Svakako, ali ne u istoj meri, ili je možda ispravnije reći, ne u istoj formi. Recimo, Arcane Missiles ili Avenging Wrath ti počiste talon i/ili rasporede štetu valjano, Nat Pagle četiri poteza za redom vuče kartu... Dalje, igraš Ragnarosa, koji od ukupno pet meta pogađa u 'facu' i dobija ti izgubljenu partiju, zatim Mind Control Tech, iz mnoštva miniona preuzima onog koji bi te ubio tokom sledećeg poteza i preokreće ti partiju i slično... Previše škakljivih situacija u gotovo svakoj partiji. Da li sam ja taj srećnik, ili pak protivnik, nebitno je. Ne volim pobeđivati na takav način jer znam koliko je frustrijaće izgubiti na isti. Eto, na taj deo igre sam aludirao. S druge strane, da li neko ima bolju ruku od tebe, šta je vukao u datom trenutku... Bože moj, 'deo' kartaških igara na koji smo već navikli.![]()
Zasto do 9-og kad Warlock mora da bude pasivan u turnu u kojem i igra Jaraxxusa? Sto znaci da ako mu je tabla prazna, taj turn ima da prima udarce u lice, tako da tih 15 healtha nekad nece ni biti dovoljno. I to ne moze ni da spawna Infernala, nego tek u sledecem krugu i onda moze da napadne tek u trecem. Nije to toliko "op" kao sto mislite. Moze da pobedi igru, ali daleko od toga da warlock svaku pobedjuje kad ga igra.
Ima kartu koja duplira attack? A ove druge su +4/+4 i ona od +3?
Ma gledao sam to i prepoznao samo onu +4/+4...Gledaj u hand history sa leve strane Arci![]()
Znaci, drug Paladin i ja krenuli u boj protiv opakog Lovca. Ono oko 10-og poteza ocistim tablu i izbacim onog 4/2 sa DS sto kosta 6 i Hunter mu svede HP na 1 s onom magojom sto kosta 0 i ostavi ga tako na terenu, posto , jelte, Hunter ima 16 HP-a a on pravi samo 4 dmg-a :-devil-: U sledecem potezu bacim onu kartu za jacanje +4/+4 i na to onu sto duplira attack :-devil-: (samo dajem zeni da mi otvara spilove oce je karte). Nakon toga napisem sorry, i odsetam sa 10 goldica ka sledecem izazovu :smoke:
????znači i Sandy igra
????znači i Sandy igra
edit: Ahahahahhahahahahahahahhah. *** spor kliker. Ne, ne igra samo otvara karte :d Dao sam joj da mi otvori spil i prvo njeno otvaranje ispade legendary. Od tada samo ona otvara.
Nisam rekao? Bio sam ubedjen da jesamA ne hvalis se da si legendary dobio !
Uh bre ova je teska.Da cujem predloge za izazak iz situacije http://www.hsdeck.com/puzzle/H8QPvR , budite fer i nemojte gledati na odgovore ljudi ispod slike![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari