Ovaj telefon je oko 45k u radnjama. Ako ga daju sa 25% popusta bice oko 34-35k!!![]()
Sa Samsung Srbija sajta
Isao sam na opciju kupi odmah i vodi me na A52s.Ako pise A52 onda je A52, a ne A52s
Na slici je A52 5GOvaj telefon je oko 45k u radnjama. Ako ga daju sa 25% popusta bice oko 34-35k!!
Ako bude za ove pare ja bih to najverovatnije kupio.
Da li je u pitanju A52 ili A52s???? Ako sam dobro razumeo obicnog a52 vise nema???
Da li Samsung dolazi sa 2 sim kartice ili sa jednom? Ne razumem se u Samsung telefone uopste.
Trebala bi mi verzija sa 2 sim kartice.
Proveri opet, mislim da su ažurirali linkove.Ovaj telefon je oko 45k u radnjama. Ako ga daju sa 25% popusta bice oko 34-35k!!
Ako bude za ove pare ja bih to najverovatnije kupio.
Da li je u pitanju A52 ili A52s???? Ako sam dobro razumeo obicnog a52 vise nema???
Da li Samsung dolazi sa 2 sim kartice ili sa jednom? Ne razumem se u Samsung telefone uopste.
Trebala bi mi verzija sa 2 sim kartice.
necu da ih pravdam mnogo, iako imam dobra iskustva. ALi oni su klasicna mala prodavnia. Oni robu nemaju na zalihama nego uzimaju od uvoznika i cesto su medju najjeftinijim a korektni su prema kupcu. Sto ce reci da oni ni nemaju prostor "Za black friday" jer sumanjm da dobiju nesto od uvoznika posebno nizeGledam neki frizider u BC Gr,,,p za black friday i od juce uvece do danas cena je "narasla" za 700+ dinara -_-
Izgleda da je ipak i na zalost u pitanju A52. Nasao sam ga u jednoj radnji i cena mu je 40k. Znaci cena nakon popusta ce biti 30k.
Da li je to dobra kupovina?????
Od gledača nema ...Gledam neki frizider u BC Gr,,,p za black friday i od juce uvece do danas cena je "narasla" za 700+ dinara -_-
Ma kakvi, ima tu i ostalih velikih igraca samo se MM najvise reklamira.U Nemačkoj 95% tržišta drže Media Markt i Saturn, a to je jedna firma.
Nema kupi odmah nego 25. od 19-20h. Znaci u 19:01h ce da bude rasprodatoIsao sam na opciju kupi odmah i vodi me na A52s.
Wtf... Crni humor a ne crni petak...od 19-20h
Duke molim te poduči nas gde i kako, tnxMa kakvi, ima tu i ostalih velikih igraca samo se MM najvise reklamira.
Otto je jedan od njih, koji ima sve od igle do lokomotive, kod njih sam mnogo vise kupovao nego kod MM, takodje Amazon izuzetno jak, tek sam se tu istrosio.
Ali evo sada sam hteo da uzmem Hisense 55" qled kod Otto sa isporukom od par dana, nasao, u medjuvremenu nesto uletelo i dok se vratih na Otto posle sat vremena sve rasprodato, bice sredinom decembra isporuka. No makar je cena ostala ista.
I onda otisao na MM i uzeo TCL qled 55 za iste pare (460€), lokalna isporuka tj pokupim u marketu koji je 500m od mene.
Fora je da je sva ta roba dostupna tokom cele godine po tim cenama, samo treba loviti.
Npr pre BF sam uzeo Targus torbu na Amazonu, spustena sa 120 na 40€.
Strasno mi je odavde gledati kako vam izbijaju oci "akcijama" ali jos strasnije mi sto sve i vi mozete uzeti preko iz fotelje, samo malo treba potraziti sta kako, jer se puno ljudi bavi snabdevanjem stranaka iz Srbije za sitne novce...
Jel ovo važi za online kupovinu?
Otiđi na sajt pa proveri.Jel ovo važi za online kupovinu?
Crni humor a ne crni petak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari