A sto su divine shield dobri protiv hunter-a? tj. protiv kakvog hunter-a onog sa zamkama i oruzijem?
meni sa mojim warr aggro deckom najveci problem su warlock deckovi sa dzinovima i argus defenderima, jednostavno ne mogu da probijem tolike taunt-ove, spustim ga do 10 i posle toga nista ne mogu da uradim, kad 5-7 turn izbaci dva taunta od po 8-9 healtha, mada ja imam samo black knight od legendary niti imam bas sve karte koje bi trebao. A sto nemas abusive sergeant meni su dosta puta znacili i nightblade je odlican mada mi treba jos jedan mortal strike nikako da ga dobijem
Vazi ja sam za samo mi doniraj ~200e da kupim karteJel ima zainteresovanih da pravimo bench turnir ?
Ako nas ima 8 ili 16 bilo bi super.
Nikakve pare, nagrade i slicno (osim ako se ne jave sponzori).
Predlazem klasican sistem, random zreb, osmina finala, pa 1/4, 1/2 i finale. Sve u best of 3 ili 5 kako se dogovorimo.
Ako nas ima 16 moze i 4 grupe po 4 pa onda dalje cetvrtina finala itd..
Kada se napravi zreb, igraci se medjusobno dogovaraju kada igraju, zbog obaveza, kada im odgovara itd..
Mislim da bi moglo da bude interesantno.
Mozemo da pravimo po jedan turnir mesecno, a mozda se nekada u buducnosti organizuje i neki live turnir![]()
A kako igras tog shield barriera efektivno? Mislim bez icega attack mu je 0, moze da izdrzi dva udarca i to je to. U kombinaciji sa necime sta kako?
Jel ima zainteresovanih da pravimo bench turnir ?
Ako nas ima 8 ili 16 bilo bi super.
Nikakve pare, nagrade i slicno (osim ako se ne jave sponzori).
Predlazem klasican sistem, random zreb, osmina finala, pa 1/4, 1/2 i finale. Sve u best of 3 ili 5 kako se dogovorimo.
Ako nas ima 16 moze i 4 grupe po 4 pa onda dalje cetvrtina finala itd..
Kada se napravi zreb, igraci se medjusobno dogovaraju kada igraju, zbog obaveza, kada im odgovara itd..
Mislim da bi moglo da bude interesantno.
Mozemo da pravimo po jedan turnir mesecno, a mozda se nekada u buducnosti organizuje i neki live turnir![]()
I to je to samo da zadrzi na pocetku? Hmpfffff...Pa eto dobro si napisao. Moze da izdrzi 2 udarca. To mu je glavni cilj. Stavis recimo knife jugglera iza njega i pocnes da ubacujes gomilu jeftninih miniona... Zoo warlock zavrsi partiju do 5-6 poteza.
Ne volim ja te noob friendly swarm dekove, protiv ljudi sa iole dobrim dekovima to ne radi. Takvi dekovi nemaju kontinuitet.A kako igras tog shield barriera efektivno? Mislim bez icega attack mu je 0, moze da izdrzi dva udarca i to je to. U kombinaciji sa necime sta kako?
Pa eto dobro si napisao. Moze da izdrzi 2 udarca. To mu je glavni cilj. Stavis recimo knife jugglera iza njega i pocnes da ubacujes gomilu jeftninih miniona... Zoo warlock zavrsi partiju do 5-6 poteza.
fale mi 3-4 karte ali i dalje izvodljivo,mnogo zabavan build samo sto ne uspeva bas svaku partiju xD
[YOUTUBE]CgWumcTlttQ[/YOUTUBE]
jao evo ga jos jedan kripp na foruimu xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari