Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Ako neko hoce da me doda u friends neka mi posalje PP ;)

Moj battletag je KornjacaNS#1408
dodajte pa da igramo :D

dodajte i mene battletag je theaxis :D

Poceo sam jutros ali me izbacuje konstantno zbog konekcije ili cega ja znam, pa ne mogu odigrati postenski nijednu..

Gde ima u igri da se gleda bnet tag?

ja to nisam primetio
ja sam otisao na battlenet.com da bi video :D

dodajte i mene battletag je theaxis :D

Poceo sam jutros ali me izbacuje konstantno zbog konekcije ili cega ja znam, pa ne mogu odigrati postenski nijednu..

Koja ti je taraba? :)

Dodao sam vas

Moj je BoF#2814

Ko hoce da se igra nek me doda isto Zwerko#2745, u beti sam od samog pocetka.

Da li se meni to cini, ili je vaznija sreca u igri od znanja?
Nesto poput dota-e, mozes da budes dobar koliko hoces, ali pobeda ti zavisi uglavnom od srece koga ces dobiti za saigrace.

Odigrah malopre par partija, i razmisljam o ovoj poslednjoj, kakve je dve karte imao moj protivnik, ja NIKAKO nisam mogao da ga pobedim, ali nikako. Vrtim u glavi koje su mi bile opcije, i ne vredi, nista, sta god uradio ne mogu da mu pariram.

Onako, simpaticna igrica, ali uzas koliko je vazna sreca.

Nije da samo kukam, pobedjujem i ja na srecu, lik me razbija, ja dobijem 2 dobre karte i pobedim. Nije zanimljivo ni u jednoj varijanti. Steta.

iskreno nema ovde srece sa drawom, sve ti zavisi kakv ti je deck napravljen, jer u 30 karata uglavnom za partinu se pojave sve karte, to sto ti nemas opcije da resis neke situacije to samo Znaci da ti deck skripi. Igram betu od kad je pocela i nikad nisam imao takve probleme. Sa svim decovima imam veliki procenat pobeda. Jedino sto moze sreca da odluci je pocetni draw koliko ces da ima low mana cost karata.

Naravno da igra zavisi od srece, i to ekstremno mnogo u areni. U ranked je manje izrazeno, ali opet znacajno. Nije ovo MTG pa da imas opciju da odgovaras na protivnicki napad i sl, pa da anulira takve stvari. Ne znam kakve ti to deckove pravis ako u skoro svim partijama izvuces 30 karata. Sad je malo bolja situacija otkako su napravili novi ladder sistem, ali ranije je bilo katastrofa. Stigao sam do Masters 2 sa basic deckom u relativno kratkom roku i vise nisam mogao da radim daily questove ili uopste igram zbog uparivanja sa ljudima koji imaju daleko vise crafted expert i legendarija od mene.

Shobot#1955

SrdjanT#2376

Ko hoce nek doda...

Ima li nekih novih vesti o open beti ? Pre sam cuo da je jos u decembru trebalo da krene ali vidim da se nista ne desava a jos nisam upao u closed betu :(

Pricali su o tome pre par nedelja, rekli su da nisu uspeli da ispostuju rok za decembar, da ce do sredine januara ubaciti sve ljude koji su se pre toga prijavili (iako je Korejanski Blizzard davao svima kljuceve preko sajta, mislio sam da su svi znali) a da ce open beta sto ranije. Pretpostavljam negde u februaru.

Nadam se da ce poslati brzo , mozda mi ne salju jer sam sa laptop-a poslao zahtev (a masina nije nista posebno)...

Nabavio sam kljuc :bottle::bottle::party: Nadam se da ovde mogu da pitam ako mi nesto ne bude bilo jasno :)))))))

naravno da mozes :)
I ja sam pocetnik, igram malo casual, skupljam karte :D trenutno sam lvl 14 sa mage-om i imam 340golda.

Da li da stekam gold za arenu (procitao sam da je bolje igrati arenu za 150g nego uzimati boostere za 100g)

uvek u arenu, posto i ako izgubis tri partije odmah dobices booster, za 7 pobeda ide booster i 150g dust i zlatna karta, tako da se ne isplati kupovati boostere za gold.

Kako sherujem dek sa vama da mozete da mi kazete sta ne valja i na sta treba da obratim paznju ? Ucenje osnovnih stvari u pravljenju deka mi se cini kao jedna od osnovnih stvari koje pocetnik treba da savlada sto pre.

http://www.hearthpwn.com/decks/24303-stevanix-private

Ovo je prvi dek koji sam sastavio posle testiranja u 10tak meceva .

Po nekom mom pocetnickom rezonu dek ima jak late game i dobre board control spelove protiv protivnika koji koji imaju puno miniona u steku , slaba strana je early game u kome moram da istrpim dosta stete u lice jer stek nema early sustain.

Voleo bih da neko pogleda dek da ga analizira i da mi ukaze na greske i naravno da mi da predloge kako da ga poboljsam . Nisam hteo da prepisujem tudje dekove vec sam hteo na pocetku da probam nesto sam da napravim .

Blizardov nerf cekic pred open betu http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9256676481?page=1#1

Zadnjih 50tak partija igram samo aggro warlocka i ulozio sam dosta dust-a u (400dasta je dosta za pocetnika) dek jer mi prija igra sa njim i sad mi je zao sto ce aggro warlock biti tezi za igru . Aggro vs Hunter je do sada bila trka ko ce prvi da zavrsi a sada sa bafom hounda i nerfom impa 2 mana cost Unleash the Hounds’ cini mi se kompletno gasi aggro dek.

Sa pyroblastom uradjeno isto kao i sa mind controlom (izuzetno jak spell ali sem njega nista drugo u tom turnu ne mozes igrati).

Novice engenier nerf za koji se dosta ljudi buni , ovaj covek je na reditu dao interesantan pogled zasto je nerf dobar http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1v4key/why_the_novice_engineer_nerf_is_good_for_the_game/

Warsong Commander - no brain nerf , otk warrior suvise jak

Defender of argus - vecina control dekova ima ovu kartu sto blizardu ne ide u prilog jer ne zele da se pojedine karte ustale u dekove jer onda nemaju profit valjda...

Mnogo nerfova je palo i cini mi se da blizzard kasni za metom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno