Jel ti je stigao uređaj? 😁 Kako se pokazao u praksi i kakav mu je mikrofon?Porucio sam ovo sa Bagggood-a:
[US$20.99 19% OFF]BlitzWolf® BW-BC2 bluetooth V5.0 FM Transmitter 18W PD + QC3.0 USB Car Charger 7 Colors RGB Backlit Light LED Digital Display Wireless Radio Adapter HiFi Music Play Car Kit With Mic Hands Free Calls Mobile Phone Accessories from Phones & Telecommunications on banggood
Posto nisam do sada porucivao odatle, dobio i neki popust, izasao je 15$. Po ocenama je dobar bas, videcemo kada stigne. Ankera nema nigde, za Baseus je skupa dostava (35e na Ali), ovo mi se nametnulo..
Javljam utiske kada stigne, do nove godine nadam se 😂😂
> post sa android maps teme (mod. edit)
Cek, jel pomocu tog uredjaja mozes da pustas muziku sa telefonu (BT veza), a on je pomocu FM frekvencije salje na radio i zvucnike?Ja ovaj koristim dobrih 4 godine. Nadam se da si na ovako nešto mislio. Ima fm aux usb i sd card
![]()
NX09 Bluetooth FM Transmitter for Car - Nulaxy
Nulaxy Bluetooth FM Transmitter for Car, 7 Color LED Backlit Bluetooth Car Adapter with QC3.0 Charging, USB Flash Drive, MicroSD Card, Handsfree Car Kit (Silver)nulaxy.com
BT veza sa telefonom a fm-om ili aux-om veza sa auto radiom. Dva USB-a su za punjenje telefona. Ima USB za flash i slot za SD karticu. Zvuk je ok preko fm-a i handfree-a. Prebacivanje pesama predhodna/sledeca. Mislim da i posle toliko godina koliko postoji ovaj model za ove pare skroz ok kupovina.Cek, jel pomocu tog uredjaja mozes da pustas muziku sa telefonu (BT veza), a on je pomocu FM frekvencije salje na radio i zvucnike?
Drugar kupio neki BT koji se kaci iza u aux dzek na radiu, medjutim ne radi mu to na njegovom radiu, pa mislim da ce ovo biti ok resenje. Jedini cilj mu je da pusta pesme sa telefona na radio u autu, a koliko sam razumeo to ta spravica radi. Mislim da cemo je porucitiBT veza sa telefonom a fm-om ili aux-om veza sa auto radiom. Dva USB-a su za punjenje telefona. Ima USB za flash i slot za SD karticu. Zvuk je ok preko fm-a i handfree-a. Prebacivanje pesama predhodna/sledeca. Mislim da i posle toliko godina koliko postoji ovaj model za ove pare skroz ok kupovina.
Ovo je strava, nisam znao da ima tu opcijuPrilikom davanja kontakta u automobilu na ekranu uredjaja se ispisuje napon akumulatora, u uputstvu pise da obavesti ako je napon prenizak ili previsok (za sada mi je napon dobar pa.ne znam kako obavesti). Nakon par sekundi na ekranu se ispisuje frekvencija emitovanja i to je default ekran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari