ja povrati sve "pare" i cak i zaradi nesto ..prvo prodam na 6200 pa kupim na 5300 ..pa prodam malopre na 6800
Da, to mi pade na pamet, jer sam čini mi se baš zbog tvog post-a negde i obratio pažnju na BC i tako se ponašao - ti ili neko, si rekao da ga uzmemo, da se penje (beše tad negde na 5 ili 7,5k)...
EDIT: A ova igranka 60-90k služi većima i iskusnijima da se dopune... Ko zna posao. Ja sam ućario par novčića više.
ja sam mozda dosadan sa blackcoinpool-omal stacu kad citam sta pisete a meni ***** ne radi kako treba.
Naime imam 2 riga i kopam sa desktopa,podesio sam sve 3 masine da kopaju na blackcoinpoolu i trebao bi imati oko 3mh/s. Medjutim pool mi prikazuje 0.7mh/s a to je otprilike taj slabiji rig, a onaj jaci od 2.1mh/s i moj desktop ne vidim u "Current hashrate". U cemu moze biti fora?? Na sve 3 masine je stavljena ista adresa iz novcanika i isti pasword (tako sam bar skontao da treba). Da li je neko imao slican problem, ili neko ima resenje za moje muke?
Ta otimačina je dovoljan pokazatelj koliko se veruje u njegov skok i svi bi da se omaste.
Ja sam ko što rekoh naseo sinoć na fore i stadoh posle druge greške. Ne snalazim se u tim finesama, jer te fore sa igrom živaca i cimanjem cene koje sam sinoć video nisam ni znao da postoje, a kamoli da neko to tako spretno i brzo može izvesti. Kao da je uigrani plaćenički tim sa druge strane!
Jel to to sto se tice bc-a?Sad mozemo da se vratimo starom dobrom ltc-u!
pao je u jednom momentu na 27500 i ocas posla je vracen na 48000(oko 10 minuta)
uspeo sam da uvatim deo.. sa 32k na 46k.. nije lose..
sad smirivanje.. pa ponovo
za ova dva dana - saldo +350%![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari