Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Negde gresis, trebao bi da si oko 50% pobeda vs hunter sa ovakvim deckom najmanje, nista cekamo expanziju i spectator mode pa da gledamo kako igras :)
Nisam ovaj licno deck probao al koliko vidim malo mu je slabiji late game vs control al ne izgleda lose, ovaj early game bi trebao da ti da veliku prednost protiv huntera.
Mozda ti je mulligan los, uvek bi trebao da ides na 1-2 mana minions

Ma idem ali Undertaker mukica retko dozivi da zasija :( Obicno napravi nesto kada ga bacim iza onog taunt debeljka sludga ili kako se zove :D Mozda i ja tripujem nesto... Ima neki program koji prati partije, procenat pobeda itd?

Ima hearthstonetracker.com/

E a mogli bi da mi date vase battletag-ove da vas dodam pa da vas u igri direktno pitam ako zatreba nesto. Mislim da imam samo Eda na listi jos od D3 :)

Dozvoljeno je, a i da nije ne mogu da provale da koristis, tako da budi bez brige

Mogu naravno da otkriju, ako hoce mogu da naprave bnet app da ima kontrolu nad tvojim kompom ako hoce :)
Ja ovo vidim kao razne addons za wow, na kraju ce i blizzard nesto slicno i ubaciti u hs.
Program cita logove i daje statistiku, baca neki overlay i to je to.
Ja ga licno ne koristim posto nece da mi radi pod wine out of the box, ali cu se potruditi da ga poteram jednom prilikom.
Vecina streamera koristi neki slican program i niko se nije bunio. Kapiram da je 99% siguran.

počeo sam ovo juče da igram, pa me zanima dali mogu da igram sa nekim drugim wizardom ili samo sa onom ženskom što je po defaultu (otključao sam sve klase).
a drugo pitanje kako se zarađuje gold pošto kad pobedim ništa ne dobijam kupio sam 3-4 decka karti i ostalo mi 40 golda, a isto tako onu prašinu treba mi 1600 za neku kartu kako to da skupim? Što se tiče misija, piše da se kupuju pravim parama (ili 700 gold) jel za svaku misiju treba po 700 gold i kako to skupiti

Kojih streamera? Nisam video niti jednog poznatog da koristi.

Guardsman Bob, mada je on napravio svoj koji ima turn timer i statistiku, video sam ga pre 7 dana kako je menjao code kad je neki bug otkrio, citao sam na reditu kad je rekao da nece da ga objavljuje jos uvek jer je beta, i trump je koristio u jan-feb neku verziju trackera mada sad nemam pojma, zadnji put kad sam ga gledao pisao je po tabli :) i mislim da je koristio google docs.
Bob ima preko 1000 gledalaca, 4-5 po popularnosti uvek vecinom arena, samo sam za njega 100% siguran da koristi.

Edit.
http://us.battle.net/hearthstone/en...tm_expid=68589644-24.yOgsCsWhSz-gOSDIbl82Wg.1
Pitanje na hs forumu mada nema plavog odgovora javlja se lik koji je pravio i kaze da ne krse blizz EULA.
Trump ne koristi.

Poslednja izmena:
Koristio je taj program za statistiku Trump jedno vreme ali vecina profesionalnih igraca mehanicki unosi podatke i na osnovu njih pravi statistiku. Sasvim razumem opreznost jer je blizzard poznat kao kompanija koja ne gleda pozitivno na 3rd party resenja.

počeo sam ovo juče da igram, pa me zanima dali mogu da igram sa nekim drugim wizardom ili samo sa onom ženskom što je po defaultu (otključao sam sve klase).
a drugo pitanje kako se zarađuje gold pošto kad pobedim ništa ne dobijam kupio sam 3-4 decka karti i ostalo mi 40 golda, a isto tako onu prašinu treba mi 1600 za neku kartu kako to da skupim? Što se tiče misija, piše da se kupuju pravim parama (ili 700 gold) jel za svaku misiju treba po 700 gold i kako to skupiti

Za svake 3 pobede dobijas 10 golda, a svaki dan imas i jedan quest koji je obicno 40/60 golda stim sto moze da ti padne i total domination koje je 100 golda (zadatak je da dobijes 7 partija). Dust dobijas od unistavanja karata (duplikata, ili karata koje ti ne trebaju). Takodje imas i arenu koja kosta 150 golda, generisu se random katre i tako pravis deck, igras sa tim deckom sve dok ukupno ne izgubis 3 partije ili eventulno dobijes 12. Tu je stvar prosta vise pobeda = vise nagrada. Sigurno se dobija jedan pack + dust/karta/gold. Sto vise pobeda vise dusta/karta/gold dobijas.

Poslednja izmena:
A avanture (misije) ili kupis pa pare ili za gold. S'tim sto je svaki wing po 700 golda, ne cela naxx avantura.

Poslednja izmena:
http://i.massively.joystiq.com/2014/11/13/blizzard-issues-thousands-more-hearthstone-bot-bans/

Novi ban wave i to trajni! Ima da skoci cena hs account sad taman da prodam moj za 200+ $ :)
Jos najbolje prodjose ovi banovani u prvom talasu, a to su vecina hardcore botters sa 6+ meseci, a ovi sto su ih sad nahvatali vidim da dosta njih na redditu kaze da su samo isprobavali po 2-7 dana i da su vecina f2p :)
Morala su kola na nekome da se slome. :)

A hteo sam i ja da probam bota, al me DBZ odgovori od te ideje [emoji1]

Poslednja izmena:
Koristio je taj program za statistiku Trump jedno vreme ali vecina profesionalnih igraca mehanicki unosi podatke i na osnovu njih pravi statistiku. Sasvim razumem opreznost jer je blizzard poznat kao kompanija koja ne gleda pozitivno na 3rd party resenja.
Poz druze, koji ti je battle tag da te dodam u prijatelje, pitao bih te nesto posto sam relativno nov u hs

Lepo, lepo meni ostalo jos warlock, warr, priest i shaman do 12 u areni :)

Nova hunter karta [emoji2] malo prejaka [emoji3]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416862186725.png
    uploadfromtaptalk1416862186725.png
    130.6 KB · Pregleda: 60
Jel se zna, oce li svaka klasa dobiti po novu legend kartu ?

Hoce sigurno, 120 karti je mnogo mora tu da ima 12-15 legendary, sto vise para da zarade

Lepo, lepo meni ostalo jos warlock, warr, priest i shaman do 12 u areni :)

Nova hunter karta [emoji2] malo prejaka [emoji3]

Ma ti razbijas, ja po 12 samo sa druidom par puta, paladinom i sad warlockom. :D
Ova 3 DoomGuard su me nosila sve vreme :D Jos se poklopilo pa sam dobio i fin pack. :d

Meni se cini da cu najteze stici sa warr i warlockom do 12, sa priest moras da imas srece u kartama, a sad imam 7-0 shamana sa doomhammer ali bez aoe.

Par puta sam sa warr stigao do 7-8 ali za dalje mora super deck da ti dodje. Ali dva tri puta sam i zavrsavao 0-3 :) I to jednom treci poraz od lika sa 4 legendary i odlicnim mage deckom da mi nije jasno kako je izgubio prve dve :)

^^ Ja kad igram sa mage - om preko 7-8 pobeda jedino sa 2 - 3 + flame strike. Bas sam pre neki dan na 4 - 2 naleteo na lika sa Antonidas-om i 2 ice blocka i dobijem ga, cini mi se da sam ja igrao huntera. Reci da sa takvim deckom uzmes prosecne 4 pobede, bas smor. :d

I ja malopre dobih mage sa antonidas i to na 9tom turnu, posle blizzarda i flamestrike, doomhammer + rockbitter za zadnjih 10hp, al opet to je na 8-0 pa razumem :)
Ali nikad u areni ne treba uzimati ice block, pogotovu sto je epic karta, pa obicno ima boljih izbora, jedino ako ti je vec ranije palo dosta karti za secret deck ili bash nema boljeg izbora ali tesko vecina epic karti je upotrebljivija od ice block

http://hearthstone.gamepedia.com/Goblins_vs_Gnomes
sve karte i dolazi nam za vikend
Goblins vs Gnomes (often abbreviated as GvG) will be the first expansion for Hearthstone: Heroes of Warcraft, planned for release December 8th 2014 in Americas and Oceania, and December 9th in Europe, Korea, Taiwan and China.

Krece mech meta, paladin super deck protiv danjasnjih deathrattle deckova, agro priest, mislim da ce priest biti najjaci deck u novoj meti, control warrior isto jak, shaman i murlocs nemam pojma na sta ce to da lici.
Novi nerfs, zoo najjace pogodjen i novi miracle deckovi i mali nerf hunteru, sad prva tri meseca opet se vracamo na p2w model :D

During the development of Goblins vs Gnomes, we kept an eye on the state of game balance as more Hearthstone matches were played with the new cards we introduced with Curse of Naxxramas. After careful consideration we have decided to make balance changes to the following cards: Soulfire (Warlock), Gadgetzan Auctioneer (Neutral), and Flare (Hunter)

The following balance changes will be made in an upcoming patch:

Soulfire now costs 1 (up from 0)
Soulfire, along with fast and powerful minions, allowed Warlock rush decks to get ahead on the board and stay ahead. We’ve upped Soulfire’s mana cost by 1 to slow down the Warlock rush deck just a bit and allow more players time to react and interact against the Warlock.

Gadgetzan Auctioneer now costs 6 (up from 5)
Gadgetzan Auctioneer’s ability allows for a player to potentially draw many cards for little cost. Card draw and card advantage are important to the game—overall, games are less interesting when a player draws their entire deck. This change brings Gadgetzan Auctioneer’s cost more in line with its power level.

Flare now costs 2 (up from 1)
Flare allowed the Hunter an advantage versus decks that revolve around Secrets, while also allowing the Hunter to draw a card for little cost. We want to encourage a variety of decks in Hearthstone. With this change, Flare will continue to be useful against decks playing Secrets, but will be weaker against other decks

We will continue to make balance changes to Hearthstone when we feel they are necessary in order to increase the variety of cards seen at all levels of play, with the goal of making Hearthstone a more fun and interactive game for everyone.

Poslednja izmena:
Nisu dirali moj omiljeni deck, sa kojim i najvise igram, handlock. :d
Je l ima nekih informacija o ceni?

Pa igra je free to play,ovo ce biti kao veci patch i to je to.
Sad sam pogledao karte,ima nekih stvarno bolesnih.Mal`Ganis recimo za Warlocka.

Poslednja izmena:
Vrh Dno