Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Kako se Naxx placao, ja ga ig'ro za dz. :d Ma bre, sve je dzaba samo je pitanje kada zelis da imas neku kartu. Ako je o'ma onda mora da placas ako je oces za par meseci onda je dzaba :d

pa dzabe je, arena daje GvG pack i mozes da ga kupis za gold.

Hm... Pa kako nisu? A Soulfire? Turn 4 -> Mountain Giant/Drake + Solufire? Definitivno veliki nerf za Warlock klasu.

Sta znam, ja e volim toliko RNG karte, samo 1 Soulfire kad igram sa handlockom 2 sa zoo-om. Mislim da je ovo je**no za zoo za handlocka ne toliko, barem meni.

*** al' se vi razbacujete sa tim nekim nazivima deck-ova, osećam se kao najgori noob :p
Zar niko ovde ne sastavlja svoj deck od nule osim mene? :)

Bas, bas od nule? Daj nam neki primer tvojih deck-ova. Inace soulfire nerf je ogroman za zoo. I ja moje deckove sastavljam od nule ali prvo pogledam ostale deckove pa kad shvatim sta deck pokusava da postigne gledam sta imam od karti pa kombinujem ali ne izmisljam ih :)

*** al' se vi razbacujete sa tim nekim nazivima deck-ova, osećam se kao najgori noob :p
Zar niko ovde ne sastavlja svoj deck od nule osim mene? :)

Deck building zahteva sate i sate pravljenja i testiranja zato poznati timovi imaju clanove za koje si retko cuo ili ih ne vidjas a upravo su oni mozgovi iza dekova. Sa druge strane sasvim je ok da uzmes pro dek i da vrsis male izmene ali pravljenje deka od 0 nije lagan posao.

Pa ja očigledno ne igram ovo toliko ozbiljno :p , za sada sam najviše stigao do ranga 13.
Fali mi još uvek i mnogo karata, a kada pravim dek, idem nekom mojom logikom šta bi mi bilo korisno u njemu, pa onda kada tokom igranja provalim da mi neka karta baš ne odgovara ili da mi neka fali, napravim izmene.
Kada prođe neko vreme i skupim dosta novih karata, onda obično pobrišem sve i krenem opet od nule.

Ako sam razumeo dobro svi koji se uloguju u igru na dan lansiranja GVG-a dobijaju 3 peka i arenu gratis ?

Kapiram da će serveri da budu toliko zakrčeni da će to biti podvig :p

Kako vam se cini GvG? :D
Meni bas cudno zbog svih novih karata. :d

Kako vam se cine klasni legendari ? Meni za oko upada voriorov koji bas ima ludu mehaniku i nesto sto jedva cekam da isprobam. Druidov i paladinov je odlican dok za shamana recimo ne razumem zasto su silovali sa murlocom ? Ne razumem zasto pokusavaju toliko da vrate murloce....

Meni je nekako od ovih novih legendary karata Vol`jin najbolji.Prosto 5 kristala za 6 atacka,gde zamenis health sa protivnikom.Ako igras prvi ili sacuvas coin do 4 poteza,ovo je verovatno najbolja tempo karta za 5 kristala.A tempo priest je i ovako veoma dobar.Vol`jin i nije toliko situational,prosto svaki drop od 4 kristala pa na vise prosto unistava,od ovih sto se u constructed igraju.Shieldmasta,Sludge,Water Elemental karte od 4 kristala koje vol`jin izuva.

Kako vam se cine klasni legendari ? Meni za oko upada voriorov koji bas ima ludu mehaniku i nesto sto jedva cekam da isprobam. Druidov i paladinov je odlican dok za shamana recimo ne razumem zasto su silovali sa murlocom ? Ne razumem zasto pokusavaju toliko da vrate murloce....

Paladinov je toliko dobar da je po meni (a i mnogim drugim igracima) jednak 400 dusta. :)

Za sada najbolji legendary je dobio priest. Vol'jin je fenomenalna karta. Kosta samo 5 mane pa ima odlicnu sinergiju sa Holy Smite ili Holy Novom. Zamislite da protivnik odigra Ragnarosa ili Yseru. Vol'Jin + Holy Smite = Value overload :)

Ali ako gledamo oba class legendarija, tu je onda warrior na vrhu.

Paladinov je toliko dobar da je po meni (a i mnogim drugim igracima) jednak 400 dusta. :)

Za sada najbolji legendary je dobio priest. Vol'jin je fenomenalna karta. Kosta samo 5 mane pa ima odlicnu sinergiju sa Holy Smite ili Holy Novom. Zamislite da protivnik odigra Ragnarosa ili Yseru. Vol'Jin + Holy Smite = Value overload :)

Ali ako gledamo oba class legendarija, tu je onda warrior na vrhu.

Ne znam za paladina iz Arena iskustva vidim da je prilicno dobar za agro dekove. Ali na kraju mozda i nisam u pravu posto samo igram worriora i druida.

Ne znam za paladina iz Arena iskustva vidim da je prilicno dobar za agro dekove. Ali na kraju mozda i nisam u pravu posto samo igram worriora i druida.

U areni jedna od najboljih klasa. U constructed, ubedljivo najgora.

Elem, mislim da ce priest postati najbolja klasa posle expanzije. Shrinkmaster je jedna od najboljih iz novog seta. Mislim da ce se zbog nje meta mnogo promeniti. Niko vise nece igrati Cairna, Yseru, Sylvanas. Najveci problem za priesta su bile karte sa Attackom 4. Sada us Shrinkmastera, one postaju omiljeni matchup. Shrinkmaster + Cabal = Rekt. Shrinkmaster recimo na Sylvanasa, pa shadow madness = MC...

Meta ce biti izuzetno zanimljiva od ponedeljka. Pogotovo dok jos ne isplivaju "net deckovi" i dok jos svi budu isprobavali.

Shrinkmaster ce da bude nerfovan za dva tri meseca kad priest preuzme metu :)

Nocas GVG dolazi u USA ?

Dobijamo svi danas GVG ako je verovati zeriyah-u koji je rekao da ce se potruditi da odmah ubace svima GVG cim zavrse ubacivanje na USA

da valjda eu dobija oko 2am nocas, ameri bi sad trebali da dobiju/dobili

^^ Koje pare vrte na f2p igri, toliko da se zaglavi sistem od kolicine dolara. :d

Raspad sistema. Nista bolje se i nije ocekivalo... Ajde sto ja nisam mogao da kupim packove, nego gomila streamera takodje. Amaza je gledalo 60000 ljudi kako je sat vremena pokusavao da se uloguje u battle.net. Reynad takodje...

I jos uvek nista. Sad mogu da se ulogujem, ali mi se HS beskonacno ucitava...

@brugi Za amaza mi nije zao jer se ponasa retardirano, prvo sto je stavio da ce kupiti onoliko pekova koliko bude imao subova na gvg dan kao da nije pro igrac i kao da ne mora da ima sve karte odmah. Onda umesto da iskljuci strim on prikazuje kako naracuje i jede iz meka i to gleda 60k ljudi :-devil-:

Vezano da diskusiju :

Pa svaka ekspanzija za bilo koju blizzardovu igru je hebeno ista prica. Jednostavno kao organizacija koja samo misli o parama mislim da ih nije briga da prosire kapacitete na dan kad izlazi nova ekspanzija a samo ce milione od ove ekspanzije zaraditi.

Inace poslednja partija pred maintance na EU (koji ce valjda sad u 4 biti)

Hearthstone_Screenshot_12.9.2014.04.04.33.png

Vrh Dno