Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Te sam i ja naručio. Ali crne, preko mobilne aplikacije su 22.5 i 3$ kupon... Digli su cene duplo i kao cena 11.11 onoliko koliko je do sada bila... [emoji23] Gledao sam na netu, neko je rastavljao te jvc iz kine i driveri nisu isti kao na originalu. E sada za te pare mi nije ni bitno da su original već samo da je dobar zvuk...

Da li su ovo te legendarne Ergo Fit slusalice od Panasonic-a? Panasonic slušalice RP-HJE125EK. Ima ih za 1000din, jel nema bolje od toga kod nas za taj novac?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Te sam i ja naručio. Ali crne, preko mobilne aplikacije su 22.5 i 3$ kupon... Digli su cene duplo i kao cena 11.11 onoliko koliko je do sada bila... [emoji23] Gledao sam na netu, neko je rastavljao te jvc iz kine i driveri nisu isti kao na originalu. E sada za te pare mi nije ni bitno da su original već samo da je dobar zvuk...

ljudi su uglavnom odusevljeni zvukom, to je vazno :D

Takođe sam poručio na preporuku JVC HA-FXT90 pa ću preneti utiske kad stignu a koliko vidim obično to bude kroz par nedelja. Što se tiče panasonic RP-HJE125EK slušalica za tu cenu su zaista bez konkurencije na našem tržištu, definitivno zvuče bolje nego što koštaju, možda čak i duplo a na osnovu iskustva iz jedne veće maloprodajne radnje ruke mogu reći da se ni na reklamaciju ne vraćaju uprkos pozamašnom broju prodatih, dok procenat nekih drugih modela kineskih brendova koje otkazuju u roku od par meseci vuče ka 100%.

Poslednja izmena:
Ne znam zašto se potencira da sve jeftine bubice zvuče isto kada to naravno nije tačno. Kao što ne zvuče isto ni one od 200e.
Zato sto su sve iste,imao sam i seinn i skall ..nagruvan bas, muljave,kabl jeftin,nista krsteno izdefinisano ili balansirano.Sta mozes da ocekujes od 1000, sem da jedino rade posao.

Sent from my m2 note using Tapatalk

A kako znas koje je rastavljao?
Naravno da ima kopija, od ocajnih do odlicnih (neke cak i ne oglasavaju kao jvc) ali i sam si mogao da vidis komentare i ocene ispod linka koji sam ti poslao.

Uz to i Vylota i kefalo su potvrdili da su original.

Sto ne znaci da su sve sa ebay-a/ali-a original ali taj kinez deluje najpouzdanije.

Uostalom:uploadfromtaptalk1478274443498.jpg

Samo jedan od komentara.

E sad sta ces ti dobiti..znaces uskoro :)

Sent from my D6503

jvc_fake.jpg

Pa nemam pojma koje je rastavljao, ali verujem mu isto koliko i Kinezu... [emoji4]
Bre stvarno ne znam šta da očekujem, videću kada stignu. Ali definitivno mi smrdi to što slušalice koje su koštale dosta para sada prodaju za 20$... Ja zadovoljan ako su i 20% bolje od KZ ATE S. Isto kao što 99% one Shure se215 što se valjaju po aliexpress-u nisu original... Kao što rekoh totalno mi je nebitno da li su original ili ne, samo da imaju ok zvuk... [emoji4]

Poslednja izmena:
***a, ja ti rekoh da mi je nekoliko clanova javilo da su dobili original jvc i AT sluske :)

Ako budu primetno bolje zvucale od KZ kroz ceo spektar + uz veci soundstage onda je to-to.

Sent from my D6503

Uzeh danas Panasonic ErgoFit RP-HJE125, zvuk je prosecan u najboljem slucaju.. Zali Boze bacenih para...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Stigle malopre CKR9 LTD sa Ali-a.... Na prih 10 minuta, vrh! Hvala @HSV na preporuci

Stigle malopre CKR9 LTD sa Ali-a.... Na prih 10 minuta, vrh! Hvala @HSV na preporuci
Ti rece da ti smeta "neozbiljan" oblik konektora :)

Mada u pravu si, nije to bas prakticno odradjeno za tvoj nacin upotrebe ali kvalitet i zvuk za te pare..

@ joca89 [emoji23]

Ja sam menthol koji jos nije "sredio" ni karticu koja je potrebna za onlajn trosenje para :d

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
To Hsv napravio šemu sa Kinezom i dobija procenat... [emoji12]
Okači neku sliku...
Fotografije mi nisu jača strana , pa ne zamerite.... Ne znam da li da dovodim u pitanje original vs fake na osnovu krivo odštampanog velikog " CKR"???

50a4b03fa9dab41a7377716a2776593d.jpg

3206cc2189a4a8c8de0aebdef9ea33e5.jpg

6e52ad77d6db12915d8bdc5514c36bc4.jpg

2e1de7fb09b6a3d83417c28edfd55248.jpg

15c06b912d896c923b0025d77cd1e091.jpg

cb4d8b2fd87b9f2e75d158ef8f4679bb.jpg

Sent from S7

Zvuk ti sve "govori", da su kopija to bi odmah-jasno cuo.
A i najjace da bi se cimali oko kopiranja toliko detalja na sluskama pa i kutiji, imas i temu na head fi gde prakticno svi kazu da su dobili originale.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Postavite link na aliju ako nije problem :)

Ово је послао 6п!
Link je baš taj koji je Joca postavio.... Sto se zvuka tiče ne sumnjam, jer bi verujem po visokima sigurno prepoznao, ili bi se čule " mutavo" ili kao telefon i slično... Ovako kako zvuče baš sam zadovoljan, lepo, ne umaraju.

Sent from S7

Nazad
Vrh Dno