Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

hahaha ja jos citam kakav invite sad :D

ma daj, otvaram sad te pakete iz Diabla i po treci put Lorewalker Cho, koji smarac...

sta su uopste ti expert pakovi? oni busteri sto se uzimaju za 100g?

pa dobro nista vauu lepo od njih al ono... mogli su barem neku fojlovanu kartu :D

Licni rekord :D

Hearthstone_Screenshot_3.21.2014.11.06.26.jpg

Gde mogu da se vide one karte koje smo dobili preorderom RoS-a?

Poslednja izmena:
udji u igru i idi na open packs, tebalo bi da imas 1

Pa gde su mi oci bile kad nisam video,hvala!

javi ako si dobio nesto dobro, neki legendary :)

Hocu!

Jos nista,moram da odigram onaj tutorial,ali me mrzi!

Kakav tutorijal kad imas odavno nalog ?

Pa nemam pojma,treba da pobedim onih 5 ili 6 protivnika da bih isao dalje!To mi je odmah na pocetku i ne mogu da skipujem ili tako nesto!

Da nisi usao na pogresan nalog (verovatno) :D Imas nalog vec bar 2 meseca, ja sam ti pomogao da levelujes na 10 par klasa.

Pogledaj na kom si serveru,meni je kad sam pre neki dan usao prebacilo samo na US i gledam wtf,opet resetovali :)

Na pogresan nalog?Imam taj jedan jedini nalog na kome mi je Diablo 3 i HearthStone!Zadnji put sam igrao dok je bila jos u beta fazi i odonda su izlazili patchevi,a ja nisam nista dirao,ni cackao oko fajlova!Ma nema ni veze i ovako ce sada RoS pa mislim da je necu ni igrati u skorije vreme!

ima neki savet za neki jeftiniji druid deck, najvise problema imam kad dobijem quest da dobijem partije sa druidom :) jednostavno mi najlosije lezi heroj i njegove karte, nemam pojma kako deck da napravim

Na pogresan nalog?Imam taj jedan jedini nalog na kome mi je Diablo 3 i HearthStone!Zadnji put sam igrao dok je bila jos u beta fazi i odonda su izlazili patchevi,a ja nisam nista dirao,ni cackao oko fajlova!Ma nema ni veze i ovako ce sada RoS pa mislim da je necu ni igrati u skorije vreme!
Mozda je i pogresan server kao sto je @djokosrb napisao!
Edit:Jeste,pogresan server!Nisam dobio nista vredno!Meh,toliko pisanja ni oko cega,ali ipak hvala na trudu clanovima!:D

Poslednja izmena:
Inače to je od skoro. Pre nisi mogao da igraš sa istim akauntom na dva različita servera, pa su promenili da ljudi ne bi pravili 2-3 akaunta, kako su i radili. I eto odma se nađe mana i kad se nešto dobro uradi :)

Inače to je od skoro. Pre nisi mogao da igraš sa istim akauntom na dva različita servera, pa su promenili da ljudi ne bi pravili 2-3 akaunta, kako su i radili. I eto odma se nađe mana i kad se nešto dobro uradi :)

Samo jos kad bi bilo moguce da se igra sa jednim accountom na svim serverima gde bi bio kraj... Razumem da je u nekim igrama to nemoguce zbog laga, ali u HSu je to definitivno moguce...

Nazad
Vrh Dno