Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

If you have any stuck orders as a result of our recent hiccup, please open a high priority support ticket & we'll resolve ASAP.

Pratite twitter ljudi.

U pravu si, iz cista mira mi ode negde BTC u Balances se vidi da je Held for orders ali kad odem na Orders tab nema nista.
Pisao sam im valjda ce da rese...

Mozes da probas da postavis novi order pa da ga povuces, mozda ti progura i predhodno povuceni, meni je to pomagalo na cryptsyju.

Reseno, ispravili su expresno

Sta dalje? Dobro pitanje. :p

Kao sto sam i nekim clanovima na PM pisao, opet ide panic sell, videcemo koliko ce mu trebati da se vrati na 90k nivo (pod uslovom da se uopste i vrati).

Šta je sad ovaj pad? Ajde stariji, nemam Milojka Pantića, ali vas imam. :)

EDIT: Belaj... Mrzim paničare.

Poslednja izmena:
Posle ovog drugog panic sell-a, me too!

Najteze je odbraniti se od panicne prodaje, pogotovo na ovakvom obimu trgovine. Ali vidim da su ga skresali bez problema i to oba na 0.0006. To je dobar znak.

Sada ostaje jos tezi zadatak, probiti 0.001. Ako to bude, ostavite novcice jos koji dan na berzi slobodno. Ima da psiha stvori floor na 0.001 i ispod toga ce tesko da se probija, kao kada ide iznad.

Jel kupovati sad?

Kupio i baksuz :D

Ja isto razmišljam o toj psihološkoj granici na 100k... Mislim da se masa iste plaši, "too good to be true" fazon, i da je to uzrok panic sell-a. Ali ako jednom vide da toliko vredi, teško da će se pući ispod.

Ljudi, ponavljam, trgujete samo sa onim što ste spremni da izgubite. Nema kukanja posle!

ljudi kakva psiholoska granica?
Cenu pumpaju poolovi i kitovi ne mi sigurno.
Jel se secate kad je cena BC skocila sa 40k na 60-70k za svega 15 minuta?
Mislite da smo to mi bili?
Kako ide vreme ja sve mislim da ce ovo da ide samo gore, uz povremene padove naravno...

Edit:
8180 BTC 24h Volume

Ovo je za*ebalo sve zivo...

Poslednja izmena:
Ja isto razmišljam o toj psihološkoj granici na 100k... Mislim da se masa iste plaši, "too good to be true" fazon, i da je to uzrok panic sell-a. Ali ako jednom vide da toliko vredi, teško da će se pući ispod.
Isto je i bilo sa 10K (sto bese vrlo skoro) ..jedno 4-5 dana kad bi se cena priblizila usledio bi panic sell

Da, to mi pade na pamet, jer sam čini mi se baš zbog tvog post-a negde i obratio pažnju na BC i tako se ponašao - ti ili neko, si rekao da ga uzmemo, da se penje (beše tad negde na 5 ili 7,5k)...

EDIT: A ova igranka 60-90k služi većima i iskusnijima da se dopune... Ko zna posao. Ja sam ućario par novčića više.

Poslednja izmena:
I ja sam na oscilacijama zaradio ~400 novcica.

Otisao sam da spavam, ujutro na posao. Nista necu dirati jer mislim da igranka jos nije zavrsena. Iako se bojim da ga Kinezi ne dampuju na 40k.

U bunar...

Ja jos nisam video da je neko prodao preko 30000 bc,pa sta cekaju i gde su ljudi sa po 100 soma bc-a i vise?

Navodno ih nema. Po rich listi ima nekih krupnih holder-a, ali dev tim tvrdi i zajednica veruje u to, da su u pitanju menjačnice. Bar tako kažu... E sad, da li je istina.

Znaci po njihovom one velike kolicine su kupovale menjacnice? Sto znaci da su imali dobar info od njih samih,ili su kontaktirali Trgovcevica?

epic dump..ostalo mi zarobljeno sto sam kupio na 7700 za 1 BTC al zaradio sam 3 puta toliko na BCu do sad

E to već ne znam. Mada ne verujem da bi im išlo u prilog da jave menjačnicama da čuvaj BC pa posle da se lome toliko oko novčića, a realno ove bi imale pravu moć u svojim rukama i mogle bi da rade šta hoće. Dev team tu ne bi imao nikakvu kontrolu.

Epic otimanje novčića iz ruku plašljivih. :)
Džungla, ali deluje zdravo. Tačno ga puste dokle žele... Sad već na 60k, a tako je koliko, 42-45k?

Poslednja izmena:
Ako cena nastavi da pada sutra ce se prepoloviti broj minera na bc pool-u jer cemo verovatno dobiti mali broj novcica (ako su kupovali celog dana po velikim cenama) i isplatljivost nece biti dobra ... Mada sacekajmo jutro, mozda je ovo bio samo dump pred jos veci pump :)

Vrh Dno