MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
A ako prebaciš to na moneybookers, i uzmeš njihovu MASTER karticu, i lagano plaćaš sve sa njom, i dižeš po malo na bankomatu, mogu da ti pljunu pod prozor....
Zavisi od izjave koju daje u banci.
Ako zaokruzis softverske usluge sto je u nasem slucaju najpribliznije istini (napravili smo novicice uglavnom svi majnujuci) onda bi nakon svakog priliva trebao odneti poresku prijavu u PU u tvojoj opstini i platiti 20% poreza na prihod.
Onda si u martu naredne godine obavezan da prijavis "godisnji porez na dohodak gradjana" i tu prijavljujes ono sto ti je cisto ostalo kada si platio porez na prihod 800.000 eura.
Do 3 prosecne godisnje zarade si oslobodjen (20.000 eura) na sledecih 20.000 eura placas 10% a na sve ostalo u tvom sluvaju 760.000 eura bi platio jos 15%. Na kraju bi ti ostalo oko 650.000 legalnih para.
Zavisi od izjave koju daje u banci.
Zeljko mnogo komplikujes i tvrdoglav si za medalju al cini mi se da si dobre duse i dobar covek-momak sta li vec, ako ti treba neka pomoc oko otvaranja racuna preko slobodno se javi...
Nije to nikakva nauka i moze sve samo ako nisi politicar...
MtGox trusted account, mesecni limit je pola miliona....
Pa cena je veca ne sto se tesko podize, vec je proradila zavist da se zaradi vise, i svi cuvaju BTC i ne trose ga, bar dok cena ide gore
Takodje mislim da je ovo mac sa dve ostrice jer kad cena krene dole bice panika...
zaboravio si najbitnije: bitcoine je nemoguće oporezivati.
:d
pa ti onda idi kod lekara u Japan?
@genijalac
mnogo moralises, ali kad bi ti se pregledao racunar, sigurno bi se nasao neki komad piratskog softvera. Ako ne u ovom trenutku (sansa 0.000001%) onda u nekom u proslosti. Tako da je smesno to sto pricas, krao si od vlasnika softvera intelektualnu svojinu i od drzave porez na istu. To se zove licemerje i dupli arsini, zakinuo si garant vise nego sto ce prosecan miner "uvozeci" pare zaobilazno, a ti racionalizuj kako hoces![]()
posaljite vi te pare meni sto ne sznate kako da unesete u zemlju, snacicu se valjda ja nekako :d
koristim linux i open source. nije bila reč o prosečnim rudarima (koji mogu godišnje do 20 k da uvezu), niti je reč o meni ovde.
hajd sad još malo onog tvog trt-mrt-kvazi-pausalno-para-pseudo-intelektualnog nabadanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari