Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Mislim da treba ovu pricu da sto pre zaboravite...BC je posluzio svrsi...

Elaboriraj...
Verujem da si svestan da ovde gomila ljudi ima brdo uloženo u ovaj coin te da unosiš paniku gde ne treba? Nadam se da imaš nekakvu argumentaciju.

Ukoliko je samo osećaj u pitanju onda je možda bolje da mišljenje zadržiš za sebe... blackcoin je pomerio granice u ovom biznisu i to će ostati tako kako god da ide dalje.

Poslednja izmena:
Mislim da treba ovu pricu da sto pre zaboravite...BC je posluzio svrsi...

Slazem se sa covekom ..

Nemoguce je da jedan novcic koji je kopan 7 dana uspe na duzi rok pogotovo zato sto je kolicina koja se dobije na multipoolovima je smesna...

- Dakle

1. Niko ga vise nece 'kopati'. (ili barem jako mali broj ljudi ce to raditi)

2. Onaj ko bude ulagao u njega ce samo cekati da se sto pre istrese (Samim tim niko nece cuvati ovaj novcic na duzi rok).. (kao sto se desilo zadnjih par dana )..

3. gledao sam kako je doslo do panic SELL-a sinoc na mint-u svi satro kupuju pricaju "kako je do jaja", a sa druge strane svi imaju spreman miss na 'SELL' cim cena krece da pada -> dakle ljude taj novcic ni malo ne zanima
Elaboriraj...
Verujem da si svestan da ovde gomila ljudi ima brdo uloženo u ovaj coin te da unosiš paniku gde ne treba? Nadam se da imaš nekakvu argumentaciju.

Ukoliko je samo osećaj u pitanju onda je možda bolje da mišljenje zadržiš za sebe... blackcoin je pomerio granice u ovom biznisu i to će ostati tako kako god da ide dalje.

@omnik i svi ostali koji su kopali ovaj novicic toliko dugo vremena, citavig 7 dana (i bili toliko ljubazni da podelite sa ostalim ljudima na vreme ) .

Imali ste priliku da se istresete i da uzmete 1500$ za 7 dana kopanja jednom 280x...

Dok ima onih koji su hteli da toj cifri dodaju jos jednu/dve nule. I Ocigledno im nije poslo od ruke..

Ja sam uspeo zaraditi 70% od ulozenog pa sam ponovo se igrao na kraju sam izasao sa 9.2LTC (a usao sa 7.4LTC-a ...).. Mislim da je to to ..

Treba svakako pratiti ovaj novcic i cekati, ali Voz je prosao i sada cekamo sledeci (ako ga bude).

Slazem se sa covekom ..

Nemoguce je da jedan novcic koji je kopan 7 dana uspe na duzi rok pogotovo zato sto je kolicina koja se dobije na multipoolovima je smesna...

- Dakle

1. Niko ga vise nece 'kopati'. (ili barem jako mali broj ljudi ce to raditi)

2. Onaj ko bude ulagao u njega ce samo cekati da se sto pre istrese (Samim tim niko nece cuvati ovaj novcic na duzi rok).. (kao sto se desilo zadnjih par dana )..

3. gledao sam kako je doslo do panic SELL-a sinoc na mint-u svi satro kupuju pricaju "kako je do jaja", a sa druge strane svi imaju spreman miss na 'SELL' cim cena krece da pada -> dakle ljude taj novcic ni malo ne zanima

@omnik i svi ostali koji su kopali ovaj novicic toliko dugo vremena, citavig 7 dana (i bili toliko ljubazni da podelite sa ostalim ljudima na vreme ) .

Imali ste priliku da se istresete i da uzmete 1500$ za 7 dana kopanja jednom 280x...

Dok ima onih koji su hteli da toj cifri dodaju jos jednu/dve nule. I Ocigledno im nije poslo od ruke..

Ja sam uspeo zaraditi 70% od ulozenog pa sam ponovo se igrao na kraju sam izasao sa 9.2LTC (a usao sa 7.4LTC-a ...).. Mislim da je to to ..

Treba svakako pratiti ovaj novcic i cekati, ali Voz je prosao i sada cekamo sledeci (ako ga bude).

100% se slazem.
i za temu, migli se ranije da postavite :D

svi sve znate a niko nista nije pogodio za bc.. alal vera

Svaka mu čast! Čovek koncizan i na jednostavan način elokventan. Šta god da bude na kraju balade, ne žalim...

Zajednice zagađuju klinci, trolovi i labilni - tu se slažem u celosti sa njime, a i da čine novčić snažnim sa svojom "verom" u njega.

Elaboriraj...

Ne treba mu osecaj da bi video da ce cena pasti,dovoljno je iskustvo. Ocigledno je da je ovo sa bc-om klasika kao sa svakim drugim p&d. Svakom velikom pump-u sledi veliki dump. (primer su ti u skorije vreme max i vert) Ja sam se opekao na MAX-u, malo sam nesto zaradio na ovom BC-u i to je to. A ti ocigledno ne ucis na greskama,seti se sta je bilo na max-u i da je vecina pukla tada verujuci da ce biti ponovo mega pump-a, pa smo kupovali po cenama 0.002,0.0009,0.0005 itd. ali na kraju smo ga svi ispusili,tako ce verovatno biti i sa ovim. (da ne kazem sigurno) Vidim da je dzoni zaradio 1.5 btc,super sta ce bolje ~750$ za dan,neki rade 3 meseca za to. Ne kazem da se treba time zadovoljiti,ali je sasvim dovoljno. Problem je kad coveku zine dupe,pa onda fantazira sta bi bilo kad bi bilo.

Da da strasaaan rast kad bu se zezali a inace kada ltc i btc rastu onda druga liga pada

Ne treba mu osecaj da bi video da ce cena pasti,dovoljno je iskustvo. Ocigledno je da je ovo sa bc-om klasika kao sa svakim drugim p&d. Svakom velikom pump-u sledi veliki dump. (primer su ti u skorije vreme max i vert) Ja sam se opekao na MAX-u, malo sam nesto zaradio na ovom BC-u i to je to. A ti ocigledno ne ucis na greskama,seti se sta je bilo na max-u i da je vecina pukla tada verujuci da ce biti ponovo mega pump-a, pa smo kupovali po cenama 0.002,0.0009,0.0005 itd. ali na kraju smo ga svi ispusili,tako ce verovatno biti i sa ovim. (da ne kazem sigurno) Vidim da je dzoni zaradio 1.5 btc,super sta ce bolje ~750$ za dan,neki rade 3 meseca za to. Ne kazem da se treba time zadovoljiti,ali je sasvim dovoljno. Problem je kad coveku zine dupe,pa onda fantazira sta bi bilo kad bi bilo.

Pogrešno si skapirao moj post.
Nije problem da se iznese misljenje kakvo god samo dok postoji argumentacija iza... samo u tom slucaju cemo imati kvalitetnu raspravu.

Ps. Ja sam sasvim solidno prosao na blackcoinu iako sam relativno ksno uleteo u pricu. Uvek sam isao logikom ulazi samo ono sto si spreman da izgubis, a kad napravim plus igram se samo sa tim delom. Ostaje cinjenica da sam ocekivao bolje da prodjemo ali i ovo je sjajno.

Najgore od svega je sto je na sve te kvaziargumente protiv blackcoina davno odgovoreno na btctalku, tako da je jasno da ovde nikakve "konstruktivne rasprave" nema, samo fud i trolovanje.

Na ovom topicu vise nego i na jednom drugom vazi pravilo-ignore opcija je majka.

Argumentacija je sledeca. Kao i 100x vidjeno do sad, svaki ekstremni rast je nesto sto ne moze dugo trajati. Mislim da je rast sa 9000 na 95000 za 7 dana ekstreman. Ne znaci da se nece vracati jos par puta, ali onog trenutka kada mala grupa podeli svoje novcice velikoj grupi, taj novcic vise nema mogucnost manipulacije, a velika grupa ne moze nikad biti tako slozna kao mala. Lakse je da 4 coveka sa 10% ukupnog broja napumpaju novcic nego da 1000 ljudi sa 30% vrednosti to isto urade. A upravo se to desilo-preraspodela novcica. Nadam se da ste svi bili uspesni. BC kao prvi POS coin (bez POW) bi nam mozda mogao pokazati nesto novo, ali mislim da je ovo kraj ovog voza. Sledeci mozda dodje uskoro a mozda nikad. U svakom slucaju, ja bih bio daleko manje uspesan od vas, izasao bih jos na 50000 juce.

Poslednja izmena:
Pratim desavanja na berzi i iz aviona se vidi da neko (mozda onaj sa 600 BTC sell orderom ) se trudi da drzi cenu nize tamo gde mu odgovara .

Skocilo sad na 38K uz veliki buy power i umesto da taj neko (ako hoce da proda) samo stavi sell order na 38k i prolazi mu bez problema neko non stop udara dump dump dump..znaci non stop ljudi kupuju a neko non stop lupa dump da bi cenu vratio na 32k

Najgore od svega je sto je na sve te kvaziargumente protiv blackcoina davno odgovoreno na btctalku, tako da je jasno da ovde nikakve "konstruktivne rasprave" nema, samo fud i trolovanje.

Na ovom topicu vise nego i na jednom drugom vazi pravilo-ignore opcija je majka.

Bravo za komentar. Troluju samo oni koji nisu usli ili su kasno to uradili.
Kao sto sam ranije rekao, uzeo sam oko 30k po ceni od 1500,tj. za 0.45 BTC i sinoc mi nije palo napamet da izadjem na 95k,tj. sa preko 27BTC profita.
Prvo nisam vican microtradingu,pa da izgubim i ono sto imam u BC.
Drugo znam da ce vredeti mnogo vise od 0.4$.
Dump je preveliki jer ima dosta pilicara panic sellera,koji izlaze sa 20% dobitka.
Zatim,novcic je premlad da bi imao stabilnu cenu,koja ce se dogoditi kada se ocisti od gore pomenutih.
U junu sledi pocetak implementacije na Coinkite-u.
Multipool sahranjuje sve ostale bezvredne shitice.
Njegovo vreme tek dolazi, a ja sam all in od danas i nemam nameru da izlazim skoro,bez obzira na oluju.

Poslednja izmena:
Ma neko vidi smisao u BC ideji, a neko ne... (u celosti kada se gleda na nju, ne samo na rast.) I kakav god da bude tok i ishod, dobra je ideja i trudili su se ljudi. Ne vredi da se raspravljamo oko toga.

Ako ništa drugo, ja mogu da kažem da uzbudljiviji film od 3 dana trajanja u životu nikada nisam gledao! A ni kraće od toga. Sve što vidim mi je belo i zeleno! :D

Živo me sad zanima dokle će odmaći? A Mintpal me ubija... Kontam 44-45k, ali će onda da se lomi da li gore do 50-51 ili nazad na oko 40 da fluktuira - e to ne mogu da znam, up ili down...

EDIT: Još samo da neko ne opstruira taj rast...

Poslednja izmena:
Sklonjen je sell wall na 38-9...

Vraćen. Sorry... Obriši kad stigneš.

Vrh Dno