Toliko priča o legendary kartama... K'o da ih dobijate svakodnevno. Čak i u Areni ih ne viđam. :d
Inače, bacih pogled na stream neke devojke, kada ono... Nešto preko 11000 zlatnika. How the... ? :zgran:
jedno kratko pitanje.. posto mi je na btnet-u ostalo nekih 37e od d3 ... zasto ja ne mogu da kupim kate sa tim novcem? mislim.. wtf ?
Nažalost, posle stotinu odigranih mečeva, zaključak je da je igra u velikoj meri 'pay to win'. Teško je sastaviti špil od basic, common i po kojih rare karata koji se može nositi sa teškašima koji obiluju epic i legendary kartama. Srećom, The Arena popravlja utisak, premda ni tu baš nemam sreće... :S:
evo da se pohvalim da i ja krenuh da igram od skoro
e sad, par pitanja, dobijam li nesto kad pobedim one expert heroje u practice-u? (msm, ima li ikakvog smisla igrati tamo?)
i da li da jurim da skupim 10-i nivo sa svima, ili da guram par njih sa kojima mi dobro ide?
(i da, ima li danas jos neko problema sa igranjem? vidim pun forum njihov ljudi kukaju da ne mogu da udju u igru...)
e sad, par pitanja, dobijam li nesto kad pobedim one expert heroje u practice-u? (msm, ima li ikakvog smisla igrati tamo?)
i da li da jurim da skupim 10-i nivo sa svima, ili da guram par njih sa kojima mi dobro ide?
(i da, ima li danas jos neko problema sa igranjem? vidim pun forum njihov ljudi kukaju da ne mogu da udju u igru...)
Nažalost, posle stotinu odigranih mečeva, zaključak je da je igra u velikoj meri 'pay to win'. Teško je sastaviti špil od basic, common i po kojih rare karata koji se može nositi sa teškašima koji obiluju epic i legendary kartama. Srećom, The Arena popravlja utisak, premda ni tu baš nemam sreće... :S:
mozes da napravis common/rare hunter i priest deck koji mogu do ranka 8-9 da dodju bez problema, tako da to tvoje pay to win bas i ne pije vodu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari