Šta je novo?

Black friday 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
rs-black-friday-livestream-kv-d.png

Sa Samsung Srbija sajta
Ovaj telefon je oko 45k u radnjama. Ako ga daju sa 25% popusta bice oko 34-35k!!
Ako bude za ove pare ja bih to najverovatnije kupio.
Da li je u pitanju A52 ili A52s???? Ako sam dobro razumeo obicnog a52 vise nema???
Da li Samsung dolazi sa 2 sim kartice ili sa jednom? Ne razumem se u Samsung telefone uopste.
Trebala bi mi verzija sa 2 sim kartice.

Ako neko naleti po domacim radnjama na eksterni hdd od 1 ili jos bolje 2tb neka udari quote na ovaj post ako nije problem... Hvala

Ovaj telefon je oko 45k u radnjama. Ako ga daju sa 25% popusta bice oko 34-35k!!
Da li je u pitanju A52 ili A52s???? Ako sam dobro razumeo obicnog a52 vise nema???
Da li Samsung dolazi sa 2 sim kartice ili sa jednom? Ne razumem se u Samsung telefone uopste.
Na slici je A52 5G

Proveri opet, mislim da su ažurirali linkove.
Svakako proveri ako si stvarno nameri da kupiš ovaj model, kontaktiraj i Samsung preko društvenih mreža.
*Gigatron je već oborio cenu - videti screenshot a Tehnomanija ga kao nema na stanju.(pretpostavljam da neće još da otkriju cenu)

Prilozi

• Screenshot from 2021-11-23 22-09-47.png
    Screenshot from 2021-11-23 22-09-47.png
    60.9 KB · Pregleda: 183
Izgleda da je ipak i na zalost u pitanju A52. Nasao sam ga u jednoj radnji i cena mu je 40k. Znaci cena nakon popusta ce biti 30k.
Da li je to dobra kupovina?????
Edit:
Mozda je cena od 40k cena sa vec uracunatim popustom??? :unsure:
:unsure:

Poslednja izmena:
Gledam neki frizider u BC Gr,,,p za black friday i od juce uvece do danas cena je "narasla" za 700+ dinara -_-
necu da ih pravdam mnogo, iako imam dobra iskustva. ALi oni su klasicna mala prodavnia. Oni robu nemaju na zalihama nego uzimaju od uvoznika i cesto su medju najjeftinijim a korektni su prema kupcu. Sto ce reci da oni ni nemaju prostor "Za black friday" jer sumanjm da dobiju nesto od uvoznika posebno nize :) Onda im ostane ovo sto mozda mute, i sto nije korektno od njim.. Recimo monitor.rs zato i nema black friday... Jednostavno takve firme ni ne mogu da ga imaju... Posteni bi bilo da i BS group uradi kao monitor i vecina korektnih i malih firmi (atom.rs, exceed.rs i sl)... Ali gazda BS group jednostavno je malo cudan i voli da i on "ima black friday" kao i tehnomaniji i gigatron :)

Za tehnicku robu mogy samo eventualno uvoznici i vece kuce to da imaju (a nemaju, uglavnom). A najvise mogu firme kao Mi-Store gde je uvoznik i distrubuter i proizvodjac prakticno jedna firma... E oni na svoju robu koju uvezi iz kine i mogu dati pravi i dobar popust
Izgleda da je ipak i na zalost u pitanju A52. Nasao sam ga u jednoj radnji i cena mu je 40k. Znaci cena nakon popusta ce biti 30k.
Da li je to dobra kupovina?????

Verovatno je ok, ali bolje neko strucniji da kaze..Ali pazi ako si gledao tipa kod onih muljatora kao sto je npr Tehnomanija tamo je cena 40k sa nekim redovnim popustom a bez popusta 44.500... Ako bude 25% racunaj da je cena skoro sigurno 44.500 pa na to ide 25% popusta ...Dakle umesto uobicajenih 10% mozda ce taj dan biti 25%

U Tehnomaniji nije dostupan. U Positiveline i mobilnitelefoni cena je 39999, posle popusta bi trebala da bude 29999 (255€)

Jedna od najpoznatijih prodavnica u CG. Nije mi jasno kako mogu ovo da nazovu ikakvim popustom..

Screenshot_2021-11-23-23-46-48-054_com.android.chrome.jpg

Tehnomanijino odbrojavanje bas fino radi

Prilozi

• tehnomanijaS.png
    tehnomanijaS.png
    884.2 KB · Pregleda: 240
U Nemačkoj 95% tržišta drže Media Markt i Saturn, a to je jedna firma.
Ma kakvi, ima tu i ostalih velikih igraca samo se MM najvise reklamira.
Otto je jedan od njih, koji ima sve od igle do lokomotive, kod njih sam mnogo vise kupovao nego kod MM, takodje Amazon izuzetno jak, tek sam se tu istrosio.
Ali evo sada sam hteo da uzmem Hisense 55" qled kod Otto sa isporukom od par dana, nasao, u medjuvremenu nesto uletelo i dok se vratih na Otto posle sat vremena sve rasprodato, bice sredinom decembra isporuka. No makar je cena ostala ista.
I onda otisao na MM i uzeo TCL qled 55 za iste pare (460€), lokalna isporuka tj pokupim u marketu koji je 500m od mene.
Fora je da je sva ta roba dostupna tokom cele godine po tim cenama, samo treba loviti.
Npr pre BF sam uzeo Targus torbu na Amazonu, spustena sa 120 na 40€.
Strasno mi je odavde gledati kako vam izbijaju oci "akcijama" ali jos strasnije mi sto sve i vi mozete uzeti preko iz fotelje, samo malo treba potraziti sta kako, jer se puno ljudi bavi snabdevanjem stranaka iz Srbije za sitne novce...

Ma kakvi, ima tu i ostalih velikih igraca samo se MM najvise reklamira.
Otto je jedan od njih, koji ima sve od igle do lokomotive, kod njih sam mnogo vise kupovao nego kod MM, takodje Amazon izuzetno jak, tek sam se tu istrosio.
Ali evo sada sam hteo da uzmem Hisense 55" qled kod Otto sa isporukom od par dana, nasao, u medjuvremenu nesto uletelo i dok se vratih na Otto posle sat vremena sve rasprodato, bice sredinom decembra isporuka. No makar je cena ostala ista.
I onda otisao na MM i uzeo TCL qled 55 za iste pare (460€), lokalna isporuka tj pokupim u marketu koji je 500m od mene.
Fora je da je sva ta roba dostupna tokom cele godine po tim cenama, samo treba loviti.
Npr pre BF sam uzeo Targus torbu na Amazonu, spustena sa 120 na 40€.
Strasno mi je odavde gledati kako vam izbijaju oci "akcijama" ali jos strasnije mi sto sve i vi mozete uzeti preko iz fotelje, samo malo treba potraziti sta kako, jer se puno ljudi bavi snabdevanjem stranaka iz Srbije za sitne novce...
Duke molim te poduči nas gde i kako, tnx

Google je cudo, pretrazi na srpskom po kljucnim recima i sve ce ti se samo pokazati :)

Amazon je majka Mara, samo treba redovno pratiti. Ubaciš u korpu i refresh svakog dana.
Ovde u Holandiji kompjuterske komponente uglavnom kupujem u Alternate, doduše nabode kod njih Siemens kafe aparat EQ.500 TQ505D09 za 267e pre neki dan, vidim da je sličan u OTTO-u, link koji dade @DukeLander, i još malo slabiji model TQ503D09 classic 499e. Znači prošao sam extra. Imao sam sreće što sam brzo reagovao, sve se raprodalo za manje od 15 min. Sad mi žao što ne uzeh više. MediaMarkt nije loš, ali za suport i reklamacije su najgori, pa ih izbegavam u širokom luku sem ukoliko ne bude nešto stvarno džabe.

Jel nekome stiglo ono iz Gigatrona? Prijavio sam se jos pre nekoliko dana da dodje taj spisak artikala na akciji unapred, ali nista ne salju.

Poslednja izmena:
Nisam znao da je promotivni kod za -10% u G. važio samo tokom prošlog vikenda! Pa, kod im bukvalno glasi BF2021, očekivao sam da potraje bar do navedenog BF! (Osim ako im BF ne znači boyfriend...)
Danas mi prilikom unosa piše da je nevažeći kod. Mislite da će ga pusiti u petak ponovo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno