Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Igram se prethodnih nedelja sa nastavcima. Malo je nezgodno jer od tipa muzike zavisi koji bolje pasu.
Cini mi se da je soundstage primetno uzi sa bass rings.

Cini mi se da je soundstage primetno uzi sa bass rings.

***a to sam i ocekivao :)

Mada realno nije ti ni potreban taj bassy zvuk, kapiram da te Dunu stock ili sa nekim drugim nastavcima zvuce dosta bolje..

Hsv, baci na pm gde ima cx5 za 40 evra. Meni su preporucili Beyerdynamics MMX 41 za muziku koju slusam (symphonic metal, goth) pa bih da uporedim.

Sent from my m2 note using Tapatalk

I MM 70s mogu da se nadju za 40e, evo review - http://www.whathifi.com/sennheiser/mm70s/review

Mada pre bih uzeo CX 5.00i, nema veze sto su ''i'' kada se zna da je jedino ogranicenje na non-''i'' uredjajima to sto nece raditi tasteri za kontrolu zvuka, mic radi.

Nesto sto sam primetio, barem na ovim jeftinijim bubicama, je da reci koje se završavaju sa "S" znaju nekako da zaparaju usi, da jedno S zvuci kao SSSSS, ako znate na sta mislim, barem na streaming servisima. Da li je to problem do samog snimka ili skuplje slušalice to mogu nekako da ispeglaju?

Sent from TT

I dosta zavisi od same produkcije kao i od zvucne signature samih slusalica pa i DAC/pojacala.

Ako produkcija losa, u ovom slucaju sibilantna, smetace usima na vecini slusalica a posebno kada se slusa preko integruse/jeftinijeg telefona uz slusalice koje su same po sebi ''zasiljene''.
Na kraju ne smeta to bas ''svim usima'' u podjednakoj meri ili uopste a to cesto zavisi i od starosti slusalaca.

@ Lozac

Naglaseni visoki tonovi su poznata karakteristika KZ slusalica koje si izabrao mada vazi za veliku vecinu slusalica tog cenovnog ranga.. naravno takvih signatura ima i u najvisim klasama, koliko sam puta naleteo na komentare korisnika koji su popi*deli zbog naglasenih visokih na veoma skupim slusalicama (500e-3k evra, on/over/in ear).

Za neke kazu da je prosto nemoguce slusati muziku sa njima, evo primer:

[YOUTUBE]L34S4Tt1EuQ[/YOUTUBE]

Lik je poznat po tome sto ne gotivi ''svetliji'' zvuk a ove preskupe Ultrasone su ga ocigledno isekle :d (2749$)

Poslednja izmena:
Sve su one dobre, samo kad je rock i pitanju retko kod kojih ne probija bas. Ako imas jos neke za preporuku, bio bih zahvalan.

http://www.audio-technica.com/cms/headphones/1108c4542caf5790/

[Review] Audio Technica Ckr-9: Experiencing Sound Reality

E sad cena.. :)

Mada ih ima na ali-u za 50-60$ ali.. neki kazu da su dobili original, neki da su cesto u pitanju vrhunski odradjene kopije koje su zvucno svejedno daleko bolje od svih ostalih za te pare..
Pretrazi thread, vylota i kefalo su narucili CKR10 i prezadovoljni su (ta verzija je nesto vise bassy od 9ke)

Za pocetak probaj te Senn jer se apsolutno isplate za 40e pa ako ne budes bio zadovoljan.. onda da se traze neke druge do 100$/e ali je izbor kod nas prilicno ogranicen.

Poslednja izmena:
Pozzz, imam jedan problem. Kupio sam pre oko 3 godine sound magic e10m. Poprilicno sam ih cuvao, i dalje su u savrsenom stanju, ali odjednom je jedna bubica prestala sa radom. Bile su mi u jakni u unutrasnjem dzepu par dana, ali ne verujem da je od toga jer su i dalje u savrsenom stanju, samo sam telefon stavljao u taj unutrasnji dzep. Znaci bubica je skroz mrtva, pregledao sam kabal, spojeve, sve mi izgleda u savrsenom redu, pokusao sam i da mrdam kabal dok drzim bubicu u usima da vidim da nije negde neki spoj ali nista. Moze li se to popraviti i sta moze da bude? Je li neko imao slican problem?

http://www.audio-technica.com/cms/headphones/1108c4542caf5790/

[Review] Audio Technica Ckr-9: Experiencing Sound Reality

E sad cena.. :)

Mada ih ima na ali-u za 50-60$ ali.. neki kazu da su dobili original, neki da su cesto u pitanju vrhunski odradjene kopije koje su zvucno svejedno daleko bolje od svih ostalih za te pare..
Pretrazi thread, vylota i kefalo su narucili CKR10 i prezadovoljni su (ta verzija je nesto vise bassy od 9ke)

Za pocetak probaj te Senn jer se apsolutno isplate za 40e pa ako ne budes bio zadovoljan.. onda da se traze neke druge do 100$/e ali je izbor kod nas prilicno ogranicen.
Gde kod nas ima da se kupe te Sennheiser CX 5.00G za 40€?

P. S. Našao sam, ne treba pomoć..

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
^ Upravo te sluske kupio sam na AE po istoj ceni kao na GB, da ne bih morao dodatno da placam GB, a @alfaunits je napomenuo da je kod skoro svake GB posiljke imao dodatnu prepisku oko necega sa GB. Kontam, onda bolje AE (cak i ako je par € skuplji), tu nikada, nikada nisam imao problema. ;)

My 2¢

^ Dodatak: nemoj pogrešno da me shvatiš, ne mislim da je DB loš, toliko ljudi je kupovalo sa njega, ja nisam, Alfa je rekao da platiš dodatno treking a da ti osiguranje nije potrebno, on zna. Mislim da je to dobar savet i srećno! :)

U ovoj temi se baš dosta pisalo o njima, neko je ostavio i mini review jedno 10-15 strana unazad.

Imao sam priliku da uporedim dva ista modela scullcandy bubica.Jedne sluske osetno jaci bas, druge jaci treble.Oba para su dobro usvirana.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Iznenada su mi crkle soundmagic e10, pa sada gledam da kupim nesto. Ima li neko neki predlog, recimo kvalitet zvuka slican e10, nisam ljubitelj izrazenih basova, vise volim ujednacen zvuk?
Hvalite ove zircon ili kako se vec zovu, moze li neko da uporedi kvalitet zvuka izmedju njih i sound magic?

Prelistaj samo poslednjih par strana, mrzi me vise i da pisem.

Prelistao sam hsv.stoned. bas si ti preporucio ove jvc fxt90, pored njih sam zapazio ove Ed9 i zircon. Ove ckr9 su mi preskupe, ne bih ssda da dajem 50-60$. Mozda sam od ovih jeftinijih neke prevideo, ako neko zna jos neke neka predlozi. E sada, izmedju ovih troje sto sam napisao, sta mi predlazete? Zanima me kvalitet zvuka pre svega
http://s.aliexpress.com/3aqemAja
Jwsu li to ove jvc, sa ovog linka?

Nazad
Vrh Dno