Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Šta ste beše rekli, koje su najbolje earbuds bluetooth ispod 50$? Pored meizu ep51, nisam čuo za bolje?
Koji bezobrazluk ovaj AE, to je neverovatno

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

^^
U suštini najbitnije je ovo...

So it's basically down to your sound preference. I prefer one or the other depending on what music I'm listening to. The sound are definitely of the same breed though and 99% similar. For $50 or even $100 you get a truly exceptional sound quality that's simply unimaginable in its price range.

Jel su to najbolje koje si imao? Pa je razlika očigledna u osnosu na ono sto si pre koristio?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Imam Ath M50, doduse nisu bubice ali u odnosu na njih uopšte nije tolika razlika u zvuku koliko u parama ( M50 sam u Srb platio 170€) .... Ima razlike naravno ( m50 daju bolji bass, vise detalja i lepo razlažu) dok CKR prave guzvu malo - to cujem kad uporedim odmah posle m50, inače ovako kad se udubim u CKR, baš mi realno zvuče.... Ako su kopije, za 50e,svaka im čast. Imam i in ear monitoring MEE M6 pro, kinezi, koje sam platio oko 40e,one imaju extra izolaciju, ali CKR rade 5x bolje.

Sent from S7

Meni se cini da je za mene najbolji izbor meizu ep51. Vidim ima clanova koji su zadovoljni i na ovom forumu.
Nije mi jasan ovaj globalni shopping day sto su kinezi smislili, povecaju cene i onda za taj dan sve na popustu a ustvari nije nista nego je potpuno isto kao sto je bilo :D sta ti je marketing...

Vezano za AT, JVC - bitno je kako zvuce i kakva je izrada.

Prosle godine otprilike u ovo vreme 2 clana napisase utiske i poredjenja (AT CKR10/JVC FXT90 vs KZ, Xiaomi, Pioneer, AKG itd), zakljucak je da zvuce sjajno a da je izrada odlicna.
Imaju vec sasvim dovoljno iskustva sa kvalitetnim slusalicama pa je nemoguce da su pogresili u proceni.

Pre oko pola godine jedan clan je narucio CKR9 (ne LTD verziju) i rece da je od nekog sumnjivog prodavca dobio ili fejk ili neispravne sluske jer su zvucale ocajno.
Onda ih je vratio i nasao proverenijeg prodavca, ponovo narucio i kaze da se odusevio zvukom (inace ima Senn HD600 i kvalitetan DAC).

Videh u po komentarima na HF, AE da mnogi hvale pomenute JVC, AT, neki cak kazu da su direktno poredili sa originalima i da ne primecuju razliku.

E sad sta je istina i koji je procenat tih super-kopija..to samo Kinezi znaju, mozda :)
Po onoj jednoj futroli sa hf linka iznad se jasno vidi da je sklepana :d

Na kraju ako zvuce odlicno za te pare svejedno ne postoje bolje, pa kod nas su low-end akg, senn itd oko 30e a nemaju sta da traze pored CKR/FXT.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Jel' realno da kod nas Piston 2 koštaju 10€ , a Piston 3 14€ , pošto ih sada po netu nalazim za isto toliko dolara?
Našao sam kod nekog na KP, ima samo pozitivne ocene, ali mi baš deluje jefitno..? Kako da znam da su fejk? :/

Tip : Pogledajte kakve slusalice ima Phillips u zadnje vreme.
Ja sam letos ostao bez jednog od dva para onih sluski sto idu uz Z2 i u mobilnom shopu u PG kupim Phillipsove sluske za 5e.
Znaci evo da naoravimo poredjenje : one nc31m od Z2 kostaju oko 30 eura,a ove Phillipsove daju bolji zvuk,glasniji insa vise bassa.Ja nisam mogao da verujem kad sam slusao.Dao drugaru da cuje odlepio covek,nudio mi 15 e da mu prodam,ma reko kakvi,za te pare nikad nisam cuo nista bolje.
Ostao mi drugi par nc31m od Z2 i ove Phillipsove i njih cu koristiti sve dok me ne iskrsne kombinacija za one Audio Tehica sto ima HSV,a onda cu sledece lepo da ganjam da mi neko posalje ili donese neki Bose model.
Ali kazem vam,Phillips slusalice za 5 e,da ne poverujete.

Sent from my D6503

http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_566702.html

1478731807396975335.jpg

Jel bilo negde reči o ovome?

Taman kada sam dobio želju da svoje starije hibride zamenim sa meizu ep51, pojavi se ovako nešto za slične pare. Baš me zanima koliki će upgrade biti u odnosu na prethodni model.

ja licno volim kad ima basa i cak mi fali nekad trunka da bi bilo idealno na ovim sada. Mada koliko sam gledao ove sto su vec uzimali i recenzije neke.navodno je jaci zvuk i kvalitetniji u odnosu na stari hybrid.Mada dok ja to ne cujem nista ne mogu reci.ko ce cekati mesec dana sad da stignu :D

Teško je namestiti bass, bar meni. Hteo bih da jasno čujem bass gitaru i pedalirani bubanj, a da tutnjava ne uguši ostalo.
Utisak jako zavisi:
- od okruženja: ako se sluša u saobraćaju dosta ga pokriju motori i ostala buka pa se slabije razaznaje, dok u tihoj sobi bude prejak
- kako leže slušalice: dok su visoki usmereni, bass ispunjava šupljine i ako malo ispadnu slušalice jako oslabi

@ mr.no

Za youth verziju na HF a i uopste kazu da je za izbegavanje, mizerno je jeftinija a navodno su i zvuk i izrada losiji od P2/P3.

Sent from my D6503

Pocele da mi prekidaju Beyerdynamic pre nedelju dana na samom L ulazu ali ne mnogo, samo ponekad. Jutros skroz zabagovale i uopste nisam mogao da ih namestim. Izasao iz autobusa i skroz iz pokidao koliko sam se iznervirao. Izgledale su kao nove, nikad ih nisam mnogo savijao ni guzvao. 2 godine su trajale. *****.
Moracu da uzmem one Panasonic, samo da potrazim u temi kako se tacno zovu.

Sent from my Nexus 5X

Stigle fxt90 sa aliexpress-a... Definitivno najbolje bubice koje sam imao. Nisam imao neke skupe ali mogu da ih poredim sa budžetnim bubicama... Nisam neki audiofil, i ne razumem se toliko ali definitivno su slušalice odlične. Zvuk je izuzetno jasan, čist nema nekih distrozija... Ok su glasnoće. Odlična separacija instrumenta i umeren bas... To su prvi utiaci.. Nemam pojma da li su original ali definitivno vrede 20$, možda i više...
Hvala @Hsv na preporici... [emoji4]
IMG_20161129_103615.jpg
IMG_20161129_103245.jpg

Poslednja izmena:
Pocele da mi prekidaju Beyerdynamic pre nedelju dana na samom L ulazu ali ne mnogo, samo ponekad. Jutros skroz zabagovale i uopste nisam mogao da ih namestim. Izasao iz autobusa i skroz iz pokidao koliko sam se iznervirao. Izgledale su kao nove, nikad ih nisam mnogo savijao ni guzvao. 2 godine su trajale. *****.
Moracu da uzmem one Panasonic, samo da potrazim u temi kako se tacno zovu.

Sent from my Nexus 5X
Zašto im ne zalemiš novi ulaz?

Stigle i meni nove sluske. Dosta sam proveo dok nisam namestio odgovarajuce gumice. Na jedno uvo sam stavio S a na drugo L, da li sam toliko defekan ili sta je u pitanju ali cini mi se da mi ovako najstabilnije stoje. Napunio ih preko noci sad mogu da ih hajcim ceo dan, juce sam ih malo slusao i to malo je prilično dobar utisak :D

bd7302e37db780059eaa553fb9e7a61e.jpg

544cb1ec590639d5e9a57ce1a67922a0.jpg

90cd187d708412ff6c880ffa7b6e7632.jpg

Nazad
Vrh Dno