Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Nerf Natu i nije bas toliko strasan dok je Think gotov... Mada bilo je i vreme. Toliko deckova je furalo Thinka da je i bilo vreme da se nerfuje. Hard removal za 3 mane je previse...

Pa "empty board nat is the best nat" tako da i nije neki nerf. Od tinkmaster-a napravise malastorma v2 :D

Hearthstone_Screenshot_3.10.2014.00.55.07.jpg
Jubilarna 500-ta pobeda u areni...!!!
Hearthstone_Screenshot_3.10.2014.22.11.47.jpg
Svaka partija protiv kontrol woriora koju sam igrao je bila vrhunska po 20min traju partije.

Napravio sam neke izmene u svom aggro warrior deku ,zbog sve vise huntera sam ubacio argent squire i scarlet srusader-a jer su divine shield najbolje karte vs huntera. Ubacio sam king mukl-u u dek posle testiranja od par dana, odlicno se uklapa u moj aggro board control concept. Fale mi samo leeroy i knight sada. Ubacio sam i nightblade umesto placenika jer reynad izgleda nije lud kad kaze da je nightblade najbolji 5 drop. Trenutno testiram blood knighta umesto berzerkera posto imam dosta divine shield miniona.

Rw.png

Poslednja izmena:
A sto su divine shield dobri protiv hunter-a? tj. protiv kakvog hunter-a onog sa zamkama i oruzijem?

meni sa mojim warr aggro deckom najveci problem su warlock deckovi sa dzinovima i argus defenderima, jednostavno ne mogu da probijem tolike taunt-ove, spustim ga do 10 i posle toga nista ne mogu da uradim, kad 5-7 turn izbaci dva taunta od po 8-9 healtha, mada ja imam samo black knight od legendary niti imam bas sve karte koje bi trebao. A sto nemas abusive sergeant meni su dosta puta znacili i nightblade je odlican mada mi treba jos jedan mortal strike nikako da ga dobijem

meni sa mojim warr aggro deckom najveci problem su warlock deckovi sa dzinovima i argus defenderima, jednostavno ne mogu da probijem tolike taunt-ove, spustim ga do 10 i posle toga nista ne mogu da uradim, kad 5-7 turn izbaci dva taunta od po 8-9 healtha, mada ja imam samo black knight od legendary niti imam bas sve karte koje bi trebao. A sto nemas abusive sergeant meni su dosta puta znacili i nightblade je odlican mada mi treba jos jedan mortal strike nikako da ga dobijem

Eh, protiv giants warlocka treba biti pazljiv... Idealna situacija je da ga sa 14-15 hp ubijes u jednom potezu. Ako mu spustis hp ispod 12, giante igra za dzabe, pa im je vrlo lako dati taunt. Meni najveci problem pravi onaj Zoo warlock deck... Jednostavno gomila jeftinih miniona + void walker ili shield bearer su ogroman problem za ovakav aggro deck...

A kako igras tog shield barriera efektivno? Mislim bez icega attack mu je 0, moze da izdrzi dva udarca i to je to. U kombinaciji sa necime sta kako?

Jel ima zainteresovanih da pravimo bench turnir ?
Ako nas ima 8 ili 16 bilo bi super.

Nikakve pare, nagrade i slicno (osim ako se ne jave sponzori :) ).
Predlazem klasican sistem, random zreb, osmina finala, pa 1/4, 1/2 i finale. Sve u best of 3 ili 5 kako se dogovorimo.
Ako nas ima 16 moze i 4 grupe po 4 pa onda dalje cetvrtina finala itd..

Kada se napravi zreb, igraci se medjusobno dogovaraju kada igraju, zbog obaveza, kada im odgovara itd..

Mislim da bi moglo da bude interesantno.
Mozemo da pravimo po jedan turnir mesecno, a mozda se nekada u buducnosti organizuje i neki live turnir :)

Nije jos vreme za turnir , mora se sacekati da jos ljudi nabavi karte.

Predlazem klasican sistem, random zreb, osmina finala, pa 1/4, 1/2 i finale. Sve u best of 3 ili 5 kako se dogovorimo.

Kada se napravi zreb, igraci se medjusobno dogovaraju kada igraju, zbog obaveza, kada im odgovara itd..

Mozemo da pravimo po jedan turnir mesecno, a mozda se nekada u buducnosti organizuje i neki live turnir :)
Vazi ja sam za samo mi doniraj ~200e da kupim karte :D

A kako igras tog shield barriera efektivno? Mislim bez icega attack mu je 0, moze da izdrzi dva udarca i to je to. U kombinaciji sa necime sta kako?

Pa eto dobro si napisao. Moze da izdrzi 2 udarca. To mu je glavni cilj. Stavis recimo knife jugglera iza njega i pocnes da ubacujes gomilu jeftninih miniona... Zoo warlock zavrsi partiju do 5-6 poteza.

Eh eto ja bi igrao, ali sam na US serveru:/ Jes da mogu da otvorim nalog i na EU, ali mi se ne daju opet pare za karte :)

Pa eto dobro si napisao. Moze da izdrzi 2 udarca. To mu je glavni cilj. Stavis recimo knife jugglera iza njega i pocnes da ubacujes gomilu jeftninih miniona... Zoo warlock zavrsi partiju do 5-6 poteza.
Ne volim ja te noob friendly swarm dekove, protiv ljudi sa iole dobrim dekovima to ne radi. Takvi dekovi nemaju kontinuitet.

Pa kao i Murloc deckovi, lek protiv ovoga je AOE i taunti. Ako se igra neki late game control kao handlock ili control warrior, partija je gotova do 4-5 poteza. Jednostavno je vrlo tesko odbraniti se od gomile miniona sa divine shieldom, chargeom...

Hunter combo dek , arcane golemi su zamena za leeroja kao finiseri . Owl i misdirection za velike minione i tauntove u kombinaciji sa explosive trap i oruzijima za board control. Leeroy se combo sa UTH.

huntert.png

Igrali su reynad i tidesoftime bo7 u 100$ . Mislim da je reynad tvrdio da ranking nema veze sa skilom toliko i da tide nije jos toliki kapacitet da bude bolji od njega (tide je legend ove sezone reynad nije jos) pa su igrali bo7. Bilo je odlicno gledati i reynad je pobedio 4/3. Imali su pravilo da pobednicki dek ostaje isti. Tide je imao par velikih gresaka: bacio je bio dar knighta umesto neke druge karte, izabrao shamana za mec protiv priesta ne shvatajuci da ga priest satire u matchup-u (reynad u fazonu "wtf dude" ). Pratim oboicu kad strimuju i reynad voli da omalozava ljude ali ipak je bolji od tide-a. Posle poslednje pobede je jedva docekao da kaze svima da se jasno vidi da rank nema veze sa skilom....

Situacija od jutros : u ruci imam unleash the hounds a druid ima skoro pun board i lital u sledecu turnu , moram da top dekujem starving bizarda od fazon 10+ karata
:-devil-:

Jedan od ONIH meceva

Hearthstone_Screenshot_3.15.2014.09.03.28.jpg

fale mi 3-4 karte ali i dalje izvodljivo,mnogo zabavan build samo sto ne uspeva bas svaku partiju xD
[YOUTUBE]CgWumcTlttQ[/YOUTUBE]

fale mi 3-4 karte ali i dalje izvodljivo,mnogo zabavan build samo sto ne uspeva bas svaku partiju xD
[YOUTUBE]CgWumcTlttQ[/YOUTUBE]

A primer gameplay-a mu je "do bola"..... Izivljava se na potpunom pocetniku

Poslednja izmena:
jao evo ga jos jedan kripp na foruimu xD

jao evo ga jos jedan kripp na foruimu xD

Jesam li rekao nesto pogresno u odgovoru na tvoj video ? Covek prikazuje dek u akciji protiv igraca koji nema ideju sta radi (vidi se da je bas pocetnik) i jos na kraju dozviljava orgazam od odusevljenja...

nista pogresno sve je na svome mestu, nego pravi si kripparian xD

Ako ima jos benchmarkovaca koji igraju na eu slobodno ostavite vase nikove ovde. :D

B r u n d o # 2 5 3 5 , pa ko je raspolozen za odmeravanje snaga :)

Koji sam *****, mislio sam da sam u Heroes of the Storm temi pa da je neko sa ovih prostora dobio invite.

Nazad
Vrh Dno