Pretpostavljam da vas zanimaju isplate preko MtGox-a pa da vam kažem kako sam prošao.
27. jula sam povukao 2054e na devizni račun u Intezi. Svake 2-3 nedelje sam im slao mail šta se dešava sa mojim novcem. Odgovor je uvek bio kako su baš našli nove banke i kako će novac uskoro da legne. Kad bi ih upitao kada tačno, odgovorili bi da to mogu da mi kažu tek kada im banka javi da je novac prosleđen.
25. septembra su mi ponudili da mi ponište transakciju pa da ponovo povučem novac, ali ovog puta preko SEPA jer sada sepa mnogo brže radi. Nakon što sam im odgovorio da u mojoj zemlji SEPA ne funkcioniše rekli su da će da mi se jave čim mi pare budu prosleđene.
07. oktobra su mi ponudili da obrade transakciju ručno i da mi pare odmah legnu, ali da na takav način banka uzima 5% provizije. Ja pristao na to i naravno upitao kada će da legnu pare, a odgovor je stigo da sada sakupljaju transakcije svih koji pristaju da im brže legnu pare uz 5% provizije i da zato ne mogu da mi kažu baš tačno kada će da legnu, ali da će da mi jave čim proknjiže transakciju.
31. oktobra šaljem im mail da je prošlo tri nedelje od kada su rekli da će uz 5% provizije novac odmah da legne i 3 meseca od kada sam ga povukao i upitao sam ih da li planiraju uopšte da mi prenesu novac ili su rešili da me zavrnu. Stiže mi odgovor da su proverili sa bankom i da je moja transakcija prebačena u visoko prioritetnu.
12. novembra im šaljem mail da je prošlo mesec dana od kada su mi rekli da će pare hitno da mi legnu uz 5% provizije i da ne mogu da verujem da su toliko neodgovorni, da će zbog njih država da mi odseče struju jer nisam platio račune

i da je stigla zima a ja nisam kupio drva za ogrev jer još uvek čekam da mi prenesu pare :d Još sam im napisao da ako ne mogu da mi prenesu pare u naredih nekoliko dana da mi vrate sav novac na MtGox acc, a ja ću da ga prebacim na bitstamp i tako podignem pare. Odgovor je stigao da je moja transakcija obrađena i da očekujem da će novac da legne u roku od 7 radnih dana. A dodali i da obratim pažnju da će i posrednička banka da uzme proviziju.
Prošle nedelje potpisao izjavu, a danas išo da podignem novac. Leglo 1921,17e
Sve u svemu čekao 4 meseca i uzeli mi 132,83e provizije. Bežite što dalje od MtGox-a!!!