Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Dobio sam ja zlatnog maligosa i 2 epika jednom a drugi put harisona i dwinga. Harison i dwing odmah pod dust otisli :D

meni nekako zao da unistavam legendary carte :S:
I onako igram uglavnom samo arenu, vrlo slabo ranked, pa mi ne trebaju specificne karte da sastavljam deck.
Voleo bih vremenom da skupim sve karte, ne znam koliko ja to realno.. Ako nista drugo, interesantno je :)

Ma ja sam unishtio Malygosa, Leeroya i Nozdormu-a, *** trebale mi neki mid tier karte za shamana pa sam morao. A sve karte skupiti je stvarno teshko, kontam i nemoguce.

Unistio si liroja koji se mesa uz sve dekove :D

Toliko priča o legendary kartama... K'o da ih dobijate svakodnevno. Čak i u Areni ih ne viđam. :d

Inače, bacih pogled na stream neke devojke, kada ono... Nešto preko 11000 zlatnika. How the... ? :zgran:

pa ako si dobar u areni sve ide glatko. Stalno dobijas dosta zlata i nove karte, a i dust nije za bacanje.. Malo malo pa mozes da kraftujes neku epic kartu od 400. Legendary su 1600

ali to su ljudi koji igraju svaki dan, po 5-6sati minimum, cesto i dosta vise, i to vec jako dugo. Ne znam kada je krenula beta, verovatno ima pola godine..

Da, razume se... Al' opet, 11000.

Ovaj, da li je neko imao više?

par puta kad sam bacio pogled na Moldranov strim, imao je preko 12k :)

Toliko priča o legendary kartama... K'o da ih dobijate svakodnevno. Čak i u Areni ih ne viđam. :d

Inače, bacih pogled na stream neke devojke, kada ono... Nešto preko 11000 zlatnika. How the... ? :zgran:

To je hafu ona ima hearthstone jos od pocetka i samo igra arenu po celi bogovetni dan svaki dan tako da nemoj da te to brine :D

jedno kratko pitanje.. posto mi je na btnet-u ostalo nekih 37e od d3 ... zasto ja ne mogu da kupim kate sa tim novcem? mislim.. wtf ?

Ne vidim razlog da ne moze da se koriste pare u svim igrama, ako su vezane za Battle.net nalog...

pa ja koliko se secam danas sam hteo da uzmem cisto iz zezanja za valjda 15$ i nije nesto htelo :mad:

pa nema greske samo kao spremi se jer su ovo kao prave pare..

Poslednja izmena:
hmm, mozda igras HS na US serveru, ako ti nudi da kupis u dolarima, ne znam sta drugo :)

videcu sada kada dodjem sa posla.. ali svejedno kada se ulogujem u US blizz sajt, umesto eura stoji ista kolicina dolara... sto ne bi trebalo da ima veze sa vezom lol jer 40eura nije 40 dolara...

Nažalost, posle stotinu odigranih mečeva, zaključak je da je igra u velikoj meri 'pay to win'. Teško je sastaviti špil od basic, common i po kojih rare karata koji se može nositi sa teškašima koji obiluju epic i legendary kartama. Srećom, The Arena popravlja utisak, premda ni tu baš nemam sreće... :S:

evo da se pohvalim da i ja krenuh da igram od skoro :)
e sad, par pitanja, dobijam li nesto kad pobedim one expert heroje u practice-u? (msm, ima li ikakvog smisla igrati tamo?)
i da li da jurim da skupim 10-i nivo sa svima, ili da guram par njih sa kojima mi dobro ide?

(i da, ima li danas jos neko problema sa igranjem? vidim pun forum njihov ljudi kukaju da ne mogu da udju u igru...)

Nažalost, posle stotinu odigranih mečeva, zaključak je da je igra u velikoj meri 'pay to win'. Teško je sastaviti špil od basic, common i po kojih rare karata koji se može nositi sa teškašima koji obiluju epic i legendary kartama. Srećom, The Arena popravlja utisak, premda ni tu baš nemam sreće... :S:

ako neces da placas karte moras da farmas arenu.
vezbaj, odigraj jedno 100-tinak arena i napunices kolekciju kartama.

Treba ovo igrati bar 2 meseca, svaki dan po malo (daily quest, 1-2 arene, i malo ranked) da bi doneo ozbiljniji zakljucak.

a zamisli koliko bi igra bila glupa da su deckovi sastavljeni od obicnih karata ravnopravni sa onima koji sadrze legendary i epic karte.

Uzivajte, sada je igra najzabavnija. Svaki put kada zavrsite arenu i otpakujete booster nadate se nekoj dobroj karti :)
Za pola godine ce vecina ljudi imati 90% karata i igra ce postati dosadna.

Vec sada ima ljudi koji imaju sve karte, i nemaju vise motiva da igraju :
http://oi39.tinypic.com/b6vw92.jpg

Poslednja izmena:
evo da se pohvalim da i ja krenuh da igram od skoro :)
e sad, par pitanja, dobijam li nesto kad pobedim one expert heroje u practice-u? (msm, ima li ikakvog smisla igrati tamo?)
i da li da jurim da skupim 10-i nivo sa svima, ili da guram par njih sa kojima mi dobro ide?

(i da, ima li danas jos neko problema sa igranjem? vidim pun forum njihov ljudi kukaju da ne mogu da udju u igru...)

i juce i danas serveri zezaju. I u HS i u D3.
ako ne mozes da udjes, sacekaj par minuta pa probaj ponovo.

Za pocetak igraj sa svim herojima po malo.
Dodji do lvl10 sa svakim herojem, to ti je 100zlata.
Takodje, kada pobedis svakog AI heroja na expert, to ti je jos 100zlata.
U principu, igraj par dana dok ne steknes neku rutinu i upoznas se sa kartama, pre nego sto krenes sa arenom, koja je glavni deo za f2p igrace.

Nećeš verovati kakve ja karte dobijam na odabir tokom draft faze. :d Kako god okreneš, ne izvlačim više od 50 zlatnika u proseku po pokušaju. Tako da, ne mogu često igrati. Al' dobro, videćemo...

Da, pogledaj OVDE listu quest-ova.

Ne, sve je u redu.

pazario karte sve je proslo ok nesto se bilo izbagovalo.. uzeo nekih 15 pack-ova cisto fore radi...

e sada.. da li postoji neka smernica sto se kraftovanja tice.. mislim imam par legend karata i epic takodje pa ne znam koliko se isplati raditi to i kako to funkcionise uopste?

naravno da nisam davao svoje pare nego sto je ostalo na bnet acc-u od prodaje itema iz D3.. ( sto nije lose da se i do kraja februara rasproda sto vise zbog gasenja : )

nemoj nista da kraftujes i disenchantujes sada.
prvo se izigraj, nauci sve heroje i karte..
Tek ako budes ozbiljnije igrao i recimo hoces da napravis odredjeni deck, onda ces da unistavas karte koje ti ne trebaju i pravis one sto zelis :)

ps. dobih i Malygosa sada :D
moglo bi da me us3re pa da dobijem i neku legendary kartu koja valja lol

Poslednja izmena:
Malygos je superiška, makar meni kao Mage igraču. Kontrolišeš rani deo partije pa ispržiš protivnika. :)

Rank deset sam sa dekom koji nema ni 1 legendari/epik...

mozes da napravis common/rare hunter i priest deck koji mogu do ranka 8-9 da dodju bez problema, tako da to tvoje pay to win bas i ne pije vodu ;)

Ma bre, igrica je super, sta se raspravljate da li jeste p2w ili ne... Nije! Jednostavno ne mora da se plati da bi se otkljucalo nesto i nikako drugacije ne moze da se dodje do toga (rl pare samo pomazu kao i u svakoj drugoj igri u kojoj su ukljucene, ali nisu garant za dalji uspeh) i ne moze se bas odredjena karta kupiti pravim novcem.

Igras po ceo dan ako hoces, rokas arene sa po 10-12 pobeda, pa da vidis kako ce brzo da se skupe goldi, dust, karte, rankovi... Zato dosta s tim, ajde podelite kakve deckove imate npr. ili nesto korisno sto se tice igre :)

Poslednja izmena:
Naravno da se moze odredjena karta kupiti novcem, pa upravo je onaj lik sto je raznosio sendvice na twitch.tv-u potrosio para za 80 packova, disenchantovao 90% stvari i napravio Warrior/Druid deckove sa kojima je stizao do Legendary.

mozes da napravis common/rare hunter i priest deck koji mogu do ranka 8-9 da dodju bez problema, tako da to tvoje pay to win bas i ne pije vodu ;)

Koji su to špilovi? Verovatno 'Unleash the Hounds / Hyena Scavenger' bazirani Hunter, a Priest? Hajde, dođeš do osmog rank-a, i šta dalje?

Možda sam se loše izrazio rekavši da je igra 'P2W'... Pay to win more easily / often je približnije, al' kako god.

Poslednja izmena:
Vrh Dno