Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Lepo izgledaju... Koji je to model i koliko te izašlo?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Vec je bilo govora ovde na temi pa nisam naveo misleći da su vam poznate. Meizu ep51 izasle su me 30tak dolara plus nasima na porez nekih 400din. Sve ukupno recimo 35$

Bacio jer sam se mnogo iznervirao, napisao sam vec. A i nisam bio zadovoljan u poslednje vreme, ne leze lepo u usima pa sam morao relativno cesto da ih namestam. Zbog toga je i basa manjkalo. Uzecu one panasonic za 1000 kinti. Samo nek mi neko kaze da li su hje125 i tcm125 isti model, samo je razlika u mikrofonu?

Sent from my Nexus 5X

Bacio jer sam se mnogo iznervirao, napisao sam vec. A i nisam bio zadovoljan u poslednje vreme, ne leze lepo u usima pa sam morao relativno cesto da ih namestam. Zbog toga je i basa manjkalo. Uzecu one panasonic za 1000 kinti. Samo nek mi neko kaze da li su hje125 i tcm125 isti model, samo je razlika u mikrofonu?

Sent from my Nexus 5X
Jesu,samo sto su ove druge sa mikrofonom i skuplje su malo.
Stvarno dobre sluske za malo para.

Sent from my Sony Z5 black

Hvala na odgovoru. Uzecu ih prekosutra. Uzeo bih ove JVC kao sto vec planiram odavno ali ne mogu da ih cekam 2-3 nedelje dok stignu, pa odlazem to do daljnjeg.

Sent from my Nexus 5X

Brate bolje uzmi te jvc pa makar cekao i mesec dana, samo ces baciti bezveze 1k din na te koje mozda zvuce ''dobro'' za tu cifru ali ce crci veoma brzo.

Sunce ti, sad gledam, CKX9/is su sada 10e skuplje nego pre 2 godine kada sam ih kupio.

Secam se slucaja i sa Pioneer m390 (over ear) koje sam 2010. platio 2990 din a 3 godine kasnije su u istoj prodavnici bile 5499 :d

Poslednja izmena:
Mogli bismo da ja nisam klosar. :)

Uzeo bih njih da finansijski ne zavisim od druge strane.

Panasonic ce ionako biti da premoste taj period dok ne uzmem nesto bolje, verovatno JVC kad se stvore uslovi. Jos jedna stvar koja me privlaci kod Panasonica je sam oblik bubice koji po svim utiscima bas lepo lezi. Sa mojim Beyer. sam imao problema i morao sam cesto da ih namestam sto je bilo mnogo dosadno.

I jos da napomenem da Nexus ionako ima los izlaz, da slusam 90% vremena u prevozu i u pokretu tako da neke finese u zvuku nisu toliko bitne, bar za sada.

Poslednja izmena:
Kakav bre ''klosar'' :)

***a, nisam znao da je takva situacija.. uzmi onda te koje si planirao pa kada se stvore uslovi onda JVC.

Poslednja izmena:
Ja i lemljenje ko Andrija Milosevic i humor.

Joco kako leze JVC? Bas su brzo stigle, koliko tacno? Neko poredjenje sa piston (valjda njih imas koliko mi se cini)?

Sent from my Nexus 5X
Mesec dana tačno... Imao sam zadnje KZ ATE-S i JVC brišu patos sa njima. Kao što sam napisao, glavni utisak je čist zvuk, precizan nekako. Nema distorzija... Odlična separacija instrumenta i glasa. To onako laički nalupao...

Hvala na odgovoru, stvarno su odlicna kupovina.

Ja danas uzeh nesrecne Panasonic :) Da ne prejudiciram, ali onoliko koliko sam poslusao, zvuce mnogo mutno i imaju jak i muljav bas.
Pre mesec dana sam sticajem okolnosti dobio na poklon neke Maxell bubice i mogu reci da one mozda zvuce bolje od ovih Panasonic. Jeste da visoki tonovi paraju usi ali zvucna slika nije toliko zamucena koliko na ovim koliko mi se cini.
Srednji i visoki su bolji na Panasonic ali brate mnogo muljavo zvuce sa tim boomy bass-om.

I i kod njih prekida zvuk ako se drna kabal prstom, tj sam ulaz u telefon kad se cacka, ako se jace drma prekida zvuk.

Ok leze u usima, mada sam ocekivao da ih ni ne osecam koliko su nahvaljene sto se tice ergonomije. Ove Maxell mozda jos bolje leze.

Sve u svemu, srednje zalosno. Velika steta za moje Beyerdynamic koje su zvucale sjajno, a to tek sad vidim. Da sam ih slusao na nekom FiiO plejeru tek bi tad dale svoj maksimum a ne na Nexusu i GPro2.

Poslednja izmena:
Listah malo temu, ali ne nadjoh odgovor na moju boljku :D Elem, zaginuo drugi par Samsung slusalica ( klasicne bele bubice, ne ove nove koje vuku na iphone dizajn) pa da pazarim nesto za dnevne potrebe slusanja muzike u prevozu i dok idem negde u gradu, znaci relativno bucna sredina. Ove standardne Samsung su mi radile odlican posao i bio sam zadovoljan kvalitetom zvuka, ali muka mi vise da lemim novi konektor po treci put :d Ima li nesto jeftino kod nas za oko 2000 slicnog kvaliteta zvuka da se ne zahebem puno, a da bas nece da ugine posle par meseci upotrebe ( uvek ode leva slusalica i prekid je uvek kod konektora) ? Nemam zelju da narucujem sa strane, vec kod nasih. Kopah po domacoj ponudi, ali naprosto ne znam kog proizvodjaca da gledam u ovom cenovnom rangu :( Ako mi neko moze izaci u susret bio bih zahvalan :wave:

Listah malo temu, ali ne nadjoh odgovor na moju boljku :D Elem, zaginuo drugi par Samsung slusalica ( klasicne bele bubice, ne ove nove koje vuku na iphone dizajn) pa da pazarim nesto za dnevne potrebe slusanja muzike u prevozu i dok idem negde u gradu, znaci relativno bucna sredina. Ove standardne Samsung su mi radile odlican posao i bio sam zadovoljan kvalitetom zvuka, ali muka mi vise da lemim novi konektor po treci put :d Ima li nesto jeftino kod nas za oko 2000 slicnog kvaliteta zvuka da se ne zahebem puno, a da bas nece da ugine posle par meseci upotrebe ( uvek ode leva slusalica i prekid je uvek kod konektora) ? Nemam zelju da narucujem sa strane, vec kod nasih. Kopah po domacoj ponudi, ali naprosto ne znam kog proizvodjaca da gledam u ovom cenovnom rangu :( Ako mi neko moze izaci u susret bio bih zahvalan :wave:

Ja pokrenuh celu temu ali slaba vajda od odgovora. :)

Ja pokrenuh celu temu ali slaba vajda od odgovora. :)

Ono, tema se zove "Bubice" od 294 strane u pod forumu "Sta da kupim od ..." pa reko da ne otvaram novu temu ako mi vec neko moze preporuciti nesto u vec postojecoj temi, da ne doje do zagusenja :) A ima stvarno solidnih predloga ako si zainteresovan da porucis od preko i da se uklope u tvoj budzet, moj je ipak nesto manji, ali je pitanje da li se isplati bilo sta u tom rangu za nase skoro identicne potrebe :D

Ne znam kakav zvuk voliš, ali ja sam za te pare uzeo Sennheriser MX 375 i prezadovoljan sam. E, sad, pošto ćeš ih nositi u bučnoj sredini, biće problem sa izolacijom jer su to klasične bubice, ali mislim da te kvalitet zvuka neće razočarati... Što se eventualnog crkavanja tiče, imaš garanciju 2 godine, meni je crkla leva slušalica posle godinu i par meseci, odneo na reklamaciju, malo sam sačekao i dobio potpuno nove sluške. ;)

Sjajna ponuda :) http://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html?wid=21

http://www.gearbest.com/bluetooth-headphones/pp_392339.html?wid=21

@Proday

Kako su se pokazale Meizu na trcanju? Imaju li neki silikonski dodatak koji bi ih drzao malo bolje na usima?

Nisam ih narucio do sada samo zato sto mi deluju nekako nezgrapno, mislim da bi mi non-stop ispadale dok trcim..
Pisao sam negde review vec druze, precackaj postove moje, sad sam u frci ne mogu da trazim ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Narucio sam Xiaomi Piston 3, 15 dolara, jel sam se zeznuo? Ima li nesto bolje u tom cenovnom rangu oko 20 dolara?

Gledao sam i SoundMagic E10 ali one su dosta skuplje mada inicijalno sam planirao do 50 dolara da izdvojim.

Znam, pratio sam ovu temu pre jedno 100ak strana, tada su Piston vazile za dobar izbor, ne znam da li se nesto od tada promenilo :D. Morao sam da uzmem nesto, od onolikog gledanja me zabolela glava, ne mogu ja to, izbori i te stvari, mora da se presece :)

Pistonke su uvek dobar izbor, neće ti biti žao pošto kvalitet dobijaš svakako, titula "dobar izbor" najviše varira zapravo od trenutne cene, ako imaš tipa 2 modela koja su podjednako popularna a jedan bude na akciji sa boljom cenom automatski je "bolji" izbor baš taj model...

Narucio sam Xiaomi Piston 3, 15 dolara, jel sam se zeznuo? Ima li nesto bolje u tom cenovnom rangu oko 20 dolara?

Gledao sam i SoundMagic E10 ali one su dosta skuplje mada inicijalno sam planirao do 50 dolara da izdvojim.
Ako nemaš pojačalo za slušalice, ondak si se zeznuo.
32 oma i integruša na matičnoj ploči ili generički mobilni su veliko no no.

Najbolje jeftine bubice su dokazano ROCK Zircon koje sam kupio ;).
Postoji još nekoliko top modela, al' te bile najpovoljije kad sam letos kupovao.

Poslednja izmena:
32 oma i integruša na matičnoj ploči ili generički mobilni su veliko no no.

Zavisi od osetljivosti/efikasnosti, impedansa od 32Ω je daleko od neke ''strasne'', prosecan smartfon bez problema moze da izgura takve slusalice pa cak i neke do 60Ω visoke osetljivosti. Uz to je veoma bitno kolika je izlazna impedansa uredjaja.

Uz Z2 koristim AT CKX9 (32Ω, 104 dB/mW), taj telefon ima dosta kvalitetan ali tek prosecno ''glasan'' izlaz pa bez ikakvih problema gura CKX9, na maks. pojacavam samo u najbuznijem okruzenju :)

Piston 3 su 98 dB/mW, 32 oma, verovatno ce biti zadovoljan sa njima ali da je pre kupovine prelistao poslednjih 10 strana teme video bi da je za 20-ak $ (na snizenju) mogao da naruci dosta bolje JVC :)

Koristiću ih na HTC M8, jel to ok?

Naravno da je ok, M8 ima veoma jak i kvalitetan izlaz ali steta sto nisi narucio JVC FXT90 koje bi uz M8 donele novu dimenziju zvuka :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno