Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Black Ops earns $650m in 5 days - $100m over MW2

DWIBobby.gif

Da se igra zove Call of Duty: Shit in a Box ili Call of Duty: Dick in a Box, pomerila bi 5M kopija opušteno.

A bio sam naivan da pomislim kako ce BO u odnosu na MW2 puci na prodaji...

Rekao sam vam ja to još prošle godine kad ste predviđali propast kad su počeli naplaćivati map packove, ovce su za šišanje ;)

Predjoh single...Turbo, turbo,turbo, pa onda napad na roznjace sa cut-scenama, pa opet turbo ...Osecam se kao da su mi isprali mozak stvarno:p

Opet odmetnuti elementi iz SSSR/Rusije koji oce da uniste slobodni svet malo twist, pa psycho, pa MK ultra...Rusima prebacili maltene sve sto su Ameri zapravo radili za vreme 'ladnog rata (Laos, Kambodza, MK ultra, nazi naucnici, bio oruzje...):d

Ali opet, bolje i smislenije upakovano i od MW i MW2. Bolja grafika takodje (u odnosu na prethodnike, al i dalje tipicna za igre sa konzola), zvuk poprilicno bolji. Dobar izbor muzike...

Po meni najbolja uloga Sema Vortingtona lolz...respect za Eda Harisa i Geri Oldmana. Endru Divof opet pici ruski akcenat, hehe

I opet Rusi nose FAMAS...sto ovog puta i nije najveci fail - otkuda SteyrAUG, FAMAS, Galil, ACOG optika...itd itd...u 60-im...:S:
No dobro...pojeo sam hamburger, proci ce kroz varenje i brzo nestati, sad mora malo zdrave hrane da anulira nezdrave ostatke:D

Poslednja izmena:
pa nije bas zamisljeno da bude realna slika 60-70ih vec kako bi trebali da izgledaju prototipovi pusaka u to vreme, otkad je cod pa autentican ? prica je bolja jer zapravo postoji prica za razliku od mw2 i mw. izmedju ostalog razvoj famas koncepta je poceo 50.ih a prvi prototipovi su se pojavili krajem 60.ih, aug se pojavio pocetkom 70.ih, izraelski galil opet krajem 60.ih, acog je projektovan prema m16 itd itd ... tako da sve je okej ne brini :p

hoce li se ovaj topik moderisati od bezvezne pljuvacine. dobra kritika je uvek dobro dosla al lupetanje nekog kome se ne svidja igra je totalno nepotrebna, nek zaobidje topik

Poslednja izmena:
hoce li se ovaj topik moderisati od bezvezne pljuvacine. dobra kritika je uvek dobro dosla al lupetanje nekog kome se ne svidja igra je totalno nepotrebna, nek zaobidje topik

To bi bilo sve ok, ali kad se setim tvog iznova i iznova pljuvanja FO3 (mada slažem se sa pljuvanjem te igre):d

Mislim, ovo je malo licemerno sad.

Прешао сам игру, што се мене тиче врхунска забава за једно поподне, прича таман толко уваљана између две партије пушкарања, клише али навикли смо. Немам жељу да га одиграм опет, џаба избацују печ.
Чекамо следећи CoD.

Zakrpa je izasla samo je lose prisivena na torbu pa sad iz torbe ispadaju stvari al manje. :p

To bi bilo sve ok, ali kad se setim tvog iznova i iznova pljuvanja FO3 (mada slažem se sa pljuvanjem te igre):d

Mislim, ovo je malo licemerno sad.

ako sam imao razlog da poljujem fo3 uvek sam ga navodio, i ako je neko to razlagao milion puta to sam bio ja. i fo3 je naravno bio i ostao njesra

tvoj post nema veze sa realnoscu no idemo dalje

izasao patch, nema nikakvog seckanja vise

^^Ne kontam sta smeta ako neko kaze da mu se ne svidja igra? Mozes da se slozis sa tim ili ne i to je to.

Sto se tice patch-a, posle instalacije koci mi se igra u MP!!! Posle ulaska u igru posle nekih 10 minuta blokada, iznova i iznova...uradjen i restart i novi drajveri i opet isto :(

Pojavio mi se 1 zaista neocekivan problem sa igrom,a takodje i novom MOH pa da ne bih pisao i tamo i ovde pomenuo sam ih obe... Dakle ja sam obe igre instalirao i presao bez ikakvih problema na masini iz potpisa i win7 32,ali kada sam ih instalirao kod brata na masini (phenom1 x3 ,2 gb rama,ati 3870 xp sp3) posle ulaska u igru samo se sve zamrzne (kod MOH-a na samom pocetku pise loading i tu je smrz) a u COD BO krene new game izvrti nekoliko ekrana i ru se zamrzne. U oba slucaja jedino restart pomaze i ne dobijam nikakvu poruku o eventualnom problemu...
Jos da dodam da su stavljeni najnoviji driveri za gpu.
E sad ako neko ima predstavu sta bi moglo da bude neka napise koju (moze i na pm da ne smaramo ovde :) )
Ja pretpostavljam da fali neka glupost,kodek ili tako nesto....ali ne znam...mozda i gresim...

Startuješ steam i apdejtuje ti se samo

Sto se mene tiche, Black ops je krsh, isto se odnosi i na prethodni deo...Moder Warfare mi je josh i bio zanimljiv...ali ova prethodna dva...njesra...nije vishe to stari dobri COD...

Kad li ce da naprave COD u prvom svetskom ratu npr. to bi bilo jako zanimljivo meni...ova jurnjava za koje-kakvim sve loshim momcima aka "terorostima" me je smorila skroz...

Prvi svetski rat? No problem.

Glavni junak je vojnik americke konjice kome na zapadnom frontu Ernest Hemingvej daje supertajna dokumenta koja razotkrivaju tajnu da je Raspucin preuzeo komandu nad ruskom vojskom i sprema se da obori ruskog cara i iskoristi Lenjina kako bi pokorio zapad.
Zatim ide jurnjava po dzunglama juzne amerike, pustinji Gobi, unistavanje Nemackog cepelina i supertajne baze na Kamcatki, gde je Raspucin razvijao atomsko oruzje.
Bice tu dosta jurnjave na konjima, velosipedima i dosta padanja iz kojih ce glavnog lika spasavati imaginarni saborac, posto je Madam Blavacki bacila cini na glavnog lika, pa je umislio da se bori sa ortakom:D
I sve to koristeci oruzja iz tog vremena, FAMAS, Commando, SteyrAUG...:p

Call of duty-Black ops zamrznut ekran!

Da li neko moze da mi kaze u cemu je proble...
Instalirao sam igricu BLackOps, kada se pokrene intro..bukvalno mi se zamrzne ekran. I kada sma pokusao da preskocim intro u delu gde kaze"press any key"isto se zamrzne ekran. Instalirao sam update, nove drajvere za graficku i nista!!!
Imam atlona 64 3200+, 2 gb ram, ATI 4670, WIn 7...

skini novi patch za igru

I jurnjava ovakvim tenkom 200km/h :D

wallpaper-677324.jpg

Pa, to bih i igrao... :d

Samo da se ne pojave Alien-i koji pomazu amerima pred kraj i odlazu atomsko naoruzanje za nekih 20 godina...

Ma bre - trebali bi da naprave Call of Duty : The Gulf War i da onda lepo potpisu svi zajedno "kapitulaciju"...:)

Presao igru...sto se mene tice samo onaj prvi deo je njesraaa...ostalo je ekstra!!!! Komandovanje jedinica iz vazduha pa odlazak do njih...mogli su napraviti malo duzu igru...samo to!
nisam imao nikakvih bagova kao drugi...

Od 1do10 9.2

Prvi svetski rat? No problem.

Glavni junak je vojnik americke konjice kome na zapadnom frontu Ernest Hemingvej daje supertajna dokumenta koja razotkrivaju tajnu da je Raspucin preuzeo komandu nad ruskom vojskom i sprema se da obori ruskog cara i iskoristi Lenjina kako bi pokorio zapad.
Zatim ide jurnjava po dzunglama juzne amerike, pustinji Gobi, unistavanje Nemackog cepelina i supertajne baze na Kamcatki, gde je Raspucin razvijao atomsko oruzje.
Bice tu dosta jurnjave na konjima, velosipedima i dosta padanja iz kojih ce glavnog lika spasavati imaginarni saborac, posto je Madam Blavacki bacila cini na glavnog lika, pa je umislio da se bori sa ortakom:D
I sve to koristeci oruzja iz tog vremena, FAMAS, Commando, SteyrAUG...:p

Fale ti Nindže :D

^^Ne kontam sta smeta ako neko kaze da mu se ne svidja igra? Mozes da se slozis sa tim ili ne i to je to.

Sto se tice patch-a, posle instalacije koci mi se igra u MP!!! Posle ulaska u igru posle nekih 10 minuta blokada, iznova i iznova...uradjen i restart i novi drajveri i opet isto :(

nemam nista protiv, al pljuvati je uz napomenu da je njesra jer je zaradila brdo para je bzvz :) ja volim da citam i dobru pljuvacinu, ima tu dosta dobrih stvari i realnih da se i napise i procita, a ne sad da svi ostavljamo one-linere, dobra je- nije dobra :)

ili igra je krsh, a odigrali samo sp, a zna se unazad godinama da je igra pretezno za multi :)

*** meni je seckalo uz mogucnost igranja pre zadnjeg patcha, sada stvarno leti
poprilicno je sve izbalansirano, nema smaranja kao u mw2 te ti uleti sa onim dual shotkama, te ti uleti sa dual automatskim pistoljima, te ti uleti nozem sa 4 metra, te snajperi koji se drze malim prstom na gredi razrusene kuce, te zilion navodecih raketa helikoptera i nuklearki, pa te onda malo spamuju tube nubovi i tako u beskraj... nista od toga ovde nema, zaista ima fin balans i igra je mnogo mnogo bolja... ono sto sam primetio, ili mi se tako cini, senke znaju da ubijaju perfomanse (bar na mojoj konfi, sto je omg neverovano)

Jel zna neko mozda resenje, kako mogu najlakse da predjem onu misiju u viatnamu kad treba da udjem u onu kucicu i sacekam moje da dodju, tj treba da sabijem ove vietnamce ili nva?
Igram je vec dva sata i nikako ne mogu da je predjem, cim udjem u kucicu ne budem ni dve tri sekunde sa svih strana me izrokase, poludeo sam vise. :d

Jaoo tu sam i ja izgubio sat vremena sigurno :mad::mad: Fazon je sto se dole konstantno spawnuju ( sto poprilicno nervira ) tako da gotovo nemas sanse da pridjes neopazeno. Zato sa rucnog topa ocisti nadolazecu ekipu pa onda kad vidis da su se razredili,trci do onog mesta koje je oznaceno za objective a onda brzo bezi u najblizi stek jer ces u suprotnom biti izresetan sa 5 strana.. Nakon toga ide slicna situacija i opet je poenta odraditi prethodno :d

Mala lekcija iz istorije naoružanja za one koji se bune da u to vreme nisu postojale ove puške

M16: The M16 entered United States Army service as the M16 and was put into action for jungle warfare in South Vietnam in 1963

Galil: The Galil is a family of Israeli small arms designed by Yisrael Galili and Yaacov Lior in the late 1960s and produced by Israel Military Industries Ltd (now Israel Weapon Industries Ltd) of Ramat HaSharon.

FAMAS: The FAMAS project began in 1967 under the direction of Paul Tellie and the first prototype was completed in 1971, with French military evaluation of the rifle beginning in 1972.

Nevertheless, approximately forty different prototypes were developed between 1952 and 1962, most of which were designed for the 7.62x51mm NATO round, however, the round was not found to be suitable for any bullpup designs, and consequently, none were adopted, and the ideas were set aside. MAS then began to manufacture under licence the H&K G3 and the H&K 33 in the 1960s and studies were reactivated to produce a weapon using the new .223/5.56mm round.

Steyr AUG: The AUG is an Austrian bullpup 5.56mm assault rifle, designed in the early 1970s by Steyr Mannlicher GmbH & Co KG (formerly Steyr-Daimler-Puch).

ACOG Optics: In the beginning of Trijicon they relied on personal innovation, instead of military contracts to develop their technology. In 1981 Trijicon released their version of the red dot scope, which used tritium-illuminated red dot systems. By 1985 Trijicon night sights were available to the general public, which was the first US NRC approved tritium iron rights for handguns available in stores.

Znači ako su za nešto promašili ili preterali to je za ACOG nišan, mada kontam da se multi kao dešava par godina kasnije, ovo ono... Isto tako ne garantujem da ni jedna druga kompanija sem Trijicon se nije igrala sa tom tehnologijom i dizajnom jer sam gledao podatke da je tako nešto već i ranije postojalo. Znači Galil SteyrAUG, Famas, Commando (koji je neka unapređena verzija M16 puške) je sve postojalo za vreme dešavanja u igri....

Mala lekcija iz istorije naoružanja za one koji se bune da u to vreme nisu postojale ove puške

M16: The M16 entered United States Army service as the M16 and was put into action for jungle warfare in South Vietnam in 1963

Odlicno, ubo si ovu, samo sto se niko nije "bunio" u vezi iste, commando sam pomenuo samo kao mogucu varijantu za prvi svetski rat, dobro bi legla tamo:d

Galil: The Galil is a family of Israeli small arms designed by Yisrael Galili and Yaacov Lior in the late 1960s and produced by Israel Military Industries Ltd (now Israel Weapon Industries Ltd) of Ramat HaSharon.

Blizu, ali opet "prototip" iz kasnih 60-ih, usao u naoruzanje '72...ili su to napravili nekoliko hiljada prototipova za Ruse ...no nema veze

FAMAS: The FAMAS project began in 1967 under the direction of Paul Tellie and the first prototype was completed in 1971, with French military evaluation of the rifle beginning in 1972.

Yep, mada su izgleda opet rusi imali FAMAS prototipove dosta pre njih

Steyr AUG: The AUG is an Austrian bullpup 5.56mm assault rifle, designed in the early 1970s by Steyr Mannlicher GmbH & Co KG (formerly Steyr-Daimler-Puch).

Opet nema veze sa radnjom u igri ('61-'68)

ACOG Optics: In the beginning of Trijicon they relied on personal innovation, instead of military contracts to develop their technology. In 1981 Trijicon released their version of the red dot scope, which used tritium-illuminated red dot systems. By 1985 Trijicon night sights were available to the general public, which was the first US NRC approved tritium iron rights for handguns available in stores.

Znači ako su za nešto promašili ili preterali to je za ACOG nišan, mada kontam da se multi kao dešava par godina kasnije, ovo ono... Isto tako ne garantujem da ni jedna druga kompanija sem Trijicon se nije igrala sa tom tehnologijom i dizajnom jer sam gledao podatke da je tako nešto već i ranije postojalo. Znači Galil SteyrAUG, Famas, Commando (koji je neka unapređena verzija M16 puške) je sve postojalo za vreme dešavanja u igri....

Bas ti hvala za "lekciju" :)
Igra ima takav izbor naoruzanja zbog lakse tranzicije sa MW2 kad je multi u pitanju, za igrace koji su navikli na ta oruzja, da ne bi bilo kuknjave na manjak fensi gedzeta i sl. Jos su tu i L96A1, SPAS-12, PSG-1, G-11, MP5K ... dizajnerska odluka najverovatnije, i ja se samo zezam na na racun toga, nije sad da cu da igru izbrisem iz udzbenika istorije ili sta vec. Ali eto...zanimljiv mi je paralelni univerzum u koji je otisao CoD serijal posle WW2...

Vrh Dno