Šta je novo?

Black friday 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probao da se cenkam za par komponenti danas u radnji na "B". Dobio sam odvgovor da su VIP cene najniže cene koje mogu da ponude. Konkretno sam probao za isti SSD kao vladat1, nisu hteli da ga daju ispod 8 hiljada.
Ja moram da pohvalim radnju na B za cenjkanje, dobio sam fin popust za jedan adapter danas :)

Dodatni info...

Bio je i neki komentar gde su oni koju su prvi na mufte ušli sa strane (pre otvaranja tržnog centra) pravili spisak prvih 10 ko je gde bio u redu, pa kad su otvorili prodavnicu, "kakva lista, nema liste, svako za sebe". Malo standardnog gaženje jednih preko drugih i to je u principu to, standardna situaciju.

Bio sam tamo i ono je jezivo koliko je neorganizovano bilo.

Extra Centar ima dva ulaza. Tek pola sata pred otvaranje javljaju da neće otvarati jedan ulaz.
Svi ljudi sa drugog ulaza krenuli da histerišu i sikću na ove prve što prelaze i neće da se vrate na kraj reda.

Onda po ulazu se formira novi red kao da stanemo svi na levo od radnje. Naravno 3 minuta kasnije ljudi staju gde ko stigne i briga ih.
Onda guranje u redu na granici da popuca staklo ili ram aluminijumskih vrata.

Sa sve prodavcem koji blokira ljude "levo" koji su stali kako treba i pušta ljude "desno" koji su došli kasnije da udju pre ovih što su se držali dogovora.

Kupovina dobro organizovana doduše, izabereš uredjaj, upišu ime i broj telefona i odnesu na kasu, ti kupuješ dalje.

I naravno, na kraju, kilometarski red jer radi ukupno 2.5 kase za prodaju sa totalno neorganizovanim sistemom gde šta stoji i kako najbrže da ispišu garanciju (ne daj bože da nekome predlože da dodje sa računom neki drugi dan da ubrzaju proces)

Ali, na kraju dana nisam prošao loše:

Pazario:
BENQ GW2780 (2 komada) po 12.000 (umesto 21.999)
Haylou LS02 smartwatch za 3.500 (umesto 6.699)
Logitech G402 miš za 1.999 (umesto 6.899)
Marvo SCORPION KG916 tastatura za 999 (umesto 5.499)
Marvo HG9018 slušalice (USB kabl) za 999 (umesto 4.999)

I da sam hteo stigao sam bio da rezervišem OnePlus Nord N10 za 22.000 (promakao mi Realme 8) ali se na kasi predomislio.

Verujem da si bio medju prvi i imao srece jer je vecina ostala praznih ruku?

Pazario:
BENQ GW2780 (2 komada) po 12.000 (umesto 21.999)
Haylou LS02 smartwatch za 3.500 (umesto 6.699)
Logitech G402 miš za 1.999 (umesto 6.899)
Marvo SCORPION KG916 tastatura za 999 (umesto 5.499)
Marvo HG9018 slušalice (USB kabl) za 999 (umesto 4.999)
Šta bi sa "jedan kupac,jedan uredjaj?

Stajao u redu. Pitao da li važi pravilo. Čuo momak u redu iza mene i ponudio se da mi "uzme" drugi komad ☺

Ali s obzirom kako je sve bilo organizovano, poprilično sam siguran da je svako ko je imao vremena komotno mogao da uzme sve duplo, završi prvi račun, vrati se u red i uzme ostatak jer te na kasi pitaju šta je na tvoje ime i onda ručno traže uređaj. A bilo je i onih koji su vodili ortake da bi uradili isto pa ih čekali da dodju kasnije.

@solomonbg došao oko 8. Poprilično sam siguran da nisam ušao medju prvih 100 kupaca a ne bih se začudio i da sam i iza broja 200.

Kada sam došao na red rasprodali su se svi televizori, Realme 8 i Xiaomi TWS slušalice ali je recimo ostalo 6 A52s par Mi 11 Lite i 3-4 Nord N10. BenQ monitora od 40 je bilo oko 20 a slično je bilo i sa LG i Samsung monitorima.

Generalno sam zadovoljan, bio bi pun pogodak da sam uzeo i Realme 8.

Poslednja izmena:
Stajao u redu. Pitao da li važi pravilo. Čuo momak u redu iza mene i ponudio se da mi "uzme" drugi komad ☺

Ali s obzirom kako je sve bilo organizovano, poprilično sam siguran da je svako ko je imao vremena komotno mogao da uzme sve duplo, završi prvi račun, vrati se u red i uzme ostatak jer te na kasi pitaju šta je na tvoje ime i onda ručno traže uređaj. A bilo je i onih koji su vodili ortake da bi uradili isto pa ih čekali da dodju kasnije.

@solomonbg došao oko 8. Poprilično sam siguran da nisam ušao medju prvih 100 kupaca a ne bih se začudio i da sam i iza broja 200.

Kada sam došao na red rasprodali su se svi televizori, Realme 8 i Xiaomi TWS slušalice ali je recimo ostalo 6 A52s par Mi 11 Lite i 3-4 Nord N10. BenQ monitora od 40 je bilo oko 20 a slično je bilo i sa LG i Samsung monitorima.

Generalno sam zadovoljan, bio bi pun pogodak da sam uzeo i Realme 8.
Znaci sad na Limundo ili KP i dupla cena da se zaradi za Novogodinje praznike :)

Meni je jedina impulsivna kupovina bio smartwatch za koju još uvek razmišljam želim li da ga koristim ☺

Dual monitor setup mi je nesto sto odavno želim pa mi je drago da sad mogu da uparim iste monitore.

Ali ko ima novac, ovde je bilo dobrih komada za prepodaju, istina.

Meni je jedina impulsivna kupovina bio smartwatch za koju još uvek razmišljam želim li da ga koristim ☺

Dual monitor setup mi je nesto sto odavno želim pa mi je drago da sad mogu da uparim iste monitore.

Ali ko ima novac, ovde je bilo dobrih komada za prepodaju, istina.
DA citiram cuvenog Sir Olivera " halo Bing kako brat , CENA PRAVA SITNICA" .....

Jeste, 300e je bio

Kad bi ga dali po toj ceni za crni Petak to bi bilo super.

Udjoh da okacim mejl od mi srbija za bf ali vidim da je već ubačeno. Ja se nadam da će dati još neku akciju?

TDctskO.png

Slali su naknadno za Poco X3 pro 6/128 - 26.999 tokom naredne sedmice. Takođe na fejsu su okačili nekoliko kombinacija za razne proizvode gde drugi ide za dinar (doduše, nema telefona).

Ma de bolje,Malo bolji cpu,bolji gpu,brže punjenje,amoled,lakši itd..

Tokom vikenda na Gigatron sajtu dodatni popust od 10% na sve artikle, cak i na one na akciji, sa kodom BF2021. Kome treba m2 ssd od 250gb, nije losa ponuda kingston a2000 za 3599 koliko izadje sa unosenjem koda.

Mogao bi neko od moderatora da prebaci temu u "gde da kupim", jer deluje kao logicnije mesto, posto ce se verovatno komentarisati o svim popustima, tj. i na netu i u samim radnjama.

Super. Taman da uzmem Realme 8 onda.

U CT shopu poprilicno dobar popust za 2tb kc2500, tj trenutno je na popustu po ceni od 21739 rsd. Ne pise do kada traje, tj. nije ni naznaceno kao neka posebna akcija, osim sto je dodatno snizeno 10% za kupovinu preko neta.

Jesam :)

Pa dobro, cekam onda sledeću nedelju da vidim hoće li biti nešto jeftino i po povoljno, ali sve mi deluje da ću ipak preko ugovora uzimati 😉

Ajd ako neko vidi neki fon sa dobrom kamerom na popustu. Možda čišćenje zalihe za P30 Pro i sl.

Možda čišćenje zalihe za P30 Pro i sl.

Kod nas nema čišćenja zaliha. Artikli se prodaju preko dest godina ili dok se ne raspadnu :) Poslovanje kao u Sport Direct u je ovde nezamislivo, a komo li ne daj bože primenjivo :D Mi sa jeftinijim kartama za život, a koji ipak nešto znaju, kupujemo uglavnom preko Mađarske, ili kako se gde ko sneađe negde u inostranstvu.

Eno ga Realme 8 i u Gigatronu na popustu:
4/64 za 17.999
6/128 za 22.999

Ima li negde GoPro na akciji? Treba mi za kačenje na kacigu dok vozim bicikl ili na korman.

Ne znam to, piše da sam naručio od Google Ireland.
PS. Sad vidim da piše da je isporuka 14-15.decembar, znači verovatno stiže iz Irske.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno