Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
20. Dubina vode ce ici do 16 km

Da li to znaci da ces moci da deknesh neki submarine pa pravac u snimanje dokumentarca za Animal Planet? Heh, ako nishta drugo bar ce fps biti pristojan u vodi .. ili mozda nece ?? :)

G!!! batalite vise tu pricu o tome kako je igra ****** ako ti treba dobar reflex za nju. Istina da za FPS treba manje razmisljanja ali tebe ne cini boljim igracem ako ne igras DOOM nego FO. To je kao kad bi mi tvrdio da je vrhunski sahista bolji sportista od vrhunskog fudbalera jer vise koristi mozak a ne snagu a ja cu ti reci da to nije tacno jer vise volim fudbal.

izvini molim te, ali gde sam ja bilo sta slichno napisao ? :) ako i jesam protumacio si to na vrlo pogresan nacin

realno i ja sam fan FPSa (ko pa to nije :)) , ali znam da ga razdvojim od rpg zanra

e da, ima li negde info sta ce orpilike trebati da se igra na max u 1280? :)

jer danas vishe ne znash sta mislie kada kazu high ultra high i slichno

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Još jedna stvar koja govori u prilog tome da treba prvo sačekati Crysis - pa onda videti o čemu se radi i budžiti mašinu. Pitanje je da li će biti još dodatnih prepravki igre. Bolje i da kasnije izađe nego da je posle 10 puta krpe.

Poslednja izmena:
Da li to znaci da ces moci da deknesh neki submarine pa pravac u snimanje dokumentarca za Animal Planet? Heh, ako nishta drugo bar ce fps biti pristojan u vodi .. ili mozda nece ?? :)

Ne znam, ali SANDBOX se isporucuje uz igru, tako da ce biti jako zanimljivo praviti mape.

Extra izgleda, pogotovo ako se uzme u obzir da "nijedna linija koda nije napisana" :)
Bilo bi jos bolje da ima preko 15 frejmova na prvim scenama :(

Extra izgleda, pogotovo ako se uzme u obzir da "nijedna linija koda nije napisana" :)
Bilo bi jos bolje da ima preko 15 frejmova na prvim scenama :(

Ne znam da li si primetio, ali taj komentar za "nijednu napisanu liniju koda" upucen je na racun novog naslova koji ce koristiti Crytek 2 engine, a ne za Crysis. Crysis je u tom tekstu pomenut tek u poslednjoj recenici. Obrati paznju pri citanju ...

Nisam ni citao, nadovezao sam se na ono sto Colt rece, a on je ocigledno mislio nesto drugo :)

koliko ce hajpovati igre chovehce, te preview te handson, sad i pre-e3 hands on, pa ce onda ko zna koliko verzija e3 review itd itd... dokle bre :) dok dodje igra znash sve o njoj ako ispratish medije, nije ni chudo sto se smoris

btw health regeneration ???? wtf???

Poslednja izmena:
Pa verovatno fora iz halo-a...odelce koje leci :)
Nemam nista protiv. Health packovi su odavno passe :D

Kao sto ima i u Call of duty 2... nije losa stvar... u cod2 je na vecoj tezini bilo malo zeznuto... mogli su da te lako ubiju ako se nisi sakrivao... Jedva cekam da izidje Crysis... dosta fazona imaju iz bf 2... kao sto je taj meni... voznja tenkova... nisam mogao da verujem svojim ocima kako su odradili detaljno drveca... cak i ona koja su u daljini su vrlo detaljno odradjena... A ono sto su rekli za zahtevnost... da ce moci da se igra na kompovima starim 3 godine... sumnjam... mozda ce moci da se pokrene ali da izgleda bezveze...

IGN je napisao(la):
What was really crazy is that the game was running in 1024x768 for our playtest so that it would run completely smoothly at this point. They apparently have a lot of optimization to do.

Pitali ste kako ce raditi igra ? :D Kao sto se da videti iz prilozenog, na najboljem danasnjem hardweru (sumnjam da su terali crysis demonstraciju na nekom x1650pro) da bi igra radila glatko terali su je u 1024. Ostaje samo pitanje da li je bio single ili SLi 8800GTX setup :p

Pa verovatno fora iz halo-a...odelce koje leci :)
Nemam nista protiv. Health packovi su odavno passe :D

A koja retardacija. Dakle biće konzolnog Crysisa kad tad. I regenerišući health i sistem zaklona su izmišljeni da pomognu malim debelim amerikancima sa debelim prstima kad probaju da igraju Halo ili GofW na mikrosofrovoj kockici na gamepadu. I eto, zaraza preti celokupnom FPS žanru. Verovatno ćemo Doom 5 igrati na dual analogu i čuditi se da smo jednom igrali FPS igre preko tastature i miša i imali ograničeni health.

Ne bih sad pravio toliku dramu oko toga.
Ne mora to da bude retardacija, CoD je sasvim lepo funkcionisao sa tim.
Ovde to i ima nekog pokrica, jer se koristi nanosuit (u halo-u je to onaj MJOLNIR) odelo.Haj-tek :) Tu je malo veci akcenat na fajtu, bolje je da se povremeno hvata zaklon, pa naizmenicno akcija, nego da se stekam do prvog health-packa, i to negde kod vodopada u sumi.Gameplay ce biti nelinearan, i ostrvo ce moci da se prelazi uzduz i popreko, a sve je uglavnom suma...healthpackovi na sve strane? Bilo bi glupo.
Inace, eto dokaza, igru na postojecem hardveru igraju bez seckanja, jes da je u 1024, ali i to je nesto :d ...Kriza nije bauk :p majkemi.

Ne bih sad pravio toliku dramu oko toga.
Ne mora to da bude retardacija, CoD je sasvim lepo funkcionisao sa tim.
Ovde to i ima nekog pokrica, jer se koristi nanosuit (u halo-u je to onaj MJOLNIR) odelo.Haj-tek :) Tu je malo veci akcenat na fajtu, bolje je da se povremeno hvata zaklon, pa naizmenicno akcija, nego da se stekam do prvog health-packa, i to negde kod vodopada u sumi.Gameplay ce biti nelinearan, i ostrvo ce moci da se prelazi uzduz i popreko, a sve je uglavnom suma...healthpackovi na sve strane? Bilo bi glupo.
Inace, eto dokaza, igru na postojecem hardveru igraju bez seckanja, jes da je u 1024, ali i to je nesto :d ...Kriza nije bauk :p majkemi.

Pa mogli su i u 800x600, i to na nekom 14" monitoru. Mislim, daaaj ....

Pa mogli su i u 800x600, i to na nekom 14" monitoru. Mislim, daaaj ....
Sounds good to me :d
Off/ Secam se da sam Doom3 presao na ti4400 u 640*480 i to na high, imao je senke i sve sto je bitno :D :D i radio je lepo.Jes da je Dx8, ali je radio.Jedino sto sam dobio prelaskom na Dx9 je onaj heat haze efekat, i naravno veca rezolucija :p ./Off
Nista, videcemo sta ce biti ako igru optimizuju...a verujem da hoce :)

Far Cry je mogao da se tera na najvećem dijapazonu mašina - pa što ne bi Crysis - ako dobro odrade posao - niko neće ostati uskraćen za igranje - govorim o tome da bi mašina od 500e ( kolekcija jesen 2007 ) trebala da potera. Kako ? To je drugo pitanje. Mislim da će veliki deo igračke populacije biti zadovoljan sa 1024x768 low (možda po neka stavka medium) - a ko nema kintu za ultra high , nek je ponovo instalira na leto 2009 - pa nek obrne još jednom ;)

Far Cry je mogao da se tera na najvećem dijapazonu mašina - pa što ne bi Crysis - ako dobro odrade posao - niko neće ostati uskraćen za igranje - govorim o tome da bi mašina od 500e ( kolekcija jesen 2007 ) trebala da potera. Kako ? To je drugo pitanje. Mislim da će veliki deo igračke populacije biti zadovoljan sa 1024x768 low (možda po neka stavka medium) - a ko nema kintu za ultra high , nek je ponovo instalira na leto 2009 - pa nek obrne još jednom ;)

Mogu i ja da upravljam avionom, ali kako...
Mogu i ja da budem maneken, ali kakav...
Moze i kiselina da ti utoli zedj, ali kako...

Nije to drugo pitanje, to je osnovno pitanje ... Moze i Yugo da se takmici u F1, ali ima li smisla kad je u startu osudjen na poslednje mesto :D

Ramstein!!! Ocju recji goranstein!!! Gravedigger:p
kako vidim naigracjemo se siti, hm a mozda i gladni:p

Bas steta ako igra bude toliko graficki zahtevna ... toliko sam cekao Armu i Stalkera a sad ih i ne igram jer nema smisla.

Jel igrate zbog grafike ili zbog gameplaya?? ;)

Zanima me koliko ce Crysis biti zanimljiv onima sto ne budu mogli da je poteraju "u full-u", a to je nazalost minimum 95% igracke populacije. Nadam se da ce ponoviti formulu za uspeh iz FC gde ipak nije sve u grafici...

Dobar deo igrača proleti igru na najmanjem nivou težine i odigra je "iz cuga" za par dana - niti se "ubaci" u igru, niti istraži mape, niti proba neku mapu da odigra na više načina, niti eksperimentiše sa oružjem, ne uživa u dizajnu i akciji, ne gleda ni levo ni desno već trči od tačke A do tačke B. Ko tako igra - njemu je dobro 640x480 low - samo da odigra - jer taj ne uživa ni najmanje.
Par mojih prijatelja su odigrali CoD2 za 5-6h i zaboravili je ko da je nisu ni igrali. Ja sam je vrteo mesecima, svaki nivo prelazio po nekoliko puta za redom - samo da vidim na koliko načina mogu da završim. Da ne spominjem atmosferu i realističnost kad se igra na najvećoj težini!
Poenta je: videti igru u "punom sjaju" je potreba malog broja igrača, onih koji uživaju u igri kao u umetničkom delu. Jer igra je umetnost - baš kao i film.

Moji prijatelji ne razlikuju kvalitet grafike (tačnije - kvalitet prikaza slike ) u PES-u kad se igra na kompu 1280x1024 high i kad se igra na ps2 i katodašu starom 10god kome je duša u nosu. Bitno je da se igra vrti i da se dobro zezamo!

Poslednja izmena:
Par mojih prijatelja su odigrali CoD2 za 5-6h i zaboravili je ko da je nisu ni igrali. Ja sam je vrteo mesecima, svaki nivo prelazio po nekoliko puta za redom - samo da vidim na koliko načina mogu da završim. Da ne spominjem atmosferu i realističnost kad se igra na najvećoj težini!

Taj ko ti je rekao da je COD2 presao za 5-6h je nevidjeni lazov jer to i da ga neprijatelji bodre sa rasirenim rukama a on sa namaknutim mp44 od nekog nemca kosi vermahtovce nema teorije da prodje za tako kratko vreme.

Dobro - malo ga i ja pretera, ali mislim da razumeš šta hoću reći : ima nas raznih gamera. Mada ja već neko vreme nisam neki - jer nemam vremena (a i omatorilo se i imam drugih obaveza). Al kad igram - igram, i potpuno se unesem (naravno - samo ako me igra inspiriše).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno