Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ne bih se baš kladio da prosečan telefon može da izgura tek tako 32 oma.
Zato se i prodaju portabilna pojačala za slušalice o čemu smo imali diskusiju na drugoj temi.

Šta ima HTC M8, ne znam. Čuće čovek kad mu stigne i isproba.
Znam da Piston 3 traže jači izvor.

Da budem jasan, one zvuče odlično ako imaju pojačan izvor. Inače šipak.

Rekoh ti od cega zavisi :) Napisah i karakteristike CKX9 i da se vise nego dovoljno glasno cuju na prakticno svakom telefonu koji sam probao, pa cak i na sony androidima koji imaju primetno slabiji-tisi izlaz od htc/iphone.

HTC M8 je jedan od retkih smartfona koji moze da ''izgura'' i neke zahtevnije slusalice koji bi na nexusima, lg, sony, samsunzima zvucale ''dull'' i tiho ali naravno ni M8 nije svemocan.

Ljudi kupuju prenosiva pojacala ne zato da bi ih uparili sa Piston 2/3 vec sa kojekakvim AKG/BD/Fostex/Sennheiser on/over ear mrcinama :) Naravno ima tu i specificnih, zahtevnih in ear ali to vec spada u domen egzotike.

P3 nisu bas efikasne ali ce u ovom slucaju svakako zvucati vise nego dovoljno glasno, sto se toga tice bice zadovoljan e sad da li ce mu odgovarati bassy zvucna signatura i sve ostalo.. to je subjektivno.

Poslednja izmena:
Razumemo se potpuno ;).

Kokretno sam čitao baš za Piston 3 da traže jači izvor. Otuda i moj komentar.
Ima o tome na netu.

Čitajući recenziju na gsmareni, M8 bi morao da "gura" bez problema.

Poslednja izmena:
To je vise do kombinacije osetljivosti i impedanse ali s obzirom da ima M8 gruvace te P3 odlicno i glasno :)

E super, dakle biće sve ok. Znači u suštini mogao sam za nešto više para bolje da odaberem ali i ni ova impulsivna kupovina nije loša :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Pozdrav,
Sta preporucujete od bubica sa mikrofonom.
Imao sam one koje dolaze uz Samsung note 3. Jel Panasonic ear buds imaju? Ako ne sta da trazim za tih 1000-1500 din?

Sent from my SM-N9005

Ako možeš da poručiš iz Kine ili neko drugi ti, onda ROCK Zircon kad je na akciji kao sad. Imaju mikrofon.

Ako ne, onda će ti morati neko drugi pomoći.

Lomim se da uzmem Meizu E51 ali nesto razmisljam, opet imaju dovoljno dugacak kabl pa je to i dalje slican fazon zicnim slusalicama. Kuciste mi je takodje preglomazno. Ako bi vec prelazio na zaebancije sa punjenjem baterije, onda sam pre za varijantu kao Gear Icon X, potpuno bez kablova, kad je buducnost nek bude do kraja :)
Ocekuje li se 'navala' takvih modela mozda uskoro, za neku normalnu kintu?

Ovaj kabel sa Meizu ne moze da se poredi sa klasicnim koji je vezan za uredjaj! I ja sanjam Bragi Dash ali moracu bar do leta da se strpim ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zna li se razlog uopste zasto samo par modela postoji skroz bez kabla, cisto kao da ih teze izgubis ili, ne kapiram, kad je vec sva tehnologija u samim bubicama.

Brate, uzmi te Meizu na snizenju, nemoj se tripovati oko tih kratkih kablova i ''buducnosti'' :) Svakako su bar malo bolje i rade pouzdanije od ''futuristickih'' Gear X.

Nekako mi strci plastika velicine pola upaljaca iz usiju [emoji14] I kabl dugacak skoro kao na zicnim.
Sacekacu jos malo ako sevne neki nemoz to bez kabla model :)

Sent from TT

Kako bre kabl dugacak kao na zicnim? :) Na vecini BT postoji kabl otprilike te duzine ali je sustina da nema smarackog, dugackog kabla koji smeta cak i pri najmanjim aktivnostima a uz to veoma cesto ''crkava'' tj dolazi do gubljenja kontakta, posebno na niskobudzetnim sluskama.

Nekako mi strci plastika velicine pola upaljaca iz usiju

To je bas veliki problem :) Kako ti onda nisu smetale ove ledene kocke od HP bubica koje si kupio pa izgubio? :D

Poslednja izmena:
Realno i ja prizeljkujem totalno wireless sluske ali mi je ovaj meizu super (i povoljno) resenje dok ne padne cena istima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

To je bas veliki problem :) Kako ti onda nisu smetale ove ledene kocke od HP bubica koje si kupio pa izgubio? :D

Eh, fazon 3 puta su manje od Meizu :) Nesto ne volim da mi se previse izdvajaju slusalice, ne mogu da zamislim da ikad nosim one preko usiju slusalice za komp, na ulici, kad vidim nekog bas mi je komicno i 'neozbiljno'.. Volim sto manje da budu, ne bi ni ovaj kabl smetao samo da su malo manje glomazne, ili barem crne.. Videcu jos.

Ma 5X su manje od Meizu :)

Tripujes bezveze, ni ja ne bih nosio neke on/over ear po prevozima i na ulici ali nisu EP51 sad toliko preglomazne :) Mene vise nervira sto nemaju kuke za usi..

Sta bi rek rekao za ove Audeze :D
ADZ_Stage3_Section_iSINE_Video_Posterframe_0.jpg

20mm drajveri, verovatno najveci u in ear svetu, a sluske su i dalje daleko manje i lakse za transport/nosenje na glavi od on ear. Cena 599$ :)

Poslednja izmena:
Ove Meizu vam dodju kao nekada piston 2. Mozda su malo skuplje ali vrede svaki cent. Baterija meni izdrzala 2 nedelje. Ali ne slusam ih bas cesto i puno (pola sata dnevno ne svaki dan) Za normalnu upotrebu kontam da bi mogle po par dana - nedelju dana. Sad sam miran duze vreme i sto je najvažnije zadovoljan :)

Kako ste prolazili na carini sa ovim Meizu?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Stigle mi jutros meizu slušalice, nije bilo dodatnih troškova... Tek popodne kad se vratim s posla ću da ih isprobam.

Mene su verovatno "propustili" zbog gužve na Bg carini pa nisu ni otvarali...

Treba da dobijem one bubice što idu uz iPhone 7, bežične. Možda je glupo pitanje ali da li one mogu na Android telefon, bluetooth su valjda , ne vidim smetnju ali ko zna šta je Apple zakuvao.

Mogu sto posto.

Sent from TT

Super, hvala. Ima li neko iskustva sa njima, kakve su po kvalitetu? Lično su mi mnogo ružne ali ***.

Nemoj da me uzimas kao merodavnog, ali mislim da sam gledao neki klip gde su rekli da bi trebale da rade na svim telefonima. E sad verovatno ne sve one zaebancije sa kontrolama, skip, pause, play i to.

A ja ne ocekujem da su ista bolje od zicnih apple slusalica, koje su 'ok' ali su gore od skoro svih bubica preko ~1000 din koje sam probao. Mozda zato sto ne eliminisu spoljasnju buku.

Nemoj da me uzimas kao merodavnog, ali mislim da sam gledao neki klip gde su rekli da bi trebale da rade na svim telefonima. E sad verovatno ne sve one zaebancije sa kontrolama, skip, pause, play i to.

A ja ne ocekujem da su ista bolje od zicnih apple slusalica, koje su 'ok' ali su gore od skoro svih bubica preko ~1000 din koje sam probao. Mozda zato sto ne eliminisu spoljasnju buku.

Auuu...A kostaju 150 dolara.Svasta.

Isprobao Meizu ep51... Sjajno pakovanje, naizgled sjajan kvalitet obrade i sto se mene tice veoma "dobar" zvuk. Za vikend ću ih verovatno isprobati na trčanju.

Nazad
Vrh Dno