Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Dal je aliexpress poznat po prodaji kopija slusalica?

Ne samo slušalica nego svega. :) Skoro je neko bio naručio Solomon patike (nemam pojma sad koja tema, ako se setim poslaću ti link) i prijavio da su bile dobra kopija...

Crkle mi danas sluske od moba i na brzinu uzoh SONY DR-EX12IP jer ne mogu bez muzike.
Ladno ne rade na androidu, barem ne na mom mobu, zar je moguce da su sluske bas za apple prozvode? :wall:
Na kompu rade, al meni treba za mob

Ljudi je l neko ima iskustva sa ovim kopijama beats by dr dre-a sa limunda i kupinda ... Je l se ista cuje na njima ,msm ne ocekujem nista jako za manje od 1000 din ,ali samo da bas ne krce ili vriste visoki tonovi i sl ... ?

Zaboravi na te kopije, uzeo sam za ćerku prošle godine, zvuk nikakav, jedna strana se ne čuje, zvao, reklamirao pa vratio, i nikad više to đubre koje se najviše kopira. Kupi lepo neke akg ili sennheiser, vidi na k/p sajtu, bolje plati malo više nego da se nerviraš...

Ma imam ja za sebe cx150 ali ne daju mi se 3000din kao poklon , a ove bih da poklonim , zensko vaznije joj da izgleda fancy nego da je neki kvalitet ,i slusa prilicno tiho tako da bar neki minimum kad bi ispunile bilo bi ok :))

Pokloniš li to đubre ženskoj, nemoj mnogo čemu da se nadaš :)...

Sta meni preporucujete da uzmem za HTC One po nekoj razumnoj ceni? Hocu da uzivam u kvalitetnoj muzici, samo da ne budu in ear jer mi nikako ne odgovaraju(ispadaju, ne mogu da ih namestim da me ne zuljaju itd).
Ne znam sta se desava, kako god da namestim in ear sluske ispadaju mi ili me zuljaju, tako da bih sada isao na normalne.

Koliko misliš da daš sve zavisi... ako sam dobro razumeo, hoćeš neke normalne portabl slušalice jel, da nisu bubice bilo koje vrste ?

Mogu obicne slusalice, kao kod nokia one razumes, samo kvalitetnije. Mada mi i te ne odgovaraju bas.
Pa recimo oko 30-35e.
Mada ako imaju neke dobre koje bih mogao da koristim i za komp i za fon moze i to(one normalne za komp).

Ja msm da sam jedini covek na svetu kome ne odgovaraju slusalice za fon nikako :D

Ni meni ne odgovaraju.
Ja furam neke old school Sony bubice, sa srebrnim spoljnim delom. Zadovoljan sam vec par godina.

Ma imam ja za sebe cx150 ali ne daju mi se 3000din kao poklon , a ove bih da poklonim , zensko vaznije joj da izgleda fancy nego da je neki kvalitet ,i slusa prilicno tiho tako da bar neki minimum kad bi ispunile bilo bi ok :))

Ne kupuj to djubre, pogledaj bolje u win winu ili tehnomaniji neke pioneer/philips/sony u nekim zenskim bojama, ima ih za 20-ak evra.

Posle 3 godine i 1 mesec krenule da crkavaju cx150 :) Stajale par dana zguzvane u rancu, sinoc ih izvadim i desna slusalica gubi kontakt, sada rade normalno jer sam pritiskao deo koji je problem ali je pitanje koliko ce izdrzati.

Sad ne znam sta da kupim do 50-ak evra.. da li da idem na sigurnu AT/Sennh. ili slicnu opciju ili da ocoravim citajuci silne testove po head fi pa da narucim neke odlicne manje poznate..

Posle 3 godine i 1 mesec krenule da crkavaju cx150 :) Stajale par dana zguzvane u rancu, sinoc ih izvadim i desna slusalica gubi kontakt, sada rade normalno jer sam pritiskao deo koji je problem ali je pitanje koliko ce izdrzati.

Sad ne znam sta da kupim do 50-ak evra.. da li da idem na sigurnu AT/Sennh. ili slicnu opciju ili da ocoravim citajuci silne testove po head fi pa da narucim neke odlicne manje poznate..

pa sl 381

Necu SL jer se bubice nose svuda, guzvaju a hocu da ne razmisljam o novim bar 2-3 godine. Zato cu verovatno ici na Senn/AKG/AT.. opciju.

Iako mi slušalice ne manjkaju, baš su mi se dopale Xiaomi Pistons 2. Javi kakvog su kvaliteta. I, ako možeš, postavi link kako bih poručio.

Stigle su mi Xiaomi Piston. Oduševljen zvukom i kvalitetom. Odličan izbor za ovu cenu. :)

Pošto ima mnogo kopija, istražio sam i poručio od zvaničnog Xiaomi prodavca - Ibuygou.

Poslednja izmena:
Jel ih čuje neko oko tebe? Kako ti se čine gumice, da li deluju kao da će biti dugotrajne? Rade li komande na kablovima (predpostavljam da si ih za mob uzeo)?

Poslednja izmena:
Pitaću da li neko drugi čuje muziku dok ih koristim, ali rekao bih da izoluju vrlo dobro. Gumice mi deluju kvalitetno i mislim da će trajati dugo. Da, uzeo sam ih za telefon i komande na handsfree delu rade kako treba - pojačavanje i utišavanje zvuka, pauziranje i puštanje pesme (na taj taster se javlja i prekida poziv).

Da,to je ta metoda,tako sam i ja uspesno porucio juce.
Zahvaljujem se kolegi Corvusu na pomoci:)

Nazad
Vrh Dno