Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Ironija: Hearthstone panel definitivno najbolji ove godine, a imaju samo 15 ljudi na igri i daleko manji budzet. Vidi se po entuzijazmu, nacinu predavanja, cak i same prezentacije sa skoro Comic Sans fontovima da su potpuno drugaciji developeri. Ovako je izgledao duh Blizzarda pre 12-15 godina.

EDIT: Eric upravo rekao da su poslali preko milion beta invites do sada.

Poslednja izmena:
Ironija: Hearthstone panel definitivno najbolji ove godine, a imaju samo 15 ljudi na igri i daleko manji budzet. Vidi se po entuzijazmu, nacinu predavanja, cak i same prezentacije sa skoro Comic Sans fontovima da su potpuno drugaciji developeri. Ovako je izgledao duh Blizzarda pre 12-15 godina.

EDIT: Eric upravo rekao da su poslali preko milion beta invites do sada.

Nazalost sada je Blizzard susta suprotnost ovome...

Upravo završen prvi veliki javni Hearthstone turnir na BlizzCon-u. U finalu ni manje ni više nego Artosis i Kripparian. Preko 100k gledalaca, napeta borba do samog kraja. Odlično je ispalo.

OPEN beta pocinje u decembru

Ja se prijavio za betu jos onda kada su otvorili na bnet, ali nista od invite. Ceka se dec

i tako ja najzad dobio beta kljuc a ne znam sta cu snjim jer mi se igra iskreno ne igra oO

Dobio sam i ja kljuc :)

na mail

i tako resio ucitam kljuc skinuo igru i ne radi play dugme ne daje mi da startujem igru -.-

any solutions >,>?

Ako neko ima kljuc koji nece koristiti dosta bi mi znacilo. Hvala.

strpite se jos nedelju dana do open bete

trebalo bi da radi vidim da nije playy dugme vise gray al nisam je jos startovao

jurim 100tke u d3 :d

Poslednja izmena:
Da, procitao sam na forumu da se desava ponekad da treba da prodje 24h kako bi se aktivirala igra na nalogu.
Cisto da znaju i ostali ako dobiju kljuceve.

Ako neko hoce kljuc u zamenu za neku drugu igru tu sam :)

aj poslacu ti spisak sta imam na pm veceras, pa ako ti se nesto svidja menjamo se

Ima li nesto za dz? :p na kojim sajtovima se prijavljujete za kljuceve? TY

tesko za dz, mada najavljuju uskoro open betu, trebalo bi u decembru

Ja sam se prijavio preko Battle.net akaunta, verujem i ostali ovde.

Ha,ha tek sam sad video!Pa nisam bas puno pogresio,imaju i one dodirnih tacaka-jedna i druga su igre!:D

Dobih i ja kljuc prosle nedelje. Svidja mi se igra. Mnogo je prostija nego vecina TCG. Pa ce privuci veliki broj igraca. Sa novim patchem su napravili dobru zarazu.
Moja jedina zamerka je preveliki dust za legendary karte. I to sto moze maksimum 7 minions na stolu

prekjuce vidim mail od blizzard ono "welcome to (poce srce da presakce mislio sam RoS) to hearthstone beta"

poslali mi slepci jos jedan kljuc -.-

Dobio i ja BETA kljuc pre par dana, sto sam igrao par sati nije losa igra, sviđa mi se što nije komplikovana i brzo sam se uhodao.

Dobra je dobra, svidjaju mi se stvari na karti, kao katapult npr. za ubijanje vremena 230g za sada :D

Vrh Dno