- Učlanjen(a)
- 30.09.2007
- Poena
- 229
da ne sirim paniku ali meni fale BTC na Mintpalu...
I meni isto, kad kupim na 92 a prodam na 85
da ne sirim paniku ali meni fale BTC na Mintpalu...
Check out @MintPalExchange's Tweet: https://twitter.com/MintPalExchange/status/455809988129460225
U pravu si, iz cista mira mi ode negde BTC u Balances se vidi da je Held for orders ali kad odem na Orders tab nema nista.
Pisao sam im valjda ce da rese...
Posto je drndavi mintpal u pitanju, i bolje.
Sad sacekati opet da skoci na brem 88k i prodati deo, padace do 80k sigurno.
Sta dalje? Dobro pitanje.
Kao sto sam i nekim clanovima na PM pisao, opet ide panic sell, videcemo koliko ce mu trebati da se vrati na 90k nivo (pod uslovom da se uopste i vrati).
Isto je i bilo sa 10K (sto bese vrlo skoro) ..jedno 4-5 dana kad bi se cena priblizila usledio bi panic sellJa isto razmišljam o toj psihološkoj granici na 100k... Mislim da se masa iste plaši, "too good to be true" fazon, i da je to uzrok panic sell-a. Ali ako jednom vide da toliko vredi, teško da će se pući ispod.
I ja sam na oscilacijama zaradio ~400 novcica.
Otisao sam da spavam, ujutro na posao. Nista necu dirati jer mislim da igranka jos nije zavrsena. Iako se bojim da ga Kinezi ne dampuju na 40k.
Ja jos nisam video da je neko prodao preko 30000 bc,pa sta cekaju i gde su ljudi sa po 100 soma bc-a i vise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari