Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to drugo pitanje, to je osnovno pitanje ... Moze i Yugo da se takmici u F1, ali ima li smisla kad je u startu osudjen na poslednje mesto :D
ne mora da znaci, cak bi u USA uzeli 3 boda prije 2 god (uz pretpostavku da koriste Sava, a ne Michelin gume i da uopste zavrse trku :d )

Jel igrate zbog grafike ili zbog gameplaya?? ;)

Zanima me koliko ce Crysis biti zanimljiv onima sto ne budu mogli da je poteraju "u full-u", a to je nazalost minimum 95% igracke populacije.

Pa ja se secam da sam odigrao FC sa Sapphire 9200, i da sam uzivao svaki sekund proveden uz monitor, kasnije kada sam uzeo jacu karticu nije mi bila tako interesantna kao prvi put. Tako da ako igra bude radila ljudima pa makar i na minimumu mislim da ce uzivati, naravno ukoliko atmosfera u igri bude dobra. ne mislim naravno na rosu na liscu, i mrave u travi, vec na sam gameplay kao sto i Falcon kaze...

Dobro - malo ga i ja pretera, ali mislim da razumeš šta hoću reći : ima nas raznih gamera. Mada ja već neko vreme nisam neki - jer nemam vremena (a i omatorilo se i imam drugih obaveza). Al kad igram - igram, i potpuno se unesem (naravno - samo ako me igra inspiriše).

Ma shvatam ja to ali to ispada ko onaj tip sto za manje od 2 i po sata predje HL2...ma to je bezveze skroz, COD2 ipak nije napravljen da moze da se predje tek tako. :wave:

Maybe, maybe .. :sceptic:

Hehe "On Intel's Penryn Quad Core", ostatak mozemo pretpostaviti da je u istom fazonu :)

EDIT
Mada sad vidim da je u kucistu samo jedna graficka!

Poslednja izmena:
Pa na kraju videa pise konfiguracija:
Penryn na 3.2GHz, 2GB rama i jedna 8800GTX karta.

Mada postavlja se pitanje kako ce igra raditi kada dodje do nekog extra napucavanja, jer ovde to i nisu bas pokazali.

Ako ovako radi na jednom gtx-u, mozemo da budemo zadovoljni :). Jedino mi nije jasno ono windows xp, onda bi ovo morao da bude dx9 mod...

Ako ovako radi na jednom gtx-u, mozemo da budemo zadovoljni :). Jedino mi nije jasno ono windows xp, onda bi ovo morao da bude dx9 mod...

Jesi se naježio zbog toga? :d

Neće biti suštinske ralike između dx9 i dx10 u kvalitativnom smislu, takođe i na planu performansi ne očekujte signifikantnu razliku.

Poslednja izmena:
Ne jezim se na crysis, cisto malo tech-demoa :)

Odgledao sam pola videa, mrzelo me da gledam dalje - gde ste vi zaključili da ovo ima smisla? Prvo, rezolucija televizora se ne zna, može biti od 1024 x 768 preko 1366 x 768 do 1920 x 1080. Dalje, uopšte ne znamo koji je ono nivo detalja. Na TVu može opušteno da se stavi frtalj ili trećina i da to sve izgleda odlično. Sem ako posle u nastavku videa to nije istaknuto.

Ma ovo je cista Intelova reklama.Jeste sad odejdnom treba i najjaci CPU za Crisis koji je trebao da bude DX-10 igra,a receno je da ce u DX-10 biti pojacana izolacija GPU-a od CPU-a.

Izgleda odlicno, nema sumnje da ce postaviti jaaako visoke standarde. Samo, nemogu da ne primetim da je AI jako los. Nema mnogo skrivanja, taktiziranja... Sve se svodi na frontalni juris :S: FC je imao bolji AI od ovog vidjenog do sada...

PS. Jeste primetili da lik vara? Stalno reloaduje ali uvek ima jos 280 metaka :d

EDIT: Mozda i gresim za AI, kasnije vec izgleda bolje...

Poslednja izmena:
Mislim da na 90% klipova ljudi igraju u GOD modu.
Stalno se pojavljuje u gornjem levom uglu "GOD You died x times".
Tako da mislim da bez GOD igrati dosta opreznije.
Kada uhvatite nekog za vrat nema nikakvog izraza na licu.Mogli bi to da poprave.
Nedostatak iron sight me isto zabrinjava kada oruzje nema nikakav nisanski dodatak.
Zumiranje je sada kao u Farcry-u.

Poslednja izmena:
Nasao sam ovo na incrysis forumu:
Actually, Crytek received complaints about the "down the sights" iron sights and changed it to what you see in the two most recent videos. However, as they've now received complaints about the new way of doing the aiming, they're considering having both in the game as different options.
Nije mi jasno sto su se ljudi zalili za iron sight.Po meni jedna od najboljih stvari u Crysisu.
Nadam se da ce promeniti ili uvrstiti oba nacina.

Jao, pogledao sam ovaj 18tominutni trailer, i ovo je totalna katastrofa, gameplay prazan kao moj stomak ujutro kad se probudim, nista osim lepe grafike nisam video. Nula! Zao mi je svakog megabajta koji sam protracio na ovaj video ...
suditi o gameplaju, a da game nisi ni odgameao je bejond besmislenog.

Poslednja izmena:
A i ovaj što je igrao je noob neki, nije ni jedanput koristio dvogled. U Farcry-u se često i krećem sa dvogledom. Ko kad bi neko igrao GRAW bez tactical mape. Sve bi ovo i u videu delovalo bolje da je igrao neko ko je dobro savladao igru.

Poslednja izmena:
Da, da, dvogled bi doneo tu notu zanimljivosti, i gameplay bi se promenio do neprepoznatljivosti ... hehehe ... svakako ;)

Fali im neki sastojak, mnogo su se skoncentrisali na grafiku, a sve ono u igri je tako nepovezano i prazno, plus sto svaki momenat samo cujes maximum speed, maximum strenght, dajem im d'ojku za ono sto su prikazali ...

Mislim da je Goranov utisak, mozda, uzrokovan prilicno n00bovskim stilom igranja lika.

Evo iste misije, ali uz drugaciji, mnogo dinamicniji i zabavniji nacin igranja:

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_crysis_e32k7_devwalk_pt1_gt_h264.wmv

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_crysis_e32k7_devwt_pt2_gt_h264.wmv

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_crysis_e32k7_demo_pt3_gt_h264.wmv

Lepota Crysisa je upravo u tome da se moze razlicito igrati, kako ko voli i u zavisnosti od svojstvenog stila igranja igra ce nekom biti OK, a recimo posmatracu ce biti bezveze.

Zato mislim da ce svako o igri moci da sudi tek kad krene da je igra.

Mislim da je Goranov utisak, mozda, uzrokovan prilicno n00bovskim stilom igranja lika.

Evo iste misije, ali uz drugaciji, mnogo dinamicniji i zabavniji nacin igranja:

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_crysis_e32k7_devwalk_pt1_gt_h264.wmv

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_crysis_e32k7_devwt_pt2_gt_h264.wmv

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_crysis_e32k7_demo_pt3_gt_h264.wmv

Lepota Crysisa je upravo u tome da se moze razlicito igrati, kako ko voli i u zavisnosti od svojstvenog stila igranja igra ce nekom biti OK, a recimo posmatracu ce biti bezveze.

Zato mislim da ce svako o igri moci da sudi tek kad krene da je igra.

Ni ovo nije nista bolje, samo sto ih lik brze zavrsava. Fali hemija, nema shmeka, to je problem.

Jako sam zadovoljan onim sto sam video, pogotovo u ova 3 developer walktrought videa. Veliki sam fan Far Cry-a i sada vidim da su momci iz Cryteka na pravom putu :) Jos vidim da ce tu biti nekih elemenata iz Q3 (brzina, veliki skokovi), tako da se jos vise radujem :)

Ovo je ipak prvi nivo, ali i takav je dinamicniji i bogatiji od prvog nivoa u FC (koji je imao jednu bazu, i voznju dzipom do broda).

Crysis Articles and Podcasts - July 17, 2007

http://www.crysis-online.com/?id=342

I'd just like to add a note. It seems the general impression among the gaming community is that because Crysis looks so great, it will require a killer rig too run. To some extent this annoys me as there would certainly have been much worse looking games at E3 running on system with two 8800 Ultra's with comparable performance to Crysis, yet Crysis is only being demonstrated using a single 8800GTX ( not even an 8800 Ultra if I'm not mistaken ).

Ko sad ovde koga?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno