kako god poenta je da se ne zalecete i da ne slusate ribolovacke price nekih kolega tipa (kakvu sam ribetinu uhvatio oko joj je bilo kao saka)
naravno, svako neka procenjuje za sebe.. a da se moze zaraditi moze.. samo oprezno i strpljivo
kako god poenta je da se ne zalecete i da ne slusate ribolovacke price nekih kolega tipa (kakvu sam ribetinu uhvatio oko joj je bilo kao saka)
Mislim da treba ovu pricu da sto pre zaboravite...BC je posluzio svrsi...
Elaboriraj...
Verujem da si svestan da ovde gomila ljudi ima brdo uloženo u ovaj coin te da unosiš paniku gde ne treba? Nadam se da imaš nekakvu argumentaciju.
Ukoliko je samo osećaj u pitanju onda je možda bolje da mišljenje zadržiš za sebe... blackcoin je pomerio granice u ovom biznisu i to će ostati tako kako god da ide dalje.
Slazem se sa covekom ..
Nemoguce je da jedan novcic koji je kopan 7 dana uspe na duzi rok pogotovo zato sto je kolicina koja se dobije na multipoolovima je smesna...
- Dakle
1. Niko ga vise nece 'kopati'. (ili barem jako mali broj ljudi ce to raditi)
2. Onaj ko bude ulagao u njega ce samo cekati da se sto pre istrese (Samim tim niko nece cuvati ovaj novcic na duzi rok).. (kao sto se desilo zadnjih par dana )..
3. gledao sam kako je doslo do panic SELL-a sinoc na mint-u svi satro kupuju pricaju "kako je do jaja", a sa druge strane svi imaju spreman miss na 'SELL' cim cena krece da pada -> dakle ljude taj novcic ni malo ne zanima
@omnik i svi ostali koji su kopali ovaj novicic toliko dugo vremena, citavig 7 dana (i bili toliko ljubazni da podelite sa ostalim ljudima na vreme ) .
Imali ste priliku da se istresete i da uzmete 1500$ za 7 dana kopanja jednom 280x...
Dok ima onih koji su hteli da toj cifri dodaju jos jednu/dve nule. I Ocigledno im nije poslo od ruke..
Ja sam uspeo zaraditi 70% od ulozenog pa sam ponovo se igrao na kraju sam izasao sa 9.2LTC (a usao sa 7.4LTC-a ...).. Mislim da je to to ..
Treba svakako pratiti ovaj novcic i cekati, ali Voz je prosao i sada cekamo sledeci (ako ga bude).
Ne treba mu osecaj da bi video da ce cena pasti,dovoljno je iskustvo. Ocigledno je da je ovo sa bc-om klasika kao sa svakim drugim p&d. Svakom velikom pump-u sledi veliki dump. (primer su ti u skorije vreme max i vert) Ja sam se opekao na MAX-u, malo sam nesto zaradio na ovom BC-u i to je to. A ti ocigledno ne ucis na greskama,seti se sta je bilo na max-u i da je vecina pukla tada verujuci da ce biti ponovo mega pump-a, pa smo kupovali po cenama 0.002,0.0009,0.0005 itd. ali na kraju smo ga svi ispusili,tako ce verovatno biti i sa ovim. (da ne kazem sigurno) Vidim da je dzoni zaradio 1.5 btc,super sta ce bolje ~750$ za dan,neki rade 3 meseca za to. Ne kazem da se treba time zadovoljiti,ali je sasvim dovoljno. Problem je kad coveku zine dupe,pa onda fantazira sta bi bilo kad bi bilo.Elaboriraj...
Verujem da si svestan da ovde gomila ljudi ima brdo uloženo u ovaj coin te da unosiš paniku gde ne treba? Nadam se da imaš nekakvu argumentaciju.
Ukoliko je samo osećaj u pitanju onda je možda bolje da mišljenje zadržiš za sebe... blackcoin je pomerio granice u ovom biznisu i to će ostati tako kako god da ide dalje.
Ne treba mu osecaj da bi video da ce cena pasti,dovoljno je iskustvo. Ocigledno je da je ovo sa bc-om klasika kao sa svakim drugim p&d. Svakom velikom pump-u sledi veliki dump. (primer su ti u skorije vreme max i vert) Ja sam se opekao na MAX-u, malo sam nesto zaradio na ovom BC-u i to je to. A ti ocigledno ne ucis na greskama,seti se sta je bilo na max-u i da je vecina pukla tada verujuci da ce biti ponovo mega pump-a, pa smo kupovali po cenama 0.002,0.0009,0.0005 itd. ali na kraju smo ga svi ispusili,tako ce verovatno biti i sa ovim. (da ne kazem sigurno) Vidim da je dzoni zaradio 1.5 btc,super sta ce bolje ~750$ za dan,neki rade 3 meseca za to. Ne kazem da se treba time zadovoljiti,ali je sasvim dovoljno. Problem je kad coveku zine dupe,pa onda fantazira sta bi bilo kad bi bilo.
Da da strasaaan rast kad bu se zezali a inace kada ltc i btc rastu onda druga liga pada
Zato je otvoren http://forum.benchmark.rs/showthread.php?325857-Benchmark-kriptovalute-IRC-kanal ali lakše je ovde zagadjivati teme nego konektovati se na IRC![]()
Najgore od svega je sto je na sve te kvaziargumente protiv blackcoina davno odgovoreno na btctalku, tako da je jasno da ovde nikakve "konstruktivne rasprave" nema, samo fud i trolovanje.
Na ovom topicu vise nego i na jednom drugom vazi pravilo-ignore opcija je majka.
da ali vecina misli da su oni ti koji drze violinu![]()
prodao sam sve na 38K ..sad navijam da padne daopet kupim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari