Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Kakvi likovi, sa novim patch-om sada ljudi koji imaju quad core procesore (ne svi!) imaju problem!!!

Jaoo tu sam i ja izgubio sat vremena sigurno :mad::mad: Fazon je sto se dole konstantno spawnuju ( sto poprilicno nervira ) tako da gotovo nemas sanse da pridjes neopazeno. Zato sa rucnog topa ocisti nadolazecu ekipu pa onda kad vidis da su se razredili,trci do onog mesta koje je oznaceno za objective a onda brzo bezi u najblizi stek jer ces u suprotnom biti izresetan sa 5 strana.. Nakon toga ide slicna situacija i opet je poenta odraditi prethodno :d

Cekaj nisam te razumeo, jel najbolje sa leve strane da priidjem ili? I jel mislis na one rucne topove sto su postavljeni u kucicama ili? I jel si ti mislio da odem do objektiva tj do te obelezene tacke i onda da se vratim nazad na sigurno ili mogu nekako da se stekam u toj kucici i gde? Ja sam sa leve strane prisao jednom medjutim nista se nije desavalo a bas sam dugo bio u toj kucici i na kraju me opet izrokase. Poludeh i izgorih od te misije...

@nex999

Ups my mistake xD nisam video timeline igre :D ne da sam ispao glup *facepalm*

Ali da, to je bila dizajnerska odluka verovatno, mislim i ako je, nije dosadan i ima pun đoka oružja...

ako je ova misija u pitanju-malo pucajte i onda se priblizavajte,i onda bure po bure,smo stanete pored i zadrzite f i misija predjena za 15 sekundi.:)

Jel ima vesti o multi plejeru,jel moze nekako da se igra. :S:

Cekaj nisam te razumeo, jel najbolje sa leve strane da priidjem ili? I jel mislis na one rucne topove sto su postavljeni u kucicama ili? I jel si ti mislio da odem do objektiva tj do te obelezene tacke i onda da se vratim nazad na sigurno ili mogu nekako da se stekam u toj kucici i gde? Ja sam sa leve strane prisao jednom medjutim nista se nije desavalo a bas sam dugo bio u toj kucici i na kraju me opet izrokase. Poludeh i izgorih od te misije...
Mozes i sa tih,ali je najbolje da pucas sa onog sa dzakova na sredini,a onda kad ocistis nadolazecu ekipicu i kad vidis da su se razredili brzo trcis do oznacenog mesta,pa onda brzo u prvi stek nebitno koji inace padas jer stize novi talas :d A sledeci deo je isto na taj fazon samo malo lakse :D

Poslednja izmena:
LOL, patchevi patchevi... Na konzolama navodno ima bagova, ali moje iskustvo je da je igra ultra ispeglana u svakom smislu. I odličan je SP. Jeste prebudženo i nerealno sve to, ali nakon MW1 i 2, ovo je sledeći u nizu odličnih COD igara...

da li mozda neko zna kako da ukljucim unlimited ammo i no reload u zombies multiplayeru? pokusao sam tipa da preko konzole ukucam ali izbaci mi cheat's are disabled ili tako nesto :S a znam da moze sigurno zato sto sam jednu partiju odigrao sa nekim hostom koji je ukljucio bas to al nece da kaze kako :(

sv_cheats 1

ili to beše za kanter :D

da si pratio razvoj igre znao bi da ce biti ovako, developeri su detaljno objasnjavali zasto ce biti oruzje takvo kakvo je i to odavno,su black ops opremu opisali kao test primerke oruzja koji su pre komercijalne upotrebe pojavili... u fazonu kao high tech oprema za akcione junake za vreme hladnog rata...

nikada nije receno da ce bilo sta biti realno, ne vidim cemu tolika fama oko toga

Tolko reklame i spucanih para u holivudski prikaz igre a ono bagovito da bagovitije nemoze biti. Pa majkumu da su samo malo manje zurili da izbace naslov verovatno bi manje strasno bilo.

Poslednja izmena:
Bem ga, ja nisam ni uspeo da poteram ovo s****e, el ima neka preporuka koju verziju skinuti? I ti silni lekovi?

Ali ja nemam igricu na steamu,imam skidrow :)
jel moze posebno da se skine patch?
Nikad nije naodmet pratiti temu, i to pazljivo, http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2361066&postcount=549. Moras malo da sacekas, patch mora da prodje obradu.
Bem ga, ja nisam ni uspeo da poteram ovo s****e, el ima neka preporuka koju verziju skinuti? I ti silni lekovi?
Sajt iz linka, postoji sam 1 verzija, lecena, uz nju stize sve sto je potrebno. Na istom mestu ima i odgovarajuci patch 1 koji radi i eliminise seckanje, a 2. patch ocekuje se uskoro.

dali igra moze da se startuje opste na single core procesoru, video sam nekog lika na yt kako pokazuje intel prescott 3,2ghz single core i 8400gs, kada je instaliram uopste nema onog player direktorijuma, a kada pokusam da pokrenem igru nista se nedesava, uzme 30tak megabjta rama, i cuti, probao sam sam skidworks lekicem ali nista????

cpu je intel celeron d3,2ghz i nvidia 9600gt ddr3, 2gb rama... , na ovome su mw i mw2 radili odlicno u 1024 a ovo ni da krene...

dali igra moze da se startuje opste na single core procesoru, video sam nekog lika na yt kako pokazuje intel prescott 3,2ghz single core i 8400gs, kada je instaliram uopste nema onog player direktorijuma, a kada pokusam da pokrenem igru nista se nedesava, uzme 30tak megabjta rama, i cuti, probao sam sam skidworks lekicem ali nista????

cpu je intel celeron d3,2ghz i nvidia 9600gt ddr3, 2gb rama... , na ovome su mw i mw2 radili odlicno u 1024 a ovo ni da krene...

ja sam kod druga probao na singe core cpu udje samo u one pocetne video trejlere i tu stane.

Počeli su da banuju sa steam-a one koje su koristili onu console komandu za xp i isto takve servere. Watch out :), banovali mi ortaka iz Izraela, lik se drkao sa tim.

ima li neko problema sa narodnom verzijom,naime ne mogu da sacuvam igru???

igram kao budala po peti put otpocetka...

kad udjes u igri idi dva puta na campaing znaci udjes prvi put pa se vratis na esc pa opet udjes i dobices resume game :D

Кад дођеш у мени са new game, chapter select... кликни escape, и онда опет уђи и имаћеш resume :)

zahvaljujem!!!

10 lvl prestige class :) nikako da dosadi, puf...

Počeli su da banuju sa steam-a one koje su koristili onu console komandu za xp i isto takve servere. Watch out :), banovali mi ortaka iz Izraela, lik se drkao sa tim.

VAC to smatra cheatom, i banuje redom, samo sto koristi delayed ban, tako da nece svi biti banovani u isto vreme...

Mozes i sa tih,ali je najbolje da pucas sa onog sa dzakova na sredini,a onda kad ocistis nadolazecu ekipicu i kad vidis da su se razredili brzo trcis do oznacenog mesta,pa onda brzo u prvi stek nebitno koji inace padas jer stize novi talas :d A sledeci deo je isto na taj fazon samo malo lakse :D

Najzad sam uspeo nekako da predjem tu misiju, dovela me je do ludila. :d

Hvala ti na pomoci. :)

:wave:

VAC to smatra cheatom, i banuje redom, samo sto koristi delayed ban, tako da nece svi biti banovani u isto vreme...

Koja komanda je u pitanju? Ja sam uključio samo lagometar i fps counter.

Da li se mozda ovi banovi odnose i na tweak-ovanje.

Vrh Dno