20. Dubina vode ce ici do 16 km
Da li to znaci da ces moci da deknesh neki submarine pa pravac u snimanje dokumentarca za Animal Planet? Heh, ako nishta drugo bar ce fps biti pristojan u vodi .. ili mozda nece ??
20. Dubina vode ce ici do 16 km
G!!! batalite vise tu pricu o tome kako je igra ****** ako ti treba dobar reflex za nju. Istina da za FPS treba manje razmisljanja ali tebe ne cini boljim igracem ako ne igras DOOM nego FO. To je kao kad bi mi tvrdio da je vrhunski sahista bolji sportista od vrhunskog fudbalera jer vise koristi mozak a ne snagu a ja cu ti reci da to nije tacno jer vise volim fudbal.
Da li to znaci da ces moci da deknesh neki submarine pa pravac u snimanje dokumentarca za Animal Planet? Heh, ako nishta drugo bar ce fps biti pristojan u vodi .. ili mozda nece ??![]()
Extra izgleda, pogotovo ako se uzme u obzir da "nijedna linija koda nije napisana"
Bilo bi jos bolje da ima preko 15 frejmova na prvim scenama![]()
Pa verovatno fora iz halo-a...odelce koje lecibtw health regeneration ???? wtf???
Pa verovatno fora iz halo-a...odelce koje leci
Nemam nista protiv. Health packovi su odavno passe![]()
IGN je napisao(la):What was really crazy is that the game was running in 1024x768 for our playtest so that it would run completely smoothly at this point. They apparently have a lot of optimization to do.
Podcenjuješ drugu rečenicu.![]()
Pa verovatno fora iz halo-a...odelce koje leci
Nemam nista protiv. Health packovi su odavno passe![]()
Ne bih sad pravio toliku dramu oko toga.
Ne mora to da bude retardacija, CoD je sasvim lepo funkcionisao sa tim.
Ovde to i ima nekog pokrica, jer se koristi nanosuit (u halo-u je to onaj MJOLNIR) odelo.Haj-tekTu je malo veci akcenat na fajtu, bolje je da se povremeno hvata zaklon, pa naizmenicno akcija, nego da se stekam do prvog health-packa, i to negde kod vodopada u sumi.Gameplay ce biti nelinearan, i ostrvo ce moci da se prelazi uzduz i popreko, a sve je uglavnom suma...healthpackovi na sve strane? Bilo bi glupo.
Inace, eto dokaza, igru na postojecem hardveru igraju bez seckanja, jes da je u 1024, ali i to je nesto :d ...Kriza nije baukmajkemi.
Sounds good to me :dPa mogli su i u 800x600, i to na nekom 14" monitoru. Mislim, daaaj ....
Far Cry je mogao da se tera na najvećem dijapazonu mašina - pa što ne bi Crysis - ako dobro odrade posao - niko neće ostati uskraćen za igranje - govorim o tome da bi mašina od 500e ( kolekcija jesen 2007 ) trebala da potera. Kako ? To je drugo pitanje. Mislim da će veliki deo igračke populacije biti zadovoljan sa 1024x768 low (možda po neka stavka medium) - a ko nema kintu za ultra high , nek je ponovo instalira na leto 2009 - pa nek obrne još jednom![]()
Par mojih prijatelja su odigrali CoD2 za 5-6h i zaboravili je ko da je nisu ni igrali. Ja sam je vrteo mesecima, svaki nivo prelazio po nekoliko puta za redom - samo da vidim na koliko načina mogu da završim. Da ne spominjem atmosferu i realističnost kad se igra na najvećoj težini!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari