Dodatni info...
Bio je i neki komentar gde su oni koju su prvi na mufte ušli sa strane (pre otvaranja tržnog centra) pravili spisak prvih 10 ko je gde bio u redu, pa kad su otvorili prodavnicu, "kakva lista, nema liste, svako za sebe". Malo standardnog gaženje jednih preko drugih i to je u principu to, standardna situaciju.
Bio sam tamo i ono je jezivo koliko je neorganizovano bilo.
Extra Centar ima dva ulaza. Tek pola sata pred otvaranje javljaju da neće otvarati jedan ulaz.
Svi ljudi sa drugog ulaza krenuli da histerišu i sikću na ove prve što prelaze i neće da se vrate na kraj reda.
Onda po ulazu se formira novi red kao da stanemo svi na levo od radnje. Naravno 3 minuta kasnije ljudi staju gde ko stigne i briga ih.
Onda guranje u redu na granici da popuca staklo ili ram aluminijumskih vrata.
Sa sve prodavcem koji blokira ljude "levo" koji su stali kako treba i pušta ljude "desno" koji su došli kasnije da udju pre ovih što su se držali dogovora.
Kupovina dobro organizovana doduše, izabereš uredjaj, upišu ime i broj telefona i odnesu na kasu, ti kupuješ dalje.
I naravno, na kraju, kilometarski red jer radi ukupno 2.5 kase za prodaju sa totalno neorganizovanim sistemom gde šta stoji i kako najbrže da ispišu garanciju (ne daj bože da nekome predlože da dodje sa računom neki drugi dan da ubrzaju proces)
Ali, na kraju dana nisam prošao loše:
Pazario:
BENQ GW2780 (2 komada) po 12.000 (umesto 21.999)
Haylou LS02 smartwatch za 3.500 (umesto 6.699)
Logitech G402 miš za 1.999 (umesto 6.899)
Marvo SCORPION KG916 tastatura za 999 (umesto 5.499)
Marvo HG9018 slušalice (USB kabl) za 999 (umesto 4.999)
I da sam hteo stigao sam bio da rezervišem OnePlus Nord N10 za 22.000 (promakao mi Realme 8) ali se na kasi predomislio.