Nisu dirali moj omiljeni deck, sa kojim i najvise igram, handlock. :d
Je l ima nekih informacija o ceni?
Hm... Pa kako nisu? A Soulfire? Turn 4 -> Mountain Giant/Drake + Solufire? Definitivno veliki nerf za Warlock klasu.
*** al' se vi razbacujete sa tim nekim nazivima deck-ova, osećam se kao najgori noob
Zar niko ovde ne sastavlja svoj deck od nule osim mene?![]()
Mislim da ce biti fora kao za Naxx, nekih mesec dana od dana zero. Ne samo taj dan kada puste.Ako sam razumeo dobro svi koji se uloguju u igru na dan lansiranja GVG-a dobijaju 3 peka i arenu gratis ?
Neke karte imaju ludilo efekteKako vam se cini GvG?
Meni bas cudno zbog svih novih karata. :d
Kako vam se cine klasni legendari ? Meni za oko upada voriorov koji bas ima ludu mehaniku i nesto sto jedva cekam da isprobam. Druidov i paladinov je odlican dok za shamana recimo ne razumem zasto su silovali sa murlocom ? Ne razumem zasto pokusavaju toliko da vrate murloce....
Kako vam se cine klasni legendari ? Meni za oko upada voriorov koji bas ima ludu mehaniku i nesto sto jedva cekam da isprobam. Druidov i paladinov je odlican dok za shamana recimo ne razumem zasto su silovali sa murlocom ? Ne razumem zasto pokusavaju toliko da vrate murloce....
Paladinov je toliko dobar da je po meni (a i mnogim drugim igracima) jednak 400 dusta.![]()
Za sada najbolji legendary je dobio priest. Vol'jin je fenomenalna karta. Kosta samo 5 mane pa ima odlicnu sinergiju sa Holy Smite ili Holy Novom. Zamislite da protivnik odigra Ragnarosa ili Yseru. Vol'Jin + Holy Smite = Value overload
Ali ako gledamo oba class legendarija, tu je onda warrior na vrhu.
Ne znam za paladina iz Arena iskustva vidim da je prilicno dobar za agro dekove. Ali na kraju mozda i nisam u pravu posto samo igram worriora i druida.
Shrinkmaster ce da bude nerfovan za dva tri meseca kad priest preuzme metu![]()
Shrinkmaster ce da bude nerfovan za dva tri meseca kad priest preuzme metu![]()
Nocas GVG dolazi u USA ?
da valjda eu dobija oko 2am nocas, ameri bi sad trebali da dobiju/dobili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari