec bilo kasno...

Na žalost, mada osvetljenje u igri je dosta bolje odrađeno nego u MW2, kao i efekat vatre (ne explozije) što su i forsirali u WaW koliko se sećam :). Ima svojih trenutaka, nekada izgleda bledo, nekada izgleda do jaja. Mada MW2 misija u suburbs izgleda tako jadno da nemam reči, priroda i sve, dok ovde misija u džungli je objasnila, detalji i dynamic foliage stvarno izgleda svetski

Wahad Ahahaha :D znaš koja je srednja ocena igre po zvaničnim opisima uticajnih sajtova? Isto tako znaš u koliko se primeraka prodala igra u prvom danu samo u NA i UK? I znaš koliko je zaradila? Molim te ne lupaj o padanju rejtinga u vodu i sjebavanje community-a

Druze pricaj sta hoces to je sve zasluga MW-a ;-) sto se patcha tice mnogi se zale da ne vrsi posao citaj po forumima ... sve u svemu igra svima radi katastrofalno graficki je los za danasnje standarde metro 2033 ga je ostavvila u prasini sto se toga tice tako da COD BO ako pod hitno ne srede sledeci naslov nece biti ovoliko prodavan zivi bili pa videli ;-)

Poslednja izmena:
Pa sad, ne može igra dobro da se prodaje na osnovu svojih prethodnika, nego na osnovu kvaliteta nekog:
4. Call of Duty: Black Ops (PC) 86.86%
5. Call of Duty: Black Ops (X360) 90.54%
6. Call of Duty: Black Ops (PS3) 88.42%
7. Call of Duty: Black Ops (WII) 85.00%

srednje ocene, a inače, ja nemam pojma šta si se uhvatio za metro 2033 koji apsolutno nema ni jednu dodirnu tačku sa ovom igrom :s ne kontam te stvarno, a ne radiš prvi put. Molim te reci mi na osnovu čega upoređuješ ove dve igre kada ne koriste isti engine niti će ikada koristiti niti rade u istom dx modu, not all the time.

Ček ček stalno pričaš mnogi tralala ovo ono, jel znaš zvanične informacije? Jesi li igrao igru? Svaki CoD je bio grafički loš za tadašnje standarde, sem naravno prva dva kada su izašla, tako da je to ponovo što pričaš bullshit.

Ponovo lupaš gluposti oko toga, neće biti prodavan. Ako bude kontraverzan kao ovo i ako ima slično napumpanu akciju kao ovaj i ako odrade marketing kao za prošla 2 naslova, pa zaradiće još više. Amerikancima i zapadnjacima treba blood blood blood boom, shoot blood blood brutal. To ovaj naslov ima, kada se vidi kako sečeš vrat vijetnamcima, kako im udovi padaju i kako rasprštuješ glavu kastru. Za širu publiku to je važno, dok to svka igra ima, naravno i da je to odrežirano svetski kao što će svaki naslov biti, ukoliko ga radi treyarch ili neka iskusna kompanija a ne neki početnici u serijalu, igra će biti prodavana, dok ima u naslovu Call of Duty igra će biti prodavana, to je činjenica. Igra uopšte nije loša. Meni je i MW2 bio njah, ovo mi pravi isti efekat, MW1 mi je bio najbolji i iskreno me oborio sa nogu, ali igra ima i više nego dovoljno extra trenutaka. Čitaj malo forume ;). Samo se žale na taj "lag" a sve ostalo je extra. A da inače igra na xbox360 nema apsolutno nikakvih problema, a tu se prodala za 1.4 mil primeraka više nego za pc i ps3 zajedno a igra se za jedan dan prodala za 0.9mil više nego MW2, tako da, do the math i izračunaj kada će izaći i koliko će uspešan biti sledeći deo ;).

Au ne mogu da verujem kakva vam je politika na ovom forumu, ajde mi objasnite koga sam ja psovao u prethodnom postu, ajde citirajte mi, taj "mod" koji je to uradio?

I MOJ flejm, ajde pogledajte malo ostale teme i kako se ljudi prepucavaju pa onda *****jte o flejmu, može tako?!

Koji *****, kako su mogli igru da sklempaju (sklempaju, jer engine je stari samo malo nabudzen), a da ne probaju na popularnim dual corovima ...... zesci izjeb.

sta se desava

capture2cq.jpg

:wall::wall::wall:

Koji *****, kako su mogli igru da sklempaju (sklempaju, jer engine je stari samo malo nabudzen), a da ne probaju na popularnim dual corovima ...... zesci izjeb.

Nisu loshe performanse vezane za C2D, znam nekoliko ljudi koji na C2D igraju najnormalnije.

Meni je igra stvarno vrh bila, preshao sam je u dahu, ne znam sto se zale svi na engine kad igra izgleda prelepo a nije zahtevna...

otprilike

par ljudi mi potvrdilo da im sa originalima radi sasvim normalno

Obrnua sam igru i stucanja je jedino bilo u FMV sinematicima izmedju misija.

Potvrdiću ti i ja večeras.

Gledam i ja na netu, znači to je neverovatno koliko ljudi priča u prazno i flejmuje bez razloga. Iskreno Treyarch je odradio fantastičan posao, kao što sam i gore rekao (pod drugim nalogom) vidi samo misiju u džungli ili onu na krovovima dok pada kiša. Odlična refleksija i osvetljenje u jednom i priroda i dinamičnost iste u drugoj.

Ako hoces dobru grafiku ponesi BB gun, idi u amazonske sume i pucaj na paukove... Ne davite vise o grafici.

Sama prica igre me zanima, ima li smisla?

Kakvo je napucavanje? Recoil?

Kakav je AI?

Jebala vas grafika vise i optimizacija, kao da su to najbitniji aspekti igre.

Vrh Dno