Ne svidja mi se zato sto je mesavina svega i svacega. Imas control, aggro, worgen otk. Dek mora da ima sinergiju ovde je ne vidim. Jos jedna stvar, imas 9 karata koje su jedina kopija u deku ne racunajuci hoggera naravno, matematicki ne mozes da se oslonis na odredjenu kartu ako imas samo jednu u deku. Ok je ako imas recimo jedan brawl , jednog b game ili jedan execute ali ne zelis da imas previse jedinki. I naravno na sve to dodaj da nemas mehanizam za dodatan card draw.... Moj savet ti je da se odlucis kakav dek zelis da igras (control ili aggro) i da krenes da pravis novi dek. Mogu ti navesti primere dekova koji te dobijaju u velikom broju slucajeva.
Samo je aleksandra ključna ostalo je po želji...sto posto sam siguran u to ali naravno sve je stvar izbora. Predlog za zamenu manipulatora u 6 7 common ogre.
Od sledece ranked sezone uvode nagrade u vidu drugacijih pozadina :
http://us.battle.net/hearthstone/en...ne-ranked-play-season-1-pandamonium-3-28-2014
ovu za ranked 20 ce imati svako, ali za legendary mora da se grinda ko lud![]()
Posle igranja gomile aggro deckova, resio sam da predjem malo na control. Za Handlocka mi treba jos samo Lord Jar (imam dust da ga craftujem) i imam kompletan deck, pa me zanima jel igrao neko ovo i kakvi su utisci? U trenutnoj meti dominiraju hunteri, zoo warlock i control warrior pa ne znam kakav je matchup protiv njih?
Gledam strimove na twichu i stvarno se nekad zacudim kakvi sve specijalci igraju u legend rankuKolento igrao protiv nekog "miracle" warriora , covek izvukao ceo dek , ostao bez karata i ostavio Kolenta na 26hp
arty: Kolento u fazonu "Ok wtf is this deck"
Ovu sezonu sam zavrsio sa rankom 8, od ove prve zvanicne se krece ozbiljno
![]()
Pogledajte prilog 138955
Evo dek sa kojim ja trenutno igram bas je zabavan za igru inace sa njim sam dogurao do lvl 4 mada sam ubacio jos koju novu kartu i ako se malo potrudim mislim da moze da ide i dalje.
Sad sam dobio palu sa mojom varijacijom huntera slicno kao stevanix, pala je imao leroy i ja na 6healtha i on na tabli imao 3 miniona, a ja knife juglera i jos ponesto, bez taunta, i on meni kao well played i kaze thanks i baci leroya i knife juggler ga ubijebash sam se lepo smejao
![]()
Bacio sam ja jednom leeroya na warlock board sa juglerom, srecom nije ga jugle i drugi put
Nova hunter lista
Pogledajte prilog 139108
* Ako vrate cost UTH-a na 4 ponovo ce hunter biti najlosija klasa i niko je nece igrati jer su ostale hunter karte ispod proseka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari