Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

amaz je klasican licimur.

nego eu jos nema gvg ?

Ja ne znam ko mi je smesniji, hiljade amerikanaca koji su kupili pogresne karte jer ne gledaju pa traze refund ili blizzard koji je morao da angazuje ljude iz EU da pomognu u resavanju suppport tiketa. Samo se nadam da ce EU dobiti kompenzaciju za ovo

Americka inteligencija u akciji

Poslednja izmena:
Ali najbolje je to sto je sinoc pao ceo battle.net pa ni jedna blizzard igra nije radila... Kao da stvarno ne mogu da iznajme neke servere za prvu nedelju launcha...

A za ove packove, sta da kazem. *** kao default opciju su stavili classic packove. Default opcija treba da bude GvG packovi. Ljudi kojima pare nisu problem, verovatno i ne gledaju sta klikcu, nego samo selektuju kolicinu i buy... Bitno da je 9+ deck slotova suvise konfuzno za nove igrace, a da ovo nije...

121 pack otvorio. 6 legendaryja od toga 3 Vol'jina. Za sada sto sam video, karta je bruka. Duplikate necu DE jos par meseci. Ako blizard resi da ga nerfuje, eto meni 3200 dusta :)

121 pack otvorio. 6 legendaryja od toga 3 Vol'jina. Za sada sto sam video, karta je bruka. Duplikate necu DE jos par meseci. Ako blizard resi da ga nerfuje, eto meni 3200 dusta :)

Hah :) NA people problems :D Kod nas pise u 21CET krece pec

US samo za sad. A kako je krenulo ko zna kad ce biti na EU. Najbolje bi bilo tokom noci kako bi se izbegli problemi sa US servera... I da naravno, promeniti default u shopu na GvG pack :D

CHU CHU CHU Hype !

Poslednja izmena:
Prvi boss. Log in boss - kod svakog Blizzard releasea. Ali svakog.

Arena donosi klasik nagrade i nemaju ideju zasto i kako posto je na USA sve kako treba. Presede mi ekspanzija kojoj sam se toliko radovao od ovolikih problema.

Poslednja izmena:
Meni zence izvuklo 3x leg iz 20 pack od toga jednog zlatnog :d

Eh. Ja na US otvorio 121 pack, 6 legenda. Na EU sam free to play. Skupio 1800 golda + 3 besplatna packa i otvorio 21 pack, isto 3 legenda od kojih je jedan zlatni (blingotron). Ovaj blingotron ide u DE da se napravi nesto bolje.

2000 golda + 3 besplatna packa = 0 legendary ... ali zato sam dobio gomilu ovih novih sto imaju 50% sanse da napadnu pogresnu metu

Pa nije bas krs. Ti smotani mogu da ociste i one stealth minione kao i da zaobidju taunt :)

Inace ja se lepo ismejah ovim amerima sto su smotaini (trupu, tidesu, onoj ribi, itd), i kad je konacno stigao GvG ja uradio isto :(
Na srecu potrosio sam samo 400 golda pa nije strasno...

I sad kad krenem da kupujem, sve refleksno idem odmah na buy. Bliz je zesce sjebao ovo.

Poslednja izmena:
Oni ce zveknuti nekog neprijatelja 100%, samo postoji sansa da to ne bude onaj u koga si uperio (recimo zvekne heroja umesto miniona sa npr tauntom).

Poslednja izmena:
DREAM,konacno,posle nekoliko 11 pobeda,konacno DREAM.I sto je jos lepse dobih legendary Malourne.
Hearthstone_Screenshot_12.10.2014.22.59.42.jpg

Hvala,sto se tice samog decka,nekako sam i ocekivao,mozda ne 12,ali 10 sigurno.Prosto 2 fireball,3 frostbolt,1 sheep,1 skillstrike i 1 blizzard,ajde tu mozemo dodati i flamecannon.Prosto svi bitni spelovi(osim blizzarda)su bassic i eto novi flamecannon je common,krace receno verovatnoca da ces dobiti nesto dobro je velika,zato i dalje tvrdim da je mage prosto op za arenu.Onaj novi unstable portal je isto mnogo dobra karta.Jednu partiju sam dobio jer sam to bacio i dobio King Crush za 6 kristala i u sledecoj Crush i Fireball i 14 hp ode.A i nevezano za to i da dobijes neku jeftiniju kartu kostace nula i mozes lep combo da napravis.Mene je licno prijatno iznenadio Fel Reaver,kao sto se vidi na slici,dobio mi je 5 partija a odigrao sam ga 6 puta,tu 6 sam isto dobio,ali nije bio kljuc pobede.Shvatio sam prosto koliko ta karta u areni(sa jedne strane)tera protivnika na potez,a i nekako izaziva strah 8/8 za 5 kristala,tako da ako nemaju removal(a usralo me je da nisu imali)prosto pobaca minione bez neke logike samo da bi meni discardovo 3 karte po jednoj njegovoj odigranoj,a posle Reaver to kazni direktnim dmg.
Nadao sam se da cu dobiti neki korisniji legen od Malourne,ali opet legendary je legendary:p

Poslednja izmena:
Bravo !

Meanwhile im having fun in ranked Hearthstone_Screenshot_12.11.2014.01.58.05.jpg

E da vas pitam nesto. Ja nisam igrao ovaj prvi expansion, otvorio samo onaj prvi chapter koji je bio free. Da li sada da stekam ipak gold pa prvo to otvorim, ili da za gold kupujem ipak karte iz ovog novog expansiona?

@MareBGD, upravo sam to i ja hteo da pitam, Imam u steku oko 1000 golda i na sta da ih trosim?

Mada kontam da ce brzo posle Nove godine, cena za Naxxamras da padne, mada ko zna...

Nazad
Vrh Dno