ali to odavno radi?Znači kreću po običaju... Sad će i Alija njihovim stopama.
tipa bude nesto oko 10$ , podignu na 15 a na popustu bude tipa 40 %...pa cena bude 9$ uz velikih 6$ navodno popusta..a realno bude dolar popust
ali to odavno radi?Znači kreću po običaju... Sad će i Alija njihovim stopama.
Znači kreću po običaju... Sad će i Alija njihovim stopama.
Nema ih izgleda više. Ne nalazim ih na tom linku.Ima dobrih ponuda u Media Marktu ako se nadjete u Nemackoj.
Npr upravo uzeh JBL 650 BTNC spustene sa 200 na 69e, free slanje.
Nema ih izgleda više. Ne nalazim ih na tom linku.
I ja tako mislio ali zadnje zadnje 2 godine nije bilo tako.^
Cene su najnize kada je najmanje novca za trosenje na raspolaganju.
Budzeti gradjana su tada jezivo prazni - krsne slave i novogodisnji praznici pa Bozic i te kako isprazne kucne budzete.
Radim u Omladinskih brigada pa sam prolazio pored na putu za posao.Znaci sad na Limundo ili KP i dupla cena da se zaradi za Novogodinje praznike![]()
Hvala za link, uzete, samo ću sačekati neki mesec dok mi neko ne donese iz Nemačke.Ima dobrih ponuda u Media Marktu ako se nadjete u Nemackoj.
Definiši povoljno, i ne možeš porediti tržište sa nemačkim.Ima li nesto do OLED TV-a povoljno, gledam mediamarket nemacka,pa ono su bruka niske cene.
Ovu ponudu kad vidim, shvatim da kod nas uopšte ni nema „akcija“Ima dobrih ponuda u Media Marktu ako se nadjete u Nemackoj.
Definiši povoljno, i ne možeš porediti tržište sa nemačkim.
Izgleda da ih već nema više po toj ceni. Kada unesem podatke sa kartice na kraju mi izbaci da je došlo do greške i da pokušam ponovo da odaberem proizvod.Ako vec imate nekog u Nemackoj...bacite pogled na https://www.otto.de/black-friday/ porucih one JBL sluske, jako dobar deal![]()
b92, sekcija Biz, PR tekst!Nemačka investiciona banka ulaže u Tehnomaniju
Nemačka investiciona banka (German Development Finance Institution-DEG) odobrila je kompaniji „Tehnomanija d.o.o.“ kredit od 10 miliona evra za ulaganje u IT infrastrukturu i redefinisanje i modernizaciju u delu logističko-distributivnih procesa i operacija.
Ja sam isto preko pp, dobro je da si uspeo 😄💪Izgleda da ih već nema više po toj ceni. Kada unesem podatke sa kartice na kraju mi izbaci da je došlo do greške i da pokušam ponovo da odaberem proizvod.
Edit: Uspeo sam, izabrao sam način plaćanja PayPal. Iz nekog razloga nije hteo kartice da mi prihvati.
Sestra mi je u DE, pa mi je ta varijanta odgovarala. Nemam nikoga u USA ko će skoro dolaziti da mi donese. 😁Ja sam isto preko pp, dobro je da si uspeo 😄💪
Što se tiče usa, baci pogled na wallmart, b&h…sad ću pitati drugara iz us..
U Nemačkoj 95% tržišta drže Media Markt i Saturn, a to je jedna firma.Offtopic
Ali kad već neki porede cene kod nas i Nemaca. Sledeći put kada budemo kukali na monopol, Tehnomaniju... imajmo u vidu i ovo:
b92, sekcija Biz, PR tekst!
Šteta samo što nisu plave bile na tolikom popustu već samo crne i bele.Izgleda da ih već nema više po toj ceni. Kada unesem podatke sa kartice na kraju mi izbaci da je došlo do greške i da pokušam ponovo da odaberem proizvod.
Edit: Uspeo sam, izabrao sam način plaćanja PayPal. Iz nekog razloga nije hteo kartice da mi prihvati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari