Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Mail mi nije niko izhakovao , mail se hostuje ovde u begradu , i imam listing svih konekcija zadnjih mesec dana , znacni NIJEDNA konekcija sa strane nije bila !!! Sve mi vise smrdi ovaj MtGox ...

Jednostavno neko ti je provalio sifru, keyloger, koristio si istu sifru za druge sajtove, sifra ti je bila prosta, logovao si se sa tudjih komjutera koji su imali viruse ili ti je vlasnik namerno ukrao sifru.... email ti nije sigurnost jer nisi koristio OTP
A sto se tice domacih mail servere njima ne bi poverio NISTA

Poslednja izmena:
Jednostavno neko ti je provalio sifru, keyloger, koristio si istu sifru za druge sajtove, sifra ti je bila prosta, logovao si se sa tudjih komjutera koji su imali viruse ili ti je vlasnik namerno ukrao sifru.... email ti nije sigurnost jer nisi koristio OTP

Hostuje se kod mog drugara , koji to sigurno nebi uradio 100 % ..

Sifra je bila unikatna i nije koricena nigde drugde sem za MtGox

Poslednja izmena:
Pokusao sam da aktiviram 2 step verification na BTC-e ali na mojoj Nokiji 5800 duzina koda sa btc-e nije odgovarajuca tj nemogu da unesem toliko karaktera. Koji se key unosi u private key ili base 32bit key ?

Na ltcmine.ru i 50 btc sa koristio otp zastitu bez problema. Za nokiju se koristi starija aplikacija u javi ali radi bez problema.

Pokusao sam da aktiviram 2 step verification na BTC-e ali na mojoj Nokiji 5800 duzina koda sa btc-e nije odgovarajuca tj nemogu da unesem toliko karaktera. Koji se key unosi u private key ili base 32bit key ?

Na ltcmine.ru i 50 btc sa koristio otp zastitu bez problema. Za nokiju se koristi starija aplikacija u javi ali radi bez problema.

Na androidu radi, mora novija verzija programa koja podrzava te duze kljuceve

Pa do sada jedino je kinez bio validan : )
A i miniranje nije puklo...
Dakle danas negativna faza : )

Ovo, za razliku od kineza, deluje validno. Pre svega - ima 'about us', postoje imena i prezimena i firma deluje da postoji. Da nije puklo miniranje, mozda bi se cak i isplatilo.

pise 28nm to su cipovi od BFL, na nihovom sajtu ima preorder, neka firma je izgleda narucila i vec planira prodaju

BFL cipovi su 65nm, ovo sto su Svedjani naveli da ce izraditi cip u 28nm sa rokom isporuke za septembar deluje nerealno.

Sad sam i ja pobrkao, znam da je BFL jednu generaciju ispred Avalon-a po proizvodnom procesu i da je bas zbog njega prizvodnja cipova kasnila dosta, 28nm je bas nerealno ocekivat tek tako....

I kada isporuce recimo u novembru bice "laku noc deco"...

A mi na sve to mozemo da uticemo do bola :d
BTC josh mesec-dva...posle LTC.....ili vec sada LTC...ili kako mi neko ;) u razgovoru reche....rasprodaja GPU minera....i kupovina malih ASIC-a od 5-6GH/s....sada i odmah...tj. za mesec-dva kada stignu...ali i to je kocka....jer koliki ce biti diff za mesec-dva....lepota poroka sta reci drugo :)

Poslednja izmena:

Interesantna stvar je mail nalog , koji se hostuje ovde u bg-u ... Niko nije pristupao danima da cita mailove a kamoli sta drugo . Svi pristupi su sa mojih Ip adresa , a maila od Gox-a za promenu maila i pasworda nema nigde !

Interesantna stvar je mail nalog , koji se hostuje ovde u bg-u ... Niko nije pristupao danima da cita mailove a kamoli sta drugo . Svi pristupi su sa mojih Ip adresa , a maila od Gox-a za promenu maila i pasworda nema nigde !

A zasto bi Gox slao mail na tvoj nalog ako neko se uloguje i prvo sto uradi je da promeni email adresu....

Ja sam na primer sa autentikacijom zastitio samo security centar i podizanje novcica i na Gox-i na BTC-e

Poslednja izmena:
A zasto bi Gox slao mail na tvoj nalog ako neko se uloguje i prvo sto uradi je da promeni email adresu....

Ja sam na primer sa autentikacijom zastitio samo security centar i podizanje novcica i na Gox-i na BTC-e

Mora da ti stigne mail kad god podignes neke pare sa Gox-a ili kad zamenis adresu (tako bi trebalo da bude ) ...

Meni nijedan mail nije stigao , niti mi je mail nalog hakovah ... niko se nije ulogovao na mail od 11-17.6 kada sam ja provalio da nesto nije u redu ... oni kazu da je 14.06 3 AM neko promenio adresu i pass ... nema maila !

Poslednja izmena:
Dobro jutro kolege,ludilo od neverovatnih promena u snazi mreze se nastavlja,trenutno oko 160 Thash/s. Samo nebo je granica,na zalost.

Dobro jutro kolege,ludilo od neverovatnih promena u snazi mreze se nastavlja,trenutno oko 160 Thash/s. Samo nebo je granica,na zalost.

ne znam dali znas ali ne postoji merac koji meri jacinu mreze vec se jacina mreze racuna na osnovu broja resenih blokova u odredjenom vermeneskom intervalu tako da uopste ne mora da znaci da je mreza jaka 160 ili 110 Th vec da je naisao set kratkih blokova ili set duzih te je njihovo resavanje islo sporijie ili brze .... ako procitas detaljnije ovu temu znaces i tacno kako se sta racuna ...

ne znam dali znas ali ne postoji merac koji meri jacinu mreze vec se jacina mreze racuna na osnovu broja resenih blokova u odredjenom vermeneskom intervalu tako da uopste ne mora da znaci da je mreza jaka 160 ili 110 Th vec da je naisao set kratkih blokova ili set duzih te je njihovo resavanje islo sporijie ili brze .... ako procitas detaljnije ovu temu znaces i tacno kako se sta racuna ...

Ocigledno si znatno vise upucen od mene pa ako ti nije problem da mi das kratko objasnjenje iz kog razloga je ta snaga uvek pri ovakvim skokovima predstavljena ovom zutom linijom i realnom snagom u Mhashovima a ne srecom poolova u resavanju blokova?

http://bitcoinchain.com/pools#start=1368828060&end=1371765540

Ja nisam Bojan ali ti mogu reći da je ovo veoma pouzdan link za diff, ostalo će ti neko objasniti.

http://allchains.info/

Ocigledno si znatno vise upucen od mene pa ako ti nije problem da mi das kratko objasnjenje iz kog razloga je ta snaga uvek pri ovakvim skokovima predstavljena ovom zutom linijom i realnom snagom u Mhashovima a ne srecom poolova u resavanju blokova?

http://bitcoinchain.com/pools#start=1368828060&end=1371765540
ja sam procitao ovu temu od korice do korice, ali svaki njen post i pratim je od pocetka a btc sam kopao i pre nego sto je ova tema otvorena... tako da sve pise samo citaj kad imas vremena i sve ce ti se reci ...

ja sam procitao ovu temu od korice do korice, ali svaki njen post i pratim je od pocetka a btc sam kopao i pre nego sto je ova tema otvorena... tako da sve pise samo citaj kad imas vremena i sve ce ti se reci ...

Zahvaljujem na iscrpnom objasnjenju. U svakom slucaju i ja bih najvise volio da je u pitanju set kratkih blokova,ali vreme ce pokazati...

19/6/2013
BFL je objavio da se ceo program Asic-sa salje kupcima od 5 do 500Ghs, juce su poslali jednu 500-ku dve se salju danas....

Sve to su oni imali pre 2 meseca. I avalona na policama, samo sto su bili "testirani" Sad su ih pogasili, sto se oseca na snazi mreze, okacili slike kao pojacali su proizvodnju u fazonu bice brze isporuke, pa imamo mali predah dok ti sto su ih "testirali" ne dodju do kupaca. Onda opet ide dif za jedno 20%.

Ako su ih testirali onda bi trebalo da su vec podigli diff tim uredjajima i sada bi trebao diff da pada dok ne stignu na odrediste ali ne pada ;)

...isto tako se moze pretpostaviti da ce posle isporuke da nastave sa proizvodnjom.

Ne bi bilo lose da postoji malo konkurencije kod proizvodjaca cipova... bas me zanima kako tu stvari stoje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno