Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ciljao sam na to da u srb mozes da kupis ove , sa garancijom, za samo 40e :) Ili ove

Da ne postoji takva ponuda onda bih narucio jvc ili neke slicne..
nisam ljubitelj izrazenih basova, vise volim ujednacen zvuk?

Solidan broj in ear slusalica ima ''v-shaped'' zvuk, dakle naglasenije niske i visoke tonove. A takav ''tjuning'' naravno ne daje iste rezultate na svim slusalicama, tu su Senn/JVC/ATH svakako dosta ispred jeftinih kineskih in ear.

S obzirom da si naveo da hoces ujednacen zvuk na tvom mestu bih preskocio sve te kineske i kupio neke Senn. I one svakako imaju ''obojen'' zvuk ali umerenije i uz generalno bolji kvalitet.
A takve Senn vrlo verovatno mogu da traju duzi niz godina dok raznorazne kineske svakako traju krace i morao bi ponovo da narucujes neke druge, vrlo lako u toku 2-3 godine mozes da potrosis 3x20$ i slusas losiji zvuk nego da si u startu kupio Senn.

Poslednja izmena:
^
Sve bi to bilo super kada bih ja imao 40+ EUR, ali ih nemam trenutno. Neki maksimum je 20EUR-a i zato pokusavam da nadjem nesto prihvatljivo u tom cenovnom rangu. Prateci ovu temu vidim da ste izdvojili ova tri modela sto sam nabrojao, a ti si konkretno rekao da su ove JVC za klasu bolje od zircona i ED9. Mozda sam neki model izostavio, pa eto ako se neko seti, koristilo bi mi. Znaci trenutno mogu da se isprsim skromnih 20$, da se skrpim do bolje prilike. Kada bih iamo oko 50EUR verovatno bih uzeo ove ckr9\10, posto su ih maksimalno nahvalili.

Prelistaj ovo i nadji neke za koje mislis da bi ti najvise odgovarale.

Ove iSK deluju kao najbolji izbor trenutno (2400 din u srb)

Professional-brand-ISK-SEM5-High-end-headphones-comfortable-earphones-in-ear-headphones-mobile-computer-earplugs-bass.jpg

http://www.head-fi.org/t/675753/new-iems-isk-sem5-and-isk-sem6-review-to-come

350x700px-LL-1c26e6d4_SEM5.jpeg

I am still very impressed with how these sound, I have owned a few KZ models and Soundmagic but these are impressive for the money. They will pound bass out if you listen to Prodigy but hold good detail if listening to Pink Floyd or Fleetwood Mac. I am just impressed.

Mana moze da bude duzina kabla - cak 3m.

Poslednja izmena:
hsv.stoned

Odlican spisak sa ovog linka, pregledao sam komentare na aliexpress-u za svake ponaosob i svie imaju odlicne ocene i komentare. Mozda te malo smaram, kada bi birao za sebe neke sa ovog spiska od 5 zvezdica, sta bi uzeo? Vidim da nema greske sta god da uzmem, meni se onako na izgled svidja ova fora sa imitacijom drveta, recimo 4-te i zadnje sa spiska. AKo ubacimo na taj spisak ove piston 3 i ove JVC sto si hvalio sta bi ti odabrao? Pitam te onako jer pratis ovo i daleko si bolje upuceniji od mene, prosli put sam te poslusao za e10 i stvarno sam bio zadovoljan.

E da, zalio sam se drugaru da su mi riknule sluske, juce dolazi i smeje se, kaze ovo sa sluskama izgleda zarazno, i meni riknuse bukvalno dok sam ih drzao u uvu, izvadi neke Sennheiser, nema sanse da se setim oznake, kaze da ih je platio 120EUR-a prosle godine. Jedna bubica mu prestala raditi. Ma sve je to kako ti se zalomi, eto ni te skuplje nisu imune na kvarove, sve to potrosacka roba...

Ja bih odabrao ove - https://audiobudget.com/product.php?brand=EINSEAR&id=T2 JVC ne racunam, ne znam koji je procenat kopija u prodaji a originalne bih uzeo pre bilo kojih kineskih do 30, 40$.

I'm really impressed. Neutral with a tiny sub-bass bump. Bass is accurate, fast, and decent. Mids, on the other hand, are exceptional for $15. Vocals are detailed, smooth, and fairly lifelike. There's plenty of detail as well. A tad bright, but not too piercing or sibilant. Soundstage is wide enough but could be better. And man, these IEMs look gorgeous and the build quality is very impressive. Great SQ and build quality for 15 bucks, I will probably keep wondering how in the world they did that.

Ali opet sam proceni..

Sto se crkavanja in ear tice to naravno moze da se desi i kada su u pitanju veoma skupe slusalice ali realno velika vecina ovih kineskih spada u ''potrosnu robu'' ali uz neko osnovno ''cuvanje'' verovatno mogu da potraju godinu-dve pa mozda i vise.
Sa Senn, Sony, Pioneer i ATH in ear imam odlicna iskustva i sto se trajnosti tice pa mislim da su isplativa opcija ali uz neku normalnu upotrebu verovatno i ove kineske mogu da traju dovoljno dugo i da opravdaju kupovinu.

Poslednja izmena:
Ma ja nisam neka cepidlaka, ali volim kvalitetniji zvuk. Hsv.stoned prati dosta i prosle mi je bio preporucio. Ove one plis ne znam.kakve su, ali verovatno su malo jace sa cenom zbog brenda.
@djilkos

Ma Kinezi imaju mali milion ovih brendova i zaiata je tesko sortirati i odabrati, izbor je zaista veliki.

Poslednja izmena:
Koliko sam mogao da skontam T2 i ove sto sam okacio link su mi nekako najbolje, barem po onom liku. Davati 10 dolara vise se ne isplati, bolje uzeti jos jedne sluske.

Uzecu meni ove sto je preporucio hsv i kevi jedne jeftinije, mozda bas ove tvoje. Ma za prosecnog coveka koji nije audiofil ove kineske su zakon. Bas sam bio zadovoljan sa e10.

Dobro E10 su vec klasa neka posebna i bolja od svih ovih kineza, ali za ove pare... Vise nego dobre. Ako kupis i jedne i druge, pusti neki review onako tvoj nekako utisak.

Daaa, e10 su dobre sluske, kvalitet zvuka odlican. Naravno, pusticu, mada ja iskreno nisam neki audofil koji ume da raspoznaje finese. Uporedicu ih sa e10 i medjusobno, toliko mogu da dobacim, hahaahh

Meni ni ne treba patkometrija od hsv-a :d meni je dovoljno sto znam kako e10 zvuci, samo kontam da su one sluske i prve i druge malo vise bassy, pa mi od nekog prosecnog coveka znaci opsti utisak :)

''Patkometrija'' u polemici o slusalicama?! Previse vremena provodis u smartfon threadovima :d

Ma nisam mislio bukvalno, nego grafici i tako to. Nemoj se hvatas bukvalno za tu reč [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zadovoljan piston 3 sluškama odličan zvuk ne bih tu ništa menjao. Ako bih uzimao neke druga uzeo bih slušalice koje idu preko uva...

Soylent green is people

Ma nisam mislio bukvalno, nego grafici i tako to. Nemoj se hvatas bukvalno za tu reč [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakvi crni grafici :d
A vidim ti bas navalio da ti stigne neka patkica iz CH umesto da k'o covek kupis Senn za 40e i bocnes u taj ip7 :)

Verovatno cu da narucim nekome za poklon :D Meni ne treba, moje zenare i dalje kao i prvog dana sljakaju :d

Mislim da bi pao u nesvest kad bi cuo koliko su ocajne te zenare u poredjenju sa nekim slusalicama koje su samo malo skuplje trenutno :) Nekada su kostale 2000-2500 din i u nedostatku konkurencije stvarno su bile solidan izbor, sada kostaju oko 3300 din u proseku a npr. CX 5.00 samo 1700 din vise, jasno je da se 150 brisu sa ''best-buy'' liste.

I ja razmisljam da narucim one T2, deluju mi kao najbolja kupovina (zvuk + dosta hvale samu izradu sto mi je bitno) pa da ih isprobam nekoliko dana a onda da prosledim ocu umesto sony MH750 jer, na osnovu hvalospeva iz onog testa, nekako kapiram da moraju da budu bar malo bolje. Ako su T2 stvarno dobre koliko ih hajpuju mislim da ces ih zadrzati a zenare 150 proslediti dalje :)

Samo koju boju uzeti, jedino ove crvene imaju crne kablove :D

original-einsear-t2-in-ear-earphone-3-5mm-stereo-in-ear-headset-dynamic-earbuds-aerospace-aluminum-alloy-earphone.jpg

I'm really impressed. Neutral with a tiny sub-bass bump. Bass is accurate, fast, and decent. Mids, on the other hand, are exceptional for $15. Vocals are detailed, smooth, and fairly lifelike. There's plenty of detail as well. A tad bright, but not too piercing or sibilant. Soundstage is wide enough but could be better. And man, these IEMs look gorgeous and the build quality is very impressive. Great SQ and build quality for 15 bucks, I will probably keep wondering how in the world they did that.

Ovakvi komentari obecavaju, da srednji tonovi nisu osakaceni vec su navodno odlicni, da je bas brz, precizan i da su veoma kvalitetno izradjene.

Poslednja izmena:
Ako dajem jos malo tako para, videcu da nabavim neke wireless za 50-60e. Svi ce da uprate Apple i verovatno da izbace 3.5mm jack. Airpods su djubre, iste slusalice kao Apple Earpods samo wireless, meni ispada iz usiju, a gde kakav sam baksuz proci cu pored nekog sahta i ispasce mi direkt tamo :D

Vidim da neki kupuju one Meizu, dok mene ove odsluze izaci ce verovatno jos bolje wireless bubice.

Cim ti prodajes, sumnjivo mi. :p

Ne znam, ali slusalice mi moraju biti nove. Imam neki trip da dobijem neku upalu, pa i nisam nesto za to. Nevezano za tebe. Mislim ne znam ni da ljudi kupuju polovne sluske :)

@ Proday

Ako ih djilkos ne bude hteo onda da znas ko je sledeci u redu za Meizu, ako ne kupim neke BT do tada :)

Sto se polovnih sluski tice jeste to malo diskutabilno ali gumice se lako ociste alkoholom, namontiraju zamenske ili se kupe nove.
Inace sve moje slusalice cistim bar jednom mesecno.

Poslednja izmena:
Ja jednom u 6 meseci. Generalno koliko ih slusam to je taman.

Hsv.stoned

Ja sam odabrao pve sivo plave, ili koja je to vec boja, hahah. Imao sam crvene e10, da malo promenim. Na aliexpress-u sam ih nasao samo na jednom mestu. Odakle planiras da ih porucis?

Nazad
Vrh Dno