Stigle ED9, za 20-ak dana sa Allija.
Utisci za sad, jako dobra izrada i izgled, crna varijanta je sjajna uzivo i bas odisu kvalitetom. Teske su poprilicno ali ne ispadaju iz usiju. Na par mesta sam citao da su dugacke i da vire dosta, uopste nije tako, duze su za mozda 2 do 3 mm od mojih Skullcandy Jib 2, koje su generalno jedne od najkracih koje sam video. Dakle dosta su male uzivo, na slikama mozda ne deluje tako.
Sto se tice zvuka, jako lepo, nisam neki audiofil doduse, po meni, cak i sa Jib 2 na nekim pesmama se pitam, koliko uopste bolje moze da zvuci streaming sa Spotify-ja ili Deezera na jednim bubicama.. ne znam da li se ljudi pretvaraju da cuju te razlike ili stvarno ima drasticnih razlika.. U svakom slucaju ED9 mozda zvuce nekom mojom procenom, 20, eventualno 30% bolje od Jib 2. Al opet kazem, ne znam zaista koliko moze bolje od toga da zvuci streaming muzika, ne mogu da nadjem nijednu zamerku.
Imam i FLAC album Weeknd-ovog Starboya, i opet, slagao bih ako bih rekao da ima neke razlike od Deezer-ovog najveceg kvaliteta snimka.. ja ih ne primecujem. Verovatno ima i dosta razlika u samim Flac reprodukcijama i encodeovanju.