Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Mali update:
Koriste se svaki dan, bezobzirno, bukvalo ne marim za njih.
Preživele su već 10 čupanja sigurno, juče sam 1 potopio u mlaz vode dok sam pio vodu sa česme.
Rade kao prvog dana sem što imam utisak da gumice slabe pa više ne prave dobru izolaciju i sve češće se dešava da počnu da ispadaju iz uva. Možda sam se i ja baš opustio jer se nikako ne trudim da ih sačuvam...

I meni su stigle Xiaomi Piston slušalice, hvala Corvus Corax na preporuci. Samo što meni na LG Optimus G ne radi pojačavanje i stišavanje zvuka, radi mi samo javljanje/prekidanje razgovora tj play/pause u plejeru.
Jel može pojačavanje/stišavanje zvuka nekako da se namesti, na neki drugi način?

Čudi me da ti ne radi, jer kod mene radi na Nexus 5 bez ikakvih problema. Verujem da radi i na Nexus 4 (nisam probao), jer su ipak pravljene po otvorenom standardu koji koriste svi Android telefoni. Jesi li sigurno lepo utakao slušalice u telefon? Mada, da nisi, ne bi radio ni pause/play...
Isprobaj u nekom drugom plejeru (PowerAmp, PlayerPro, Shuttle+, itd.).

Poslednja izmena:
Čudi me da ti ne radi, jer kod mene radi na Nexus 5 bez ikakvih problema. Verujem da radi i na Nexus 4 (nisam probao), jer su ipak pravljene po otvorenom standardu koji koriste svi Android telefoni. Jesi li sigurno lepo utakao slušalice u telefon? Mada, da nisi, ne bi radio ni pause/play...
Isprobaj u nekom drugom plejeru (PowerAmp, PlayerPro, Shuttle+, itd.).

Nope, neće ni u drugim plejerima, a inače koristim PlayerPro. Možda proradi kada pređem na kitkat.

Stigle i meni xiaomi pistons v2 :)
Ukratko,odusevljen sam.
Pakovanje i sam kvalitet izrade je vrhunski,nikad ne bih rekao da kostaju 25$ da ne znam.
Zvuk je isto odlican,za 2 klase bolji od g2 fabrickih slusalica koje kostaju mozda i vise od ovih.
Ko god se premislja da li da uzme od mene ima ogromnu preporuku.
Jos jednom bih se zahvalio kolegi Corvus Corax na pomoci i na preporuci gde da porucim ;)

Te sluske stvarno hvale po netu (posebno za te pare). I dobro je sto sve vise ljudi kapira da je dobra investicija uloziti bar 20-30e u dobre slusalice, steta je imati telefon sa odlicnim zvukom a koristiti fabricke ili neke od 5e.

Poslednja izmena:
Ja sam platio samo 23$. Napisao sam vec dva komentara u Nexus 4 temi. Možda ne bi bilo loše da stoje i ovde:

Stigle moje Xiaomi Piston 2 sluške posle 21 dana. Vrlo sam zadovoljan. Samo ću reći da nisam znao koliko su moje apple earphones bedne dok nisam dobio ove. Hvala svima na preporukama.

Zvuk je stvarno kvalitetan, glasan i čist. Basovi su odlični. Lepo se čuje svaki ton. Nema distorzije. Samo je bitno otkriti koje vam gumice najbolje leže. U mom slučaju su to najmanje (S veličina). Jednom kada se stave u uši, nema pomeranja. Izolacija od spoljnog sveta je odlična. Skoro da uopšte ne čujem sebe kada samo ih samo stavim u uši, a da pri tom ne pustim muziku. Čudan osećaj. Ako si zainteresovan, poslaću ti link sa kojeg sam naručio. Plaćanje se obavlja PayPal-om.

Samo još da napomenem da Volume + - dugmići ne rade na n4, ali to je telefona. Ne rade ti dugmići ni sa jednim slušalicama. Radi samo glavno dugme.

Poslednja izmena:
Stigle su mi Xiaomi Piston slušalice, fenomenalno su upakovane, svaka čast kinezima. No, bolje su ove AKG K324 P koje već imam, te ako neko hoće da ih kupi, može da ih dobije po nešto malkice većoj ceni od 2500 dinara(dao sam ona 2 dolara više, i obračunat mi je nešto veći kurs na kartici). Samo sam ih probao i vratio u kutiju. Info na PM.

Drago mi je da ste zadovoljni, ljudi. Ja koristim svoje vrlo često i prezadovoljan sam kupovinom. :)

Isprobao sam i ja svoje na Nexus 4 i stvarno ne rade tasteri za kontrolu zvuka, iako kod mene na Nexus 5 rade bez problema. Vrlo čudno, jer je u pitanju isti standard.

@vylota Čudni me da su ti AKG K324 bolje. Imaj u vidu da je kod Xiaomi Piston 2 potrebno vreme da se rasviraju. To navodi i proizvođač na svom sajtu, a čak postoji i aplikacija za koja to radi. Ja to nisam puštao, jer mi se i ovako dopada zvuk.

Pa može biti da treba da ih rasviram, zaboravih na tu caku :). To uvek radim sa normalnim slušalicama, a za ove in ear sam na to zaboravio. Ako niko ne bude hteo da kupi, to ću i da uradim, stavicću 6.3mm adapter, pa u pojačalo/radio, pa nek piče...
Videh malo pre na ali expresu cene od 5 dolara za njih, da li je moguće da su to isto originali?! Onda ovi sa zvaničnog sajta odvaljuju sa cenom!

;)

Nije moguće da su to originali. Javljali su mi se ljudi na PM da su poručivali sa AliExpress za oko 10$, ali da su im stizale kopije sa krutim kablom i očajnim kvalitetom zvuka. Mada postoje i kopije koje izgledaju nalik originalu, ali po kvalitetu zvuka i same izrade (kada se zagleda) su daleko od toga.

Pretpostavljao sam... Ove koje sam dobio su stvarno jako dobro urađene, odavno nisam kupio nešto tako kvalitetno upakovano i urađeno. O dizajnu da ne govorim :)!

Drago mi je da ste zadovoljni, ljudi. Ja koristim svoje vrlo često i prezadovoljan sam kupovinom. :)

Isprobao sam i ja svoje na Nexus 4 i stvarno ne rade tasteri za kontrolu zvuka, iako kod mene na Nexus 5 rade bez problema. Vrlo čudno, jer je u pitanju isti standard.

@vylota Čudni me da su ti AKG K324 bolje. Imaj u vidu da je kod Xiaomi Piston 2 potrebno vreme da se rasviraju. To navodi i proizvođač na svom sajtu, a čak postoji i aplikacija za koja to radi. Ja to nisam puštao, jer mi se i ovako dopada zvuk.

Koja je aplikacija u pitanju?

upravo sam porucio xiaomi sa pande. na akciji su i kostaju 10$. inace bih bio skeptican, ali imam poverenja u pandu malo vise nego u kineze na aliju.

imam samo jedno pitanje, zasto su crne i bele jeftinije od zlatnih? zlatne su 23$, a crne i bele po 14.
da li v2 znaci da postoje i v1 sluske i kako ih razlikovati?

Nazad
Vrh Dno