Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Jel to pocela open beta?Pojavila mi se danas igra na battle.net-u!

nije, i dalje je closed, ali si upao :)
Igra je sjajna !

Pa jel moguce da sam i ja negde upao bez da lajkujem,trejdujem ili nesto drugo!Odlicno,skida se,pa da se proba!

Ko igra na eu moze da me doda stevanix#1651

lol vrh :D

plagijat naravno :)
Ali dosta su ispred Blizza, koji tek treba da izbaci igru za tablete i telefone.

Meni samo nije jasno zasto ima onoliko grafickih bagova, posle poslednjeg patcha ih je jos vise. Pa onolike igrice sa svetovima su mogli da naprave a ne mogu ovu smejuriju da ispeglaju. Kapiram da mali tim radi na razvoju HS-a al opet...

Windowed umesto Fullscreen sprecava dosta tih bagova, posto je meni uglavnom od alt-tabovanja sizila grafika.

I igram u Windowed, da, smanjuje broj bagova, istina. :)

Pa hearthstone radi maleni tim u okviru blizzarda .

Jel moze neko da ostavi link odakle mogu da downloadujem igru?

battle.net?

skida se preko battle.net naloga

Sa kim ovde ustvari igras,sa AI-em ili sa pravim ljudima?Kakva je razlika izmedju Arene i Play moda?

practice ti je protiv AI, play i arena protiv ljudi.

Casual i ranked igras sa svojim deckovima, arenu igras sa kartama koje ti rng da :) Ponudi ti 3 karte, izaberes jednu, i tako dok ne sastavis 30 karata.

Ponudi ti 3 karte, izaberes jednu, i tako dok ne sastavis 30 karata
A tih 30 karata koje izaberem su mi za svaku klasu(pa sta mi zapadne) ili mogu da biram kakve ce mi karte izbacivati u zavisnosti sa kojom klasom igram?
play i arena protiv ljudi
o pa fino onda,nisam bas toliki noob koliko sam mislio!Danasnji skor 2 pobedio,5 izgubio!:D

Poslednja izmena:
A tih 30 karata koje izaberem su mi za svaku klasu(pa sta mi zapadne) ili mogu da biram kakve ce mi karte izbacivati u zavisnosti sa kojom klasom igram?

prvo ti ponudi 3 klase, izaberes jednu. Onda sastavis deck i igras :) kad izgubis tri puta kraj.
Svaka arena je 150golda, prva je za dz

Hvala,to je ono sto me je najvise interesovalo!

Krenula je open beta !

Pokušao se logovati, ne znam šifru, radi sad na resetovanju, krenuo skidati i sad žurim na posao, valjda neću kasniti, a uveče kad se vratim lagano uživanje...

I tako, open beta krenula, lepo samo što je za NA only...

Poslednja izmena:
Nisu pustili evropu jos , ocekuku ovih dana.

Pustili su open betu i u Evropi.

Vrh Dno