Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Igrao sam sada protiv Druida jednu, kao Mag. Uglavnom, igram prvi, jelte, nemam nista da izbacim a baja baca novcic, nakon toga ono za 2 mana kristala i izbacuje onog Jetija 4/5. Pise mi sorry. Ok bato idemo. Naravno kakav sam baxuz dok sam ja izbacio prvo bice spao sam na 20 HP. E sada krene rokanje, njemu ruka uvek puna, uglavnom batica je ukupno izbacio 5 legendary karata i izgubio od mog Mage deck-a s stapa i kanapa. Ih bre kako sam ponosan na sebe :d
Eto samo sam to teo da podelim s vas.

Mozda je neko dete igralo :D

5-0 sa nikakvim lock deckom u areni, i onda mi dodje mage i do 5tog turna imao 5 onih mana wrath kako se zovu od 1, pa ajde do 3 iste karte da razumem da izvuces ali 5 :) dva puta me je odrao uzastopno :)

warlock ili ti skraceno lock, ostalo mi od wow-a :D
deck skup karata

Igram protiv warlocka ludu partiju i sad warlock u sestom turnu moze da me ubije a ja sam kratak jedan turn i covek mi pise well played i ja njemu i cekam da me dovrsi i covek se zezne u zelji da odigra sto vise karata i ostavi me na 1 helt :wave: u jednom trenutku sam hteo da mu concede jer me zao bilo al na kraju reko ko ga j*be :D

Igram protiv warlocka ludu partiju i sad warlock u sestom turnu moze da me ubije a ja sam kratak jedan turn i covek mi pise well played i ja njemu i cekam da me dovrsi i covek se zezne u zelji da odigra sto vise karata i ostavi me na 1 helt :wave: u jednom trenutku sam hteo da mu concede jer me zao bilo al na kraju reko ko ga j*be :D

Ih koliko sam se samo ja puta tako zeznuo i kad mogu da dovrsim protivnika ja pogresim nesto i tek kad odigram vidim sta sam uradio :D
To mi se najvise desava kad protivnik odugavlaci dugo pa se smorim i brzo igram :)

Nego sta mislite koji heroj je najbolji za arenu, tj. kom mogu da padnu najbolje karte, ja obicno igram il lock-a il palu

Zato i najvise volim da igram sa mojim warrior-om jer sam il dobio il izgubio do 5-6tog turna :)

E divne li teme :) . Skoro sam krenula da igram, naime nikako ne mogu da smislim najbolji deck (bassic) za Rouge :D anny hellp? :D

Trebalo bi da nadjes dosta pomoci na sajtovima kao sto su hearthhead ili hearthpwn za pravljenje deckova. :)

Ne znam sta se desilo, ali su ljudi izgleda zaboravili da igraju protiv Murloca. Dobijem quest - 5 pobeda sa Warlockom. Sve partije su mi predali pre 4. poteza... Quest gotov za manje od 10 min... :)

I da... Ako igrate aggro deck, Leeroy je verovatno najbolja karta. Ja sam ga jutros kraftovao i odlicno ide uz aggro warriora ili huntera.

imas neki link za aggro buildove od warr-a ili huntera? i otkud ti toliko dusta za leg craft

Inace danas sam dobio hungry crab i stavim ga u moj hunter deck i idem protiv lock-a sa murloc i puna tabla murloca i ja bacim :) samo je pisalo opponent has left :D

I dalje koristis taj worrior dek koji sam ti poslao ,) Ja koristim slican samo malo skuplji.

Inace danas sam dobio hungry crab i stavim ga u moj hunter deck i idem protiv lock-a sa murloc i puna tabla murloca i ja bacim :) samo je pisalo opponent has left :D

Hehe. Jes moze da upali ponekad... Ja danas 8-0 sa murlocima... Stvarno ne znam sta je sa ljudima... Ocigledno da su masovno prestali da igraju sa tako jeftinim deckom, pa sad vise pali (ljudi vise ne nose countere za njega...).

Krenuh da otvaram deck kad ono....
wat.png
Dobar im randomizer :D

Izvukoh Yseru danas, perverzija od karte :)

Ja ni na onom draw simulatoru nisam uspeo da izvucem legendary kartu a otvaro sam pakete, brat bratu, 10 minuta. Znaci takav sam baxuz da to nema nigde...

Izvukoh Yseru danas, perverzija od karte :)

Jedna od najboljih karata za control deckove. Ja sve cekam da izbace novi patch, pa da disenchantujem visak karata koji imam i kraftujem Yseru... U poslednje vreme sam izvlacio samo krs legendarne (Baron Gedon, Hogger, Harrison Jones...)

Smorio me je ziv onaj war deck sto sam linkao pre par stranica - samo mi kvari prosek kad radim daily q u ranked modu :D Previse se oslanja na komboe/dobru startnu ruku/los pull power ... Ima li neko ideju , za zanimljiv war deck - imam 99% karata ... Nemam ... Ragnarosa/tinkmastera/Yseru i Bloodhoofa - ostale leg vecinom imam ...
Inace kad smo kod otvaranja deckova - 3 epica dobih za 0:3 arena run - 2x popio DC i 1 koju sam normalno odigrao - igrao protiv pale koji je u areni imao maltene constructed deck sa sve odgovarajucim legendary ...
Hearthstone_Screenshot_3.7.2014.22.41.48.jpg

Poslednja izmena:
Ubise Tinkmastera u sledecem pecu :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno