ja planiram da pravim isplatu za recimo dve nedelje.. a do tada videcemo... nego, jel mtgox obustavio isplatu samo ka USA ili uopste ka svim zemljama??
*** lako je to tebi da kazes... ja moram oko 1.7. da povucem nesto para... to je krajnji datum...
*** lako je to tebi da kazes... ja moram oko 1.7. da povucem nesto para... to je krajnji datum...
Zasto ne prodas nekome sa foruma, bar ne moras da cekas isplatu i da se cimas po bankama?*** lako je to tebi da kazes... ja moram oko 1.7. da povucem nesto para... to je krajnji datum...
zeljko u redu je... kad tako sve znas, tako i uradi... 🙂
koliko sam shvatio odluka njihove banke (mtgox ) je da do daljnjeg stopiraju slanje usd u Srbiju... i to je tako dok se ta odluka ne promeni.... ali mi admin kaze na chatu sad da mogu da posalju lovu u EUR, i da to radi najopustenije... jel moguce to??
p.s. ako odem do Intese i kazem im da mi daju instrukcije za EUR, jel menjam ja neke podatke na mtgox-u u okviru svog account-a, vezane za BANCA INTESA AD BEOGRAD ( posto su svi ukucani podaci bili u vezi sa transferom USD), ili svi ti podaci ostaju isti iako prebacujem EUR ??
Ne znam koliko btc-a imas za prodaju, ali ako ti neko za btc plati 6, 7 eura manje nego sto je na goxu onda je to sasvim ok, e sad ako ti imas preko 10 btc-a, onda po meni bi trebalo da bude 4, 5 eura manje nego na goxu.zato sto ne daju dobru cenu... i realnu
to sam zeleo da cujem, hvala darko...
jesi prebacivao nesto para sa mtgoxa mozda?
Da a ljudi su vrane pa ce uplacivati kod vas kesh da kupe 10% skuplji BTC nego na bitstampu 🙂Please be reassured that USD deposits and transfers to Mt. Gox will remain unaffected
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari