Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

ja povrati sve "pare" i cak i zaradi nesto ..prvo prodam na 6200 pa kupim na 5300 ..pa prodam malopre na 6800

Dobar si. Ja sam pukao par novčića... Nešto što sam zaradio ranije, naravno, u oscilacijama sam izgubio... Čupavo!

Ali sta sad,da li kupiti novcice po ovoj ceni i otici na spavanje ili ostati u btc,pa sutra trgovati?

Mislim da sam to bio ja :p
Pazite se sa tradingom. Mnogo divlja, masa ljudi je ostala bez para, posto su igrali na to da ce ici gore pa dole, a ono probilo sve granice. Tako da, ako mislite da drzite, ne trejdujte sa svim novcem, maks 50%
Da, to mi pade na pamet, jer sam čini mi se baš zbog tvog post-a negde i obratio pažnju na BC i tako se ponašao - ti ili neko, si rekao da ga uzmemo, da se penje (beše tad negde na 5 ili 7,5k)...

EDIT: A ova igranka 60-90k služi većima i iskusnijima da se dopune... Ko zna posao. Ja sam ućario par novčića više.

Džaba meni moj savet kad ga nisam poslušao i izgubio zaradubi još malo... Hteo sam da budem "veliki" pa da se igram u onim oscilacijama... Kad ono, po ušima.

Pročitao sam tvoj članak i vidim da i ti imaš "lepo mišljenje" o BC priči? A i u njoj si pa sa prve linije možeš da izveštavaš. Ali nama treba insajder da se obogatimo. :D

Poslednja izmena:
Trenutno raj za trejdovanje.. Samo pratis ponasanje punisa..kad stavljaju i skidaju sell wallove

Nisam mogao da spavam. Ustao sam jutros u 5 vidio da mi je prosao mali buy odrer na 55 i izasao na 71. Sad cekam da vidim ide li ovo jos dole ili ce ubrzo opet gore.

trenutno nece ispod 5000 ...ja vec nekoliko puta u roku od sat vremena kupim na 53 prodam na 56-7

edit..izgleda da sam ga ureko..ode ispod 5

Poslednja izmena:
ja sam mozda dosadan sa blackcoinpool-om :) al stacu kad citam sta pisete a meni ***** ne radi kako treba.
Naime imam 2 riga i kopam sa desktopa,podesio sam sve 3 masine da kopaju na blackcoinpoolu i trebao bi imati oko 3mh/s. Medjutim pool mi prikazuje 0.7mh/s a to je otprilike taj slabiji rig, a onaj jaci od 2.1mh/s i moj desktop ne vidim u "Current hashrate". U cemu moze biti fora?? Na sve 3 masine je stavljena ista adresa iz novcanika i isti pasword (tako sam bar skontao da treba). Da li je neko imao slican problem, ili neko ima resenje za moje muke?

LAST PRICE
0.00027500

Koje otimanje novčića...

ja sam mozda dosadan sa blackcoinpool-om :) al stacu kad citam sta pisete a meni ***** ne radi kako treba.
Naime imam 2 riga i kopam sa desktopa,podesio sam sve 3 masine da kopaju na blackcoinpoolu i trebao bi imati oko 3mh/s. Medjutim pool mi prikazuje 0.7mh/s a to je otprilike taj slabiji rig, a onaj jaci od 2.1mh/s i moj desktop ne vidim u "Current hashrate". U cemu moze biti fora?? Na sve 3 masine je stavljena ista adresa iz novcanika i isti pasword (tako sam bar skontao da treba). Da li je neko imao slican problem, ili neko ima resenje za moje muke?

pisi im na irc-u

Ta otimačina je dovoljan pokazatelj koliko se veruje u njegov skok i svi bi da se omaste.
Ja sam ko što rekoh naseo sinoć na fore i stadoh posle druge greške. Ne snalazim se u tim finesama, jer te fore sa igrom živaca i cimanjem cene koje sam sinoć video nisam ni znao da postoje, a kamoli da neko to tako spretno i brzo može izvesti. Kao da je uigrani plaćenički tim sa druge strane!

pao je u jednom momentu na 27500 i ocas posla je vracen na 48000(oko 10 minuta)

Ta otimačina je dovoljan pokazatelj koliko se veruje u njegov skok i svi bi da se omaste.
Ja sam ko što rekoh naseo sinoć na fore i stadoh posle druge greške. Ne snalazim se u tim finesama, jer te fore sa igrom živaca i cimanjem cene koje sam sinoć video nisam ni znao da postoje, a kamoli da neko to tako spretno i brzo može izvesti. Kao da je uigrani plaćenički tim sa druge strane!

api i botovi... svako se je makar jednom opeko da bi izucio zanat... sta da se radi, ide se dalje i kupuje bc :)

Prebrzo se dešava sve i mnogi sada debelo plaćaju danak neiskustvu.

Jel to to sto se tice bc-a?Sad mozemo da se vratimo starom dobrom ltc-u!

@brajon
Pretpostavljao sam, ali nije bilo nikog da ga pitam šta i kako... A i ne bi mi vredelo, jer su pomerali cenu gore-dole kao kada "pecaš" na varalicu i trzaš štapom. Naročito me nervirao neki lik tj. bot, ali tad sam već bio iskusniji (čitaj dobio po repu :D ), koji je postavljeni sell wall grickao sa po 0.14037441, ako sam dobro zapamtio i tako ložio masu i nervirao - iživljavanje. Bio je provaljen posle takva dva "sintetička zbunjujuća buy-buy-buy" te je nadalje samo nervirao... Prokleta mašinerija!

Jel to to sto se tice bc-a?Sad mozemo da se vratimo starom dobrom ltc-u!

Ma kakvi tek je krenulo nisu uspjeli probit barijeru od 100k iz prvog pokusaja, nije ni Sergej Bubka preskoci 6 metara iz prve naskako se on :p, sad je otimacina novcica od plasljivi ljudi, a kad se to zavrsi ide se preko 100k.

konacno da i ja skupim hrabrosti i krenem raditi ordere. sinoc od 23:00 samo gledam kako lete orderi na mintpalu i ta moja hrabrost tj. kukavicluk me poprilicno kostao. napravim sell order na 91000 sa 290 BC i onda kolebanje....i umjesto 290 komada ja prodam 40 i kad sam vidio sta sam uradio tj. da sam mogao super proci jer je taman cjena krenula dole, odlucio sam cekati opet priliku na +90000koje vise nije bilo. onda krenula i u meni panika i strah, postavim sell order pa ga skinem pa tako ne znam ni ja koliko puta i koliko mi je prilika proslo do jutros kad sam odlucio da moram biti odlucan i tako je i bilo. Zacrtam jednu cjenu i odma sell order pa zatim zacrtam cjenu za buy order. Pustio sam 100 komada u igru i kroz sat vremena, malo i vise podigao na oko 300. Ovo su moji prvi orderi na berzi od kad sam krenuo kopati i jedino sta mi je pomoglo da budem odlucan je ono sto stariji rudari cesto spomenu, nesto na fazon "ne kockaj se sa vise nego sto mislis da smijes izgubiti" tako nesto :) odlucio sam da sa 100 udjem u igru i da se sa tih 100 mogu pozdraviti u slucaju da padnem. Naravno..jos puno hrabrosti i iskustva moram skupiti da bih bio pravi lisac na berzi :) ali ovom prilikom bih se zahvalio iskusnijim rudarima koji nas uce, savjetuju i iz koji nam iz dana u dan daju nove lekcije i savjete iz svijeta kripto valuta. Nadam se da ce doci trenutak kad cemo i mi mladji rudari moci i vama pomoci :)

Edit: nije bas za sat vremena :) vrijeme puno brze prolazi u realnom svijetu nego na berzi :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno